1/11/14

Από πού κρατάει η σκούφια του Φαλακρού!

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι Νέοι

  Θυμίζω την ανάρτηση http://deltio11.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8018.html16/12/12   (16-12-2012)*

Τα επώνυμα Δέντε και Σάρδας συναντώνται μόνον ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Το Δέντε κάνει και Δένδε, Δένδες, Δένδιος, Δένδιας, αλλά μπορεί και να γίνει μετατροπή του αρχικού Δέλτα σε Ταυ. Δηλαδή από Δένδε σε Τέντε. (Η μετατροπή σε Θήτα δεν είναι καθόλου συνηθισμένη).
Ο κ. Νίκος Δένδιας ως γνωστόν έχει δηλώσει: «Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος, πατέρας 2 παιδιών, εγγονός και δισέγγονος ιερέα. Έχω αρκετούς φίλους τέκτονες, καθώς στην Κέρκυρα ο τεκτονισμός έχει μεγάλη παράδοση. Αλλά ο ίδιος δεν είμαι τέκτονας».
Καλά αυτό δεν είναι τίποτα. Σε όλους μπορεί να συμβεί.Εδώ ο Σέσιλ από τη Ρόδο, (Cecil John Rhodes) , ήταν υιός   «αιδεσιμότατου της αγγλικανική εκκλησίας». Και εκείνος, δεν ήταν ούτε εβραίος ούτε μασόνος.
Ως προς το «Έλληνας», και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Τσενάι το ίδιο λένε.
 Άσε δε τον Μαρδοχαίο Φριζή που έπεσε  και για την πατρίδα.  

Για τον διορισμό του Ν.Δένδια στο υπουργείο Άμυνας στην ιστοσελίδα του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αναρτήθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι: "τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πληροφορήθηκαν με έκδηλη οργή και αγανάκτηση την είδηση της ανάληψης της θέσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τον πλέον αποτυχημένο υπουργό της Χούντας Σαμαρά, τον δεδηλωμένο φιλομασόνο Ν. Δένδια, που είναι γνωστό τοις πάσι, ότι αποτελεί έναν από τους πιο έμπιστους ανθρώπους των αμερικανοσιωνιστών εντολέων της Χούντας. Η Χούντα Σαμαρά βαίνει σιωνιστικότερη ακόμη και αυτής της κυβέρνησης του Ισραήλ!".

*Περισσότερα για τα εβραϊκά επώνυμα στο http://ellhn.e-e-e.gr/books/assets/onomatology_hebrew.pdf

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περί της σκούφιας του φαλακρού, και για τις υπόλοιπες σκούφιες που συναναστρέφεται ....(παταγώδης επιβεβαίωση του παραπάνω άρθρου):

http://www.resteion.gr/donors.htm

"Δέντες Μιχαήλ
Δέντε Οδέττη"

και δε συμμαζεύεται...

Κάτω, προτελευταίο, βλέπουμε και τον ξάδερφο του φετινού "Νομπελίστα" Λογοτεχνιας....

Οι ίδιοι και οι ίδιοι ανακυκλώνονται στα σπλάχνα της πατρίδας μας, ΑΙΩΝΕΣ τώρα, πότε ως τραπεζίτες στη Θεσσαλονίκη του 18ου αιώνα, πότε σαν Λογοτέχνες-θύματα, πότε σαν υπουργοί και πότε σαν δικηγόροι του.. διαβόλου.

Πότε θα λευτερωθείς ΕΛΛΑΔΑ απο δαύτους;;; Πότε θα τους ΞΕΡΑΣΕΙΣ απο τα σπλάχνα σου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σπύρο,
Παραμύθι πουλάει ο φαλακρός ότι είναι δήθεν συμπαθών των μασόνων. Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος είναι μασόνος και μάλιστα με κληρονομικό χάρισμα:
http://grandlodge.gr/δένδιας-μιχαήλ/

Το Προδοτικό Τόξο. Στις 17/30 Μαΐου 1913, ο Εθνάρχης ο πράκτωρ «Λεφτεράκης», (Βενιζέλος), πούλησε (τσάμπα), τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου

Στις 17/30 Μαΐου 1913, στην αίθουσα των πορτρέτων, στο Ανάκτορο Σεντ Τζέιμς του Λονδίνου, υπό την προεδρία του υπουργού εξωτερικών της Μ. Βρ...