6/11/14

Δημοκρατία ΣΤΟΠ!

ΧΑΣΙΣΙ ΜΕ ΦΠΑ

Ο (κυρίαρχος) ΛΑΓΟΣ μίλησε και …νίκησε . Οι «πολίτες» στις πολιτείες της Κολούμπια  της Αλάσκα και του Όρεγκον, είπαν «Ναι» στη νομιμοποίηση της κάνναβης στα δημοψηφίσματα που οργανώθηκαν παράλληλα με τις εκλογές για το Κογκρέσο.
Το Όρεγκον ήταν και έμεινε λευκό και «Δημοκρατικό». Από τα 4 εκ των κατοίκων είναι το 88% λευκοί. Γερουσιαστής εξελέγη ο «Δημοκρατικός».Jeff Merkley με 657,748 ψήφους και κυβερνήτης ο επίσης δημοκρατικός John Kitzhaber με 651,872 ψήφους.
Στην περιοχή της Κολούμπια οι λευκοί είναι 35.8% και οι μαύροι 49.5%. Ναι στη Μαύρη είπαν 96.113. Όχι ψήφισαν 42.000.
Στην Αλάσκα, που θα βάλουν φόρο 50 δολάρια σε κάθε 31 γραμμάρια χασίσι έγινε μάχη. 116,803 είπαν ΝΑΙ και 107,179 όχι. Διχάστηκε η πολιτεία σε χασικλήδες και μη.

ΥΓ. Άντε και στα δικά μας!(Το δημοψήφισμα εννοώ).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα σου πω την άποψή μου σπυρο γι αυτο το θεμα

η ιστορια της κανναβεως υπαρχει στο βιβλιο του ψυχιατρου του γριβα

η κανναβη και τα σχετικα ναρκωτικα δηλαδη μανιταρια και κακτοι χρησιμοποιουνται απο ολους τους λαους απο την αυγη της γνωστης ιστοριας

η ποινικοποιηση της κανναβεως ξεκινησε με τον προεδρο της ενρον την δεκαετια του 40 ο οποιος ητο γερουσιαστης και η κανναβη του χαλαγε την αγορα του νεου τοτε νάυλον. επίσης απο την κανναβη έχουμε χρώματα, λάδια, φάρμακα και φτηνό χαρτί χωρίς να κόβουμε δένδρα.

οπότε κυνηγήθη άγρια το φυτό και απαγορεύτηκε ενώ μέχρι τότε το επιδοτούσε η μαμά αμερική, ως φυτό που μαστουρώνει την νεολάια.

στον δεύτερο παγκόσμιο έγινε το φυτό τής νίκης αφού ο στρατός χρειαζόταν τα παράγωγα τής καννάβεως, υφάσματα κυρίως.

συνοπτικά θα έλεγα ότι αφενός μεν δεν εμπιστεύομαι τον λαουτζίκο στην χρήση οποιουδηποτε ναρκωτικου΄αφού δεν μπορω να δεχτώ ότι κάποιος που ψηφίζει πασόκ νδ κκε συριζα, μπορεί να κάνει ορθή χρήση ναρκωτικών

αφετέρου δε η υπόθεση με την κάνναβη είναι συμφέροντα εβραϊκά και δεν έχει καμμία σχέση με την υγεία.

να μην ξεχνάμε ότι χρησιμοποιούνται στην ψυχιατρική ακριβά φάρμακα με συνθετικές ουσίες που περιέχει η κάνναβη διότι άν έπινες απλά ένα αφέψιμα καννάβεως δεν θα έβγαζε λεφτά ο ροτσιλντ από το φάρμακο.