6/11/14

Ο λαός τραγούδι θέλει φτάνουν τα προβλήματα

ΝΑΙ στον φον Αντωνάκη και Όχι σε πρόωρες εκλογές

Ο λα(γ)ος στιφάδο δεν θέλει πρόωρες εκλογές. Το επιβεβαίωσε και ο Πασχάλης-Αλέξανδρος που ρώτησε τους πελάτες του για το κανάλι SBC όπως λέει η «Ελευθεροτυπία».

Η απόλυτη πλειοψηφία, το 54% θεωρεί ότι πρέπει να εξαντληθεί η τετραετία της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ το 46% «εκτιμά» ότι ούτε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι κατάλληλη για να βγάλει την Ελλάδα από τα Μνημόνια. Ο φον Αντωνάκης συνεχίζει να προηγείται του ΑLEXIS στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, με 37% έναντι 30%.

Όπως το είπε ο τηλε-φλώρος του αφεντικού, «ΟΧΙ τσάτρα-πάτρα εκλογές». Δια το λόγο αυτό ο Βύρων δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες εκλογές και δήλωσε πως αν η κυβέρνηση μέχρι το Φεβρουάριο έχει βρει 179 βουλευτές, «Εγώ θα μπορούσα να είμαι ο 180ός». Τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Με την ερώτηση «εάν είχαμε σήμερα εθνικές (βουλευτικές) εκλογές, ποιο από τα παρακάτω κόμματα θα ψηφίζατε;» , ο Πασχάλης- Αλέξανδρος βρήκε ότι ο ομάδα «δεν ξέρω που πάω» είναι περίπου 10%, περίπου 5% δεν θα πάει να ψηφίσει , ότι άκυρο-λευκό θα ψηφίσει το 4%, ενώ. οι «αφήστε με μόνο μου» είναι 1,6%. Με αυτά τα δεδομένα η κυβέρνηση είναι πανίσχυρη.
Με τον τουρκικό στόλο στη Ραφήνα ,  διατηρεί το 28% περίπου.(Με αναγωγή).
23 % ο φον Αντωνάκης και 5% ο συνταγματολόγος. 

Ο ΑLEXIS παίζει μόνος του και είναι περίπου στο 33%. Από εκεί και μετά, ο κυρ-Φώτης δεν υπάρχει (0,5%) το (φουσκωμένο) Ποτάμι στο 5,4% η ΚΚΕ ΕΠΕ στο 4,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι στο 1,4%, ΛΑΟΣ 1,2%, Άλλο 4% .
Η Χρυσή Αυγή ,θα ήταν τρίτη με 7,3%, που θα μπορούσε να είναι και 7,5%.

Από εκεί και πέρα μέχρι το 100% έχει ο… δημοσκόπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: