6/12/14

Η άλλη πολιτική υπέρ του Λαού και του Έθνους

του Σπύρου Χατζάρα


Απέναντι στην χούντα των τραπεζιτών υπάρχει μόνο μια πατριωτική εξωτερική και οικονομική πολιτική. Το πρώτο βήμα το έχω ήδη υποδείξει από τον Σεπτέμβριο.
Εφόσον οι ευρωπαϊκές κυρώσεις αποφασίστηκαν σε σχέση με τις ρωσικές ενέργειες που, «υπονομεύουν ή απειλούν την εδαφική ακεραιότητα, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της Ουκρανίας», η Αθήνα και η Κύπρος θα έπρεπε να τις συνδέσουν άμεσα με την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας που υπονομεύει ή απειλεί την εδαφική ακεραιότητα, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας και όχι μόνον.
 Η ελληνική Βουλή, ως έχει δικαίωμα και αρμοδιότητα, θα πρέπει να αποφασίσει, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία, αφού η κυβερνητική κοινοπραξία αγωνίζεται για τις ελευθερίες και τα δικαιώματα άλλων λαών και όχι του ελληνικού, ότι το Συμβούλιο της ΕΕ και η Κομισιόν δεν έχουν καμιά εξουσιοδότηση για να λαμβάνουν μέτρα κατά της ελευθερίας του Εμπορίου που βλάπτουν την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό και να απευθύνει η Βούλη πρόσκληση στη Ματβιένκο να επισκεφτεί την Αθήνα.
Η αμφισβήτηση της «παγκόσμιας πολιτικής» είναι το πρώτο βήμα.

Το δεύτερο βήμα είναι η αμφισβήτηση του καθεστώτος του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου Trans Adriatic Pipeline (T.A.P.), διότι πρέπει να καθοριστούν στο επίπεδο που συμφωνήθηκαν μεταξύ ΕΕ-Ουκρανίας και Ρωσίας τα τέλη μεταφοράς, να συμφωνηθεί η πληρωμή κόστους ασφαλείας του αγωγού και να προσυμφωνηθεί ρήτρα έκπτωσης 10% σε σχέση με την τιμή του ρωσικού αερίου. Άλλως πως αγωγός T.A.P., γιόκ.

Η ελληνική Βουλή επίσης θα πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία και να παγώσει το διακρατικό χρέος της Ελλάδας προς τη Γερμανία και τη Μεγ.Βρετανία, μέχρις ότου ρυθμιστούν το ζήτημα του Κατοχικού Δανείου προς τη Γερμανία και της υπεξαιρέσεως του ελληνικού εθνικού χρυσού τη Μεγ. Βρετανία .Και μέχρι τότε θα πρέπει να τεθούν σε καθεστώς μεσεγγύησης όλες οι γερμανικές και οι βρετανικές περιουσίες στην Ελλάδα. (ΟΤΕ-Αεροδρόμιο κλπ και οι θερινές κατοικίες στα νησιά). Μας χρωστάν, δεν τους χρωστάμε.
Το Κατοχικό Δάνειο προς τη Γερμανία και την κλοπή του Εθνικού Χρυσού από τους Άγγλους δεν πρέπει να τα «ξεχάσουμε».

Η ελληνική Βουλή επίσης θα πρέπει να αποφασίσει την διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την έγκριση του καταστατικού της ΕΚΤ το οποίο παρανόμως και εξ υφαρπαγής ενεκρίθη από την «κυνοβολευτική» πλειοψηφία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά με το χρέος προς τις άλλες χώρες-μέλη θα πρέπει να απευθυνθεί πρόσκληση για να μετατραπεί ο βραχυπρόθεσμος δανεισμός σε μακροπρόθεσμο με ορίζοντα 50 ετών.

Τα άλλα μελοδραματικά για μονομερείς διαγραφές ας τα λέει ο αιμοσταγής δολοφόνος της ΟΠΛΑ, που χάρις στη Βάρκιζα έγινε και ευρωβουλευτής.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημ. Καψάλα: Για την επίσκεψη Νταβούτογλου.

https://www.youtube.com/watch?v=suuzHP4FvDM&list=UUt_Oo5We2z3koEL6DERAcXw

Διάλεξη του Δημοσιογράφου Δημητρίου Καψάλα την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 για τις τελευταίες εξελίξεις στα Εθνικά θέματα. Οι διαλέξεις διενεργούνται στην αίθουσα του βιβλιοπωλείου "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ", ΕΡΜΟΥ 61, ΤΗΛ. 2310.282782, 282427
IMGP8202

Ανώνυμος είπε...

Για να γινουν ολα αυτα τα σωστα που περιγραφεις πρεπει να γινουν ταυτοχρονα 4 πραγματα:
α)Να βρεθει ο ''τρελος'' που θα το τολμησει.
β)Να μην εχει backround και ''χρωστουμενα'' σε ανωθεν και εξωθεν.
γ)Να μας οδηγησει εκτος ΕΕ, Ευρω και ΝΑΤΟ.
δ)Να μην τον ανατρεψει ο κυριαρχος-μαλακας λαος.

Αν τον βρεις, ή ακομα καλυτερα αν τον ξερεις μην μας τον κρατας κρυφο...

ΥΓ: Ο Πουτιν ξεκινησε την καριερα του ως πρακτορας την KGB,δηλαδη βαθυ, πολυ βαθυ σοβιετικο κρατος. Εχει καλες σχεσεις με τους Εβραιους και το Ισραηλ, αντιφασιστας ειναι, λα'ι'κο ερισμα εχει. Λες και ο Αξελ να μας βγει εστω και λιγο Πουτιν? Θα μου πεις ο ενας ειναι βαπτισμενος και ο αλλος οχι, αλλα ποτε δεν ξερεις.

Ανώνυμος είπε...

Στο χωριό μου, αλλά και γενικότερα τα παλαιά τα χρόνια, όταν ένας νέος ενδιαφερόταν για κάποια κοπέλα, αυτό που ζητούσαν πρώτο απ' όλα να μάθουν οι γονείς της, ήταν το - από που κρατάει η σκούφια του και σε τι Θεό πιστεύει -.
Ο κυρίαρχος μαλάκας λαός θα βγάλει τον Αξελ που άμα ρωτήσεις 100 ζήτημα είναι αν θα βρείς κάποιον να σου πει από που κρατάει η σκούφια του η σε τι Θεό πιστεύει !!!!!
Και αυτός θα γίνει αρχηγός του Ελληνικού κράτους !!!!!
Και ύστερα Σπύρο μας λες ότι σου αρέσει ο Νότης με το "εγώ είμαι Έλληνας" και σου θυμίζει τη Βέμπω !!!!
Μόνο που η Βέμπω τραγουδούσε για Έλληνες που το αποδείκνυαν καθημερινά στα σύνορα πολεμώντας.....
Ο Νότης για ποιούς Έλληνες τραγουδάει ??

O Πούτιν άρχισε να καθαρίζει τον κόπρο του Αυγεία. Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τμιμούρ Ιβάνοφ για δωροδοκία. Στο μέτωπο ο στρατός πανηγυρίζει

  Η Εισαγγελία πιστεύει ότι ο Ιβάνοφ συνέπηξε εγκληματική συνωμοσία με τρίτους, για να διαπράξει εγκλήματα στο πλαίσιο συμβάσεων και υπε...