6/12/14

Απομονώνεται η επικίνδυνη διατλαντική Χούντα την ηλιθίων

Η αμερικανική βουλή των αντιπροσώπων αποφάσισε
την κήρυξη πολέμου στη Ρωσία


Η δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα του Πλανήτη, μετά την Κίνα, η Ινδία της οποίας η ανάπτυξη καλπάζει, έκλεισε οριστικά και κατάμουτρα την πόρτα στους αμερικανούς που την πιέζουν παρασκηνιακά να συμμετάσχει στο αντι-ρωσικό συνασπισμό.
Το Νέο Δελχί αρνείται να στηρίξει τις δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας και αντίθετα επιδιώκει να ενισχύσει τις σχέσεις του με τη Μόσχα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ινδίας ανακοινώνοντας την επίσκεψη εκεί του Ρώσου Προέδρου στις 10 και 11 Δεκεμβρίου.
Ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών για την Ευρασία κ. Μπισαρία είπε ότι, η Ινδία και η Ρωσία έχουν ταυτόσημες απόψεις για σημαντικά παγκόσμια ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των εντάσεων που εκδηλώνονται όλο και περισσότερο στις παγκόσμιες σχέσεις, των απειλών της τρομοκρατίας και την ανάγκη για εκτονώσει τις Ψυχρού Πολέμου, και τόνισε πως, «το Νέο Δελχί και τη Μόσχα μοιράζονται μια ειδική και προνομιακή εταιρική σχέση στρατηγική χαρακτήρα », και θα διαμορφώσουν κατά την προσεχή επίσκεψη Πούτιν μια κοινή άποψη για τη σχέσης τους για τα επόμενα 10 χρόνια», προκειμένου να ενισχύσουν τους δεσμούς τους.
Κατά τη 15η ετήσια Σύνοδο Κορυφής Ινδίας-Ρωσίας, οι δύο πλευρές δώσουν έμφαση στην ενίσχυση του διμερούς εμπορίου και θα υπογραφούν 15 συμφωνίες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων μεταξύ ιδιωτικών εταιρειών.

Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ακολούθησε την Χίλαρι Κλίντον, τον Ομπάμα, τους συντηρητικούς υπαλλήλους των Κοχ, τους διάφορους «Σπαχήδες» της Ουάσιγκτον, και τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές πουτανίτσες της παραπληροφόρησης στην επιχείρηση δαιμονοποίησης της Ρωσίας και του Πρόεδρου Πούτιν.
Στις 4 Δεκεμβρίου με ψήφους 411 υπέρ και 10 κατά υιοθέτησε το 16σέλιδο ψήφισμα 758, το οποίο κατέθεσε ο εβραίος εκπρόσωπος της 16ης περιφέρειας του Ιλινόι Adam Daniel Kinzinger, και το οποίο αποτελεί την αμερικανική απάντηση στο διάγγελμα Πούτιν προς το ρωσικό Έθνος όπου τόνισε ότι «η πολιτική πειθαναγκασμού και χαλιναγώγησης εναντίον της Ρωσίας και άλλων κρατών δεν εφευρέθηκε χθες, αλλά διεξάγεται εδώ και δεκαετίες, αν όχι αιώνες, γιατί κάθε φορά που κάποιοι θεωρούν ότι η Ρωσία γίνεται πάρα πολύ ισχυρή και ανεξάρτητη, τα εν λόγω μέσα ενεργοποιούνται αμέσως».
Το ψήφισμα Βουλή εναντίον της Ρωσίας είναι ένα πακέτο ψεμάτων, το οποίο πρώην Γερουσιαστής και προεδρικός υποψήφιος Ρον Πώλ χαρακτήρισε με άρθρο του ως «ένα από τα χειρότερα νομοθετήματα στην ιστορία των ΗΠΑ» , μια 16σελίδη προκήρυξη πολεμικής προπαγάνδας για την οποία οι νεοσυντηρητικοί θα έπρεπε να κοκκινίζουν εάν είχαν ίχνος αξιοπρέπειες».
Το σχεδόν ομόφωνο ψήφισμα των ηλιθίων καταδικάζει έντονα «τη συνεχιζόμενη πολιτική, οικονομική και στρατιωτική επιθετικότητα» της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας, της Γεωργίας και της Μολδαβίας και τη «συνεχιζόμενη παραβίαση της κυριαρχίας τους, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής τους ακεραιότητας», βάζοντας στο ίδιο καλάθι την Κριμαία, το Ντονμπάς, την Υπερδνειστερία, την Αμπχαζία και την Οσετία.
Οι «Σπαχήδες» των αθέατων Βασιλειάδων στην Ουάσιγκτον και οι υποτελείς τους στην Ευρώπη κατηγορούν ψευδώς τη Ρωσία ότι έχει στρατεύματα κατοχής στις επαρχίες της Ουκρανίας αλλά και της Γεωργίας όπου ξεσηκώθηκε ο κόσμος για να διεκδικήσει τα ανθρώπινα και πολιτικά του δικαιώματα.
Το πραξικόπημα στο Κίεβο το έκαναν οι ΗΠΑ και οι ευρωπαίοι υποτελείς τους και όχι η Ρωσία.

«Οι ΗΠΑ, η Ευρώπη και οι σύμμαχοί μας πρέπει να διατηρήσουμε την επιθετική πίεση στον Πούτιν για να να αλλάξει τη συμπεριφορά του» είπε ο Νταβίντ-Αδάμ και διευκρίνισε ότι το ψήφισμα στοχεύει τον Πούτιν και την πολιτική του, αλλά όχι το ρωσικό λαό.
Το ψήφισμα καλεί τη Ρωσία να σταματήσει να υποστηρίζει τις τοπικές πολιτοφυλακές στην ανατολική Ουκρανία και να ακυρώσει της απόφαση για την αποδοχή ένταξης της Κριμαίας στη ρωσική Ομοσπονδία ης Κριμαίας, καλεί τη Μόσχα να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Ουκρανία, τη Γεωργία και τη Μολδαβία, και ζητάει από τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να παράσχει στην Ουκρανία επείγουσα στρατιωτική βοήθεια. Το ψήφισμα καλεί επίσης τον πρόεδρο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να βρουν τρόπους (πέραν του Ράδιο Λίμπερτυ) για να «διανέμουν ειδήσεις και πληροφορίες στα ρωσικά σε χώρες με ρωσόφωνους πληθυσμούς».

Αυτό που πρέπει να καταλάβει όλος ο κόσμος από το ψήφισμα, είναι ότι 
 ο αμερικανικός λαός είναι σε θέση εκλέξει μόνο δέκα ευφυείς αντιπροσώπους στους 435 και ότι οι ηλίθιοι θέλουν να ασκούν ηγεμονία όλο τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: