18/3/16

Ενας Φούστης λιγότερος

Έφυγε από τη ζωή στα 54 του, λόγω της ασθένειας που έπασχε , ο πρώην Φιλελέ αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε. Είχε διατελέσει αρχηγός των «Ελεύθερων Δημοκρατων». Άφησε πίσω του χήρα τον michael mronz, , Γενικό Διευθυντή της Aachener Reitturnier GmbH, με τον οποίο επισημοποίησαν τη σχέση τους το 2010.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα η ....χηρα θα παρει συνταξη;

Ανώνυμος είπε...

Σύνταξη αντικαγκελάριου!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο...
Είναι προφανές ότι, αδυνατείς να διαχειριστείς συναισθηματικά τέτοιες καταστάσεις.
Μπροστά στα ψυχικά αδιέξοδα των συνανθρώπων μας, οφείλεις να είσαι πιό συγκαταβατικός.

Ανώνυμος είπε...

"Τα ανοιχτά σύνορα
θέλουν και ανοιχτούς κώλους"...

Λεφτεριά στις λούγκρες...

Ανώνυμος είπε...

γενειοφόρα η χήρα όμως...

Ανώνυμος είπε...

@ "σχολιαστη".....Σάβ Μαρ 19, 10:11:00 π.μ.

Πονοψυχε βρωμιαρη, αν και δεν διατιθεμαι να γινω δικηγορος του Σπυρου, εχε υπ' οψιν σου οτι ο Σπυρος και ο καθε Σπυρος, μπορει να κατσει να ειρωνευεται και να χλευαζει για το υπολοιπο της ζωης του την καθε ανωμαλη πουστρα, η οποια (πουστρα) με μια μονο υπογραφη της θα μπορουσε να βυθισει στην πεινα, στην απελπισια και στην ανεχεια τους συμπατριωτες του. Χωρια το "καλο" παραδειγμα που εδειξε σαν δημοσιο προσωπο στην γερμανικη νεολαια οτι η πουστια (σωματικη και ψυχικη) ειναι ........ αγαθο. Μην παω παρα περα για την υποστηριξη του Βεστερβελε στους εθνοκτονους εβραιους του υποδουλου Παλαιστινιακου Λαου.

Βουλωσε το λοιπον και δειξε τις ευαισθησιες σου σ' αυτους που ωθουνται να πηδανε απ' τα μπαλκονια, γιατι κατι αλλες εδωδιμες πουστρες, εχουν βαλει τις υπογραφες τους για την εξαφανιση των εδω συμπατριωτων τους.



Πατρικιος

Als είπε...

Ενθυμουμαι άσμα παλιό και λαϊκό...
Εκλαιγ'η κακομοίρα γιατ'ειχε μείνει χήρα.

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι