18/3/16

Να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι των Αφγανών προσφύγων

Υπάρχει ζήτημα με τον θάνατο των τριών προσφύγων στον Ξηροπόταμο, τη Σούβα Ρέκα, και δυστυχώς δεν έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη. Να κάνουμε και εμείς μηνυτήρια αναφορά

Στα Σκόπια η Εισαγγελία άρχισε προκαταρτική ανάκριση , προκειμένου να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον Ελλήνων και Γερμανών πολιτών για τους θανάτους στις 14 Μαρτίου των τριών Αφγανών, μια εκ των οποίων ήταν μια έγκυος γυναίκα.
Η Εισαγγελία των Σκοπίων είναι ακόμη στα προκαταρκτικά στάδια της έρευνας, ωστόσο, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, εκτός από τις κατηγορίες για φόνο, οι διοργανωτές θα αντιμετωπίσει την κατηγορία για παράνομη διακίνηση ανθρώπων. Οι εφημερίδες στα Σκόπια δημοσιεύουν και την παρακάτω φωτογραφία με πρόσωπα που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από την ανάκριση και θα διωχθούν.
Ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος στο ΔΟΛιο BHMA FM είπε ότι και εγώ στο ραδιόφωνο του Ελεύθερου Κόσμου, ότι οι φιλάνθρωπες ΜΚΟ του Σόρος είναι οι δολοφόνοι των Αφγανών Διαβάστε τι είπε: ««Στην Ειδομένη, (οι πρόσφυγες), διατρέχουν κίνδυνο , υπάρχουν άρθρα του Ποινικού Κώδικα για την έκθεση του συνανθρώπου σε κίνδυνο, και έχει βαρύτατη ευθύνη η κυβέρνηση γι’ αυτά που κάνει, για την αδιαφορία της, για την έλλειψη μέτρων. Ξέρετε τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους διασχίζοντας τον ποταμό στη Γευγελή. Αυτοί οι άνθρωποι, που προσποιούνται ότι νοιάζονται για τους μετανάστες ,στο τέλος δεν είναι τίποτα, από δολοφόνοι. Οι άνθρωποι που τους οδήγησαν στο ποτάμι δεν είναι τίποτα άλλο παρά δολοφόνοι. Είναι οι άνθρωποι που μισθοδοτούνται από το εξωτερικό και που θα δέχονταν χρήματα από όποιον είναι πρόθυμος να τους πληρώσει. Πρέπει να δούμε ποιοι είναι αυτοί που τους πήγαν. Αν είναι Έλληνες, έχουν βαρύτατες ποινικές ευθύνες. Οι φιλάνθρωποι αυτοί, δεν μπορούν να καλύψουν το αντικείμενο της φροντίδας τους, και τελικά καταντούν δολοφόνοι. Και είναι δολοφόνοι. Η κυβέρνηση Τσίπρα, οι υπουργοί της και τα στελέχη της και αυτές οι αριστερόφρονες, δήθεν εθελοντικές οργανώσεις, οι οποίες τα πιάνουν από παντού όταν μπορούν, αυτοί είναι δολοφόνοι! Εκμεταλλεύονται την κατάσταση και αυτούς τους ανθρώπους τους έχουν βάλει εδώ σε μία κατάσταση αδιεξόδου, αυτοί δεν έχουν πού να πάνε, είναι πραγματικά θύματα. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, αλλά είναι θύματα μιας ορισμένης πολιτικής, και πάνε και τους περιποιούνται οι αφελείς, τους δίνουν τρόφιμα, τους δίνουν ρούχα, και αυτοί διατηρούν την ελευθερία τους και το κέφι τους να πηγαίνουν και να έρχονται, να κάνουν δεξιά και αριστερά ό,τι θέλουν και μας βρίζουν και από πάνω.»
«Η αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα και οι αριστερόφρονες δήθεν εθελοντικές οργανώσεις είναι συνένοχοι .Είναι δολοφόνοι»

Εν τω μεταξύ, οι ΜΚΟ στα Σκόπια που χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα Σόρος (Solidarnost, ploshtad Svoboda, ΗΡΑ, Mujra, IZLEZ, Ajde ...) έχουν απευθύνει έκκληση προς την κυβέρνηση των Σκοπίων για να αποσύρει την αστυνομία και τους στρατιώτες και αφαιρέσει το συνοριακό φράχτη. Παράλληλα 16 ΜΚΟ της πΓΔΜ με ανοιχτή επιστολή που ανήρτησαν χθες στο διαδίκτυο ζήτησαν «την άμεση απομάκρυνση του φράχτη κατά μήκος των συνόρων με την Ελλάδα», και αποδίδουν στον φράχτη το θάνατο από πνιγμό των τριών προσφύγων στα νερά του Ξεροπόταμου . Την ανοιχτή επιστολή υπογράφουν οι ακόλουθοι:
  1) “Mugra”, νεολαιίστικο κίνημα, 2)φοιτητική οργάνωση “Izlez”, 3) Φιλοζωική οργάνωση “Anima Mundi”, 4) Φιζωική από το Βέλες “Glas na zhivotnite”, 5) Φιλοζωική από τη Στρούγκα “Animal World”, 6) Το καταφύγιο για γάτες “Angelcats” από τα Σκόπια, 7) η H.E.R.A. ( Association for Health Research and Education), 8) οι γυναίκες ακτιβίστριες “Tiiiit! Inc.” από τα Σκόπια, 9) το HOPS (Health Options Project) από τα Σκόπια 10) η οικολογική οργάνωση “Clean Ohrid” από την Αχρίδα, 11) ένωση για την προώθηση των πολιτιστικών και πνευματικών αξιών“Legis”, 12) η Ενωση “Ploshtad Sloboda” από τα Σκόπια , (Association for art, theory and activism) , 13) η Ενωση “Subversive Front”, (Association for critical approach to gender and sexuality, 14) η Συμμαχία “Sexual and health rights of marginalised communities”, 15) Οι ακτιβιστές του «Autonomous Cultural Social Centre», 16) Το αριστερό κίνημα “Solidarnost”.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα χθες αυτην την αθλια μαριονετα γιανακου στο κουρη κοντρα 10 βραδυ πιεστηριο.

λοιπον αυτη η αθλια μεταξυ των αλλων που ειπε, συγκρατησα δυο εμετικες ατακες της.


πρωτον οτι αυτη θελει οποσδηποτε να δημιουργηθει ομοσπονδιακη ευρωπη,δηλαδη ηνωμενες πολιτειες ευρωπης,δηλαδη καταργηση της υπαρξης ελληνικου εθνους.

δευτερον και πιο τρομαχτικο ,ανεφερε οτι η ευρωπη βασιζεται ιδεολογικα (ταχα) στην αρχαια ελλαδα και την αρχαια ρωμη αλλα προσεξτε ,ανεφερε επισης μαζι ως τριτο στοιχειο και τον αρχαιο εβραικο πολιτισμο !!!

ετσι ακριβως το ειπε η μαριονετα!

προσπαθεις να καταλαβεις αν μαρξιστες και δεξιοι διαφερουν και δεν βρισκεις καμμια διαφορα!



αν την ανεβασουν εδω καποια στιγμη την χθεσινη εκπομπη θα το ακουσετε

https://www.youtube.com/user/kontrachannelhellas/videos

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...