18/3/16

Ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε

Επιστράτευση των μισθοφόρων της πληροφόρησης και των ταγμάτων προπαγάνδας ανακοίνωσε από τη Φωνή της Αμερικής ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν. «Βρισκόμαστε στην ανάγκη να αντεπιτεθούμε. Τόσο η Σερβία όσο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και αυτό μπορούμε να το κάνουμε με τη Φωνή της Αμερικής, (Voice of America) , το Radio Free Europe, και άλλα μέσα ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση της Ρωσικής προπαγάνδας», είπε. Πανστρατιά του χαφιεδότσουρμου.

  Ο Πρίγκιπας Κάρολος που επισκέφτηκε χθες το Βελιγράδι μαζί με την Γκαμήλα πέρασε το μήνυμα της συμδιλίωσης με το ΝΑΤΟ, τους Αλβανούς και τους Κροάτες. «Δεν θα πρέπει να είστε αιχμάλωτοι της ιστορίας, η συμφιλίωση είναι ζωτικής σημασίας», είπε.

ΜακΚέιν: Μαζί θα προχωρήσουμε!

  Ο αμερικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν, σε χθεσινή συνέντευξη του στη σερβική υπηρεσία της Φωνής της Αμερικής είπε ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να βοηθήσουν το Βελιγράδι, για να επιτύχει οικονομική ανάπτυξη και την ενσωμάτωση στην ΕΕ.
Σε ερώτηση για τις σχέσεις της Σερβίας με τη Ρωσία απάντησε: « Νομίζω ότι ο Πρωθυπουργός Βούτσιτς αντιστέκεται στη ρωσική πίεση και η ρωσική πίεση είναι πολύ διαφορετική από την αμερικανική. Εμείς δεν θέλουμε τίποτα από τη Σερβία. Εμείς θέλουμε απλά να τη δούμε να γίνει μια πιο βιώσιμη δημοκρατία.
Η Ρωσία θέλει να έχει μια κυρίαρχη επιρροή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στηρίζουμε τον Πρωθυπουργό κ. Βούτσιτς που στέκεται όρθιος απέναντι στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Πολλές από τις πιέσεις που ασκεί ο Πούτιν στη Σερβία προέρχονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και έχουν να κάνουν με τις πληροφορίες, και με την προπαγάνδα. Έτσι, βρισκόμαστε στην ανάγκη να αντεπιτεθούμε. Τόσο η Σερβία όσο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και αυτό μπορούμε να το κάνουμε με τη Φωνή της Αμερικής (Voice of America) , το Radio Free Europe, και άλλα μέσα ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση της Ρωσικής προπαγάνδας».
Ο Θάτσι επομένως προχθές απηχούσε τη σκέψη του ΜακΚέιν, όταν είπε ότι Βελιγράδι και Πρίστινα πρέπει να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα σχέδια της Ρωσίας.
Ο πρόεδρος σε αναμονή του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι, που θα αναλάβει το αξίωμα του τον Απρίλιο, στην ομιλία του στο Ινστιτούτο για την Παγκόσμια Δικαιοσύνη της Χάγης, παρουσίασε «τέσσερα σημεία», που θα βοηθήσουν «στην αποκατάσταση της ειρήνης και της συνεργασίας» μεταξύ του Βελιγραδίου και της Πρίστινας. Οι άξονες της πολιτικής του κ. Θάτσι είναι: Πρώτον , «η ανάγκη της συνεργασίας Βελιγραδίου και Πρίστινας στον τομέα της καταπολέμησης του εγκλήματος και της εμπορίας ανθρώπων, καθώς και στην αντιμετώπιση του θρησκευτικού εξτρεμισμού», δεύτερον, «οι μακροπρόθεσμες συμφωνίες με σκοπό την ενίσχυση της οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας», τρίτον , η «επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση της επιρροής της Ρωσίας» και τέταρτον , «η Σερβία θα πρέπει να αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο ως γείτονα, και να μην εμποδίζει την ένταξη του στους διεθνείς οργανισμούς». Πρέπει να βρούμε συμβιβαστικές λύσεις που θα επιτρέψουν ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε. 

  ΥΓ. Ο Χασίμ είδε στον ύπνο του ότι είπαν ο Κάρολος και ο Μακέιν. Είναι εκλπηκτικό. Θαύμα του Αλλάχ και του Χα Σεμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...