4/9/16

Δόγμα Πούτιν: Η Δημοκρατία, (όπως και η Επανάσταση), δεν εξάγεται

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας «ισοπέδωσε» τους «Κονκισταδόρες» που μεταμφιέστηκαν σε «Λιμπερταδόρες» και εξάγουν με ρουφιάνους πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης τη «Δημοκρατία των Αγορών», τονίζοντας ότι, «η Δημοκρατία δεν εξάγεται». (Όπως και η Επανάσταση).

Ο Βλαδήμηρος, που έχει μελετήσει το ζήτημα της επανάστασης, ξέρει ότι οι «αγορές» ακλουθούν την τροτσκιστική θεωρία και πρακτική και είπε στους ρουφιάνους του Bloomberg σε συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο του «Eastern Economic Forum», ότι η «κοινωνική αλλαγή» έρχεται από το εσωτερικό της κάθε κοινωνίας και αρχίζει από τα κάτω και δεν μεταδίδεται από τους «έξωθεν» «Λιμπερταδόρες» και την παρεμβατική εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Ο Βλαδήμηρος είπε στους Αχασβήρους ότι τα γεγονότα των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων δείχνουν ότι η εξωτερική πολιτική, του «ανθρωπιστικού παρεμβατισμού», των «πολέμων απελευθέρωσης απ έξω» και των ΜΚΟ για την «ενίσχυση της αντιπολίτευσης» σε «αυταρχικά καθεστώτα» οδήγησε στην αποσταθεροποίηση των Εθνικών κρατών όπως στην περίπτωση του Ιράκ, της Λιβύης και της Συρίας και καλλιέργησε το γόνιμο έδαφος για την αναπαραγωγή της τρομοκρατίας.
«Πάντα ήμουν της άποψης ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα από το εξωτερικό, ούτε να επιβάλλεται την αλλαγή εξουσίας», είπε ο Πούτιν και πρόσθεσε: «οι προσπάθειες βίαιου εκδημοκρατισμού στο Ιράκ, και τη Λιβύη, βλέπουμε οτι οδήγησαν στην καταστροφή των κρατικών δομών και στην αύξηση της τρομοκρατίας».
Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος έχει αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της Δυτική εξωτερικής πολιτικής με τη δράση των «Λιμπερταδόρες» του Ιδρύματος της Ανοικτής Κοινωνίας του Σόρος που χρηματοδοτούν τα μέσα ενημέρωσης της «αντιπολίτευσης» και διάφορες ΜΚΟ στο εσωτερικό της Ρωσίας για να αποσταθεροποιήσουν την ρωσική κυβέρνηση.
Μια παρόμοια επιχείρηση εκδημοκρατισμού έπληξε την κυβέρνηση του Βίκτορ Γιανουκόβιτς, τον δημοκρατικά εκλεγμένο ηγέτη της Ουκρανίας, η κυβέρνηση του οποίου ανατράπηκε από την «πέμπτη φάλαγγα» που χρηματοδοτήθηκε από της Ανοιχτή Κοινωνία και την USAID, και που κατέληξε στην αναπαραγωγή μιας Σομαλίας στην Ευρώπη.
«Βλέπετε κάποια στοιχεία δημοκρατίας στη Λιβύη και ποιο είναι το μέλλον του Ιράκ»; ρώτησε με τη σειρά του ,τους Αχασβήρους του Bloomberg ο Βλαδίμηρος , και τόνισε: «Το ίδιο ισχύει και για τη Συρία. Κάθε φορά που ακούμε ότι ο Άσαντ πρέπει να φύγει , επειδή κάποιος από το εξωτερικό το πιστεύει , δεν μπορώ να μην σκεφτώ που πρόκειται να μας οδηγήσει αυτή «η αλλαγή» .
Δεν είναι καλύτερα να έχουμε υπομονή για την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών στην κοινωνία; Η ιδέα της εξωτερικής αλλαγής καθεστώτος οδήγησε τον Μπους στον πόλεμο για να «απελευθερώσει τον ιρακινό λαό» από το δεσποτισμό του δικτάτορα Σαντάμ Χουσεΐν και με παρόμοια κίνητρα η κυβέρνηση Ομπάμα, με αιχμή του δόρατος την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, επέβαλαν την ανατροπή του καθεστώτος στη Λιβύη, και οδήγησαν τη χώρα σε ένα αποτυχημένο κράτος που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι χουνέρι ήταν αυτό που έπαθε ο Ομπάμα στους G 20; Αναγκάστηκε να βγεί από την κοιλιά του αεροσκάφους του, καθώς οι Κινέζοι δεν του παρείχαν ούτε κόκκινο χαλί, ούτε καν σκάλα για να αποβιβαστεί!

Ανώνυμος είπε...

Τι χουνέρι ήταν αυτό που έπαθε ο Ομπάμα στους G-20; Αναγκάστηκε να βγει από την κοιλιά του Airforceone, καθώς οι Κινέζοι δεν του παρείχαν ούτε σκάλα να αποβιβαστεί! Εννοείται ότι δεν υπήρξε και κόκκινο χαλί...

Ανώνυμος είπε...

Αιώνια η Μνήμη στον Φίλο, Αριστο, Έλληνα , Δάσκαλο,
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΣΟΥΜΠΑ,
που μας έφυγε νωρίς........
Ν.Γ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

εισαγωγες εξαγωγες πολιτευμάτων αναλαμβανουμε
ειδικοτης μας η Δεμοκρασυ ειμαστε ασσοι,χαμηλο κοστος για εσας,μονο υποθηκη των περιουσιων σας ζητάμε,λεφτα ποτε!


ATHEATOI COMPANY & CIA

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...