1/9/16

Επιτέλους: Δόγμα Τραμπ!

Το είπε χθες για τα 11 εκατομμύρια των λαθρομεταναστών στις ΗΠΑ.
«Το μήνυμά μας προς τον κόσμο είναι το εξής: Δεν μπορείτε να νομιμοποιηθείτε και να αποκτήσετε το καθεστώς του πολίτη των Ηνωμένων Πολιτειών εισερχόμενοι παράνομα στη χώρα μας.Να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να μπουκάρετε λαθραία  και απλά να περιμένετε να νομιμοποιηθείτε. Αυτές οι μέρες τελείωσαν».
Το λέω εδώ και χρόνια. Η παράνομη είσοδος δεν υποχρεώνει το κράτος να αποδέχεται και να νομιμοποιεί την παρουσία του παράνομου.
Επομένως το «Δόγμα Τραμπ» απαντά σε όλα τα «ανθρωπιστικά ζήτημα της λαθρομετανάστευσης» που θέτουν οι «φιλάνθρωποι» της «Ανοιχτής Κοινωνίας». Καμία «ένταξη» και καμιά «νομιμοποίηση».
Και ούτε ….παροχές. Ούτε νεκροταφεία ούτε Τζαμιά.
Όλοι πίσω

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O υπουργός οικονομικών ξεκίνησε επαφές με τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό στη Φρανκφούρτη να θυμίσουμε τι προβλέπεται στο μνημόνιο του 2015:

Σελ. 32 (στο αγγλικό κείμενο) παρ. 5.4 τονίζεται ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί απόλυτα τις στατιστικές που υπεγράφησαν τον Μάρτιο του 2012 και (ανάμεσα σε άλλα) θα υπερασπιστεί την ΕΛΣΤΑΤ ενάντια σε κάθε απόπειρα να υπονομευθεί η αξιοπιστία των στατιστικών δεδομένων πάνω στα οποία εδράζεται το πρόγραμμα.

Άρα η σιωπή της κυβέρνησης στην υπόθεση Γεωργίου εκλαμβάνεται από τους θεσμούς ως παραβίαση μνημονιακών όρων. Δεν δικαιούται να τηρήσει ουδέτερη στάση. Και αυτό θα το βρει μπροστά της τώρα

Ανώνυμος είπε...

Τον Ιανουάριο του 2014 οι συνταξιούχοι που έπαιρναν από 3 συντάξεις και πάνω (έως 10 συντάξεις ο καθένας!)

ήταν 390.080 άτομα.

Τον Μάιο του 2015 έφτασαν τους 417.063. Αντί να μειώνονται, αυξάνονται! Ανάμεσά τους 29.192 συνταξιούχοι κάτω των 25 ετών!!! Όλοι κοστίζουν 2.352.881.886,20 τον μήνα και παίρνουν συντάξεις από 80 διαφορετικούς φορείς! (Στοιχεία Υπουργείου Εργασίας, www.idika.gr)


Κανένας τους δεν έχει δώσει τις ανάλογες εισφορές.

Το ποσό που ανταποκρίνεται στις ασφαλιστικές εισφορές ποικίλει από το 0% της σύνταξης (στις άγαμες κορασίδες)

ή λιγότερο από 10% (σε κάποια “ευγενή” – με τα λεφτά των άλλων – ταμεία)

μέχρι το 80% για τους συνταξιοδοτηθέντες κανονικά από το ΙΚΑ.

Δηλαδή η σύνταξη που θα έπρεπε να παίρνουν όλοι σύμφωνα με όσα έδωσαν ως εισφορές είναι από ...0 μέχρι το πολύ το 80% της σημερινής. Όλο το επιπλέον ποσό το βρίσκανε τα χρόνια της μεγάλης ρεμούλας από τα δανεικά.


Σήμερα το πληρώνει ο κατασπαραγμένος από την φοροεπιδρομή ιδιώτης.


Δεν είναι βιώσιμο αυτό το κράτος

Ανώνυμος είπε...

Για τους ρουμάνους και βουλγαρόγυφτους που έρχονται ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλάδα ως υπήκοοι της ΕΕ και έχουν ρημάξει τα καλώδια και τους μετασχηματιστές στην επαρχία τι λέει το δόγμα άραγε. Βραχυκύκλωμα. Και αν οι μαύροι της Νέας Ορλεάνης μετακομίσουν μαζικά σε κάποια γειτονιά ανθρώπων στις ΗΠΑ και ρημάξουν τα πάντα, η αστυνομία τι πρέπει να κάνει;

Α. Να τους βάλει φυλακή και να τους ταϊζει.
Β. Να τους σαπίσει στο ξύλο
Γ. να τους ξαποστείλει πίσω στη Νέα Ορλεάνη
Δ. να τους γυρίσει στην Αφρική από όπου ήρθαν οι προγόνοι τους Ε. ή να τους κάνει στείρωση και αν το ξανακάνουν ευθανασία

Κανείς μας δεν έχει πρόβλημα με Γάλλους τουρίστες ή Σκανδιναυούς, κι αν ποτέ αυτοί γίνονταν πρόσφυγες σε καμία χώρα υποδοχέα δεν θα δημιουργούσαν πρόβλημα, οι καταυλισμοί τους θα ήταν πεντακάθαροι, η εγκληματικότητα ανύπαρκτη, και θα έψαχναν για δουλειά. Το πρόβλημα δεν είναι η μετανάστευση, το πρόβλημα είναι η μετανάστευση ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ. Ιδίως τούρκων και χαζαρότουρκων εβραίων.

Ανώνυμος είπε...

ερχεται νυχτα και εμαι μονος ο μαλακας ο μασονος
τιποτα δεν με ενδιαφερει
εμενανε το βημα μου στην στοα με φερνει
αλλα η σκεψη μου αλλου με παιρνει
και με πιανουν τα κλαματα
που ειμαι μονος χαραματα
οι αναμνησεις των Ροτσιλντς φαντασματα
του μυαλου χαλασματα με αριστερα περασματα
και με πιανουν τα κλαματα
που ειμαι μονος χαραματα
τα μνημονια εφιαλτες του υπνου μου φαντασματα
ερχεται νυχτα και ειμαι μονος ο μαλακας ο μασονος
ερχεται νυχτα και ειμαι μονος
και παλι τον παιζω παλι μονος

Ανώνυμος είπε...

Ροζίτα


απόδοση της αφήγησης Λόρδου Βύρωνα του Βιασμό του Παρθενώνα απ τον Έλγιν

https://www.youtube.com/watch?v=pArX2lhlEvU

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα
εξαιρετικο σουξεδακι

Ανώνυμος είπε...

στο βίντεο κατά της λαθρομετανάστευσης που έχει κάνει η Αυστραλία και μιλάει ο στρατηγός με στρατιωτική στολή λέει ακριβώς αυτό, ότι ειδικά αν καταφέρετε να πατήσετε το πόδι σας στο έδαφος της Αυστραλίας τότε είναι αδύνατο να μείνετε στην χώρα, στην Ελλάδα πάει ανάποδα, αν καταφέρεις να φτάσεις δεν σε διώχνει κανείς, άρα ακυρώνεται η ουσία της παράνομης εισόδου, δεν έχει νόημα από την στιγμή που η παράνομη είσοδος σε νομιμοποιεί ενώ μπορεί να απελαθεί κάποιος που έχει λήξει η βίζα του.

Ανώνυμος είπε...

Στην Αυστραλία σχεδιάζουν να μετακομίσουν τα κέντρα εξουσίας οι ιλλουμινάτι όταν καταστρέψουν Αμερική και Ευρώπη γι αυτό και επιτρέπουν σοβαρά μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης κατώτερων φυλών στην Αυστραλία.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι συνομώτες δεν έχουν κανένα συναισθηματικό δέσιμο με τόπους και πατρίδες, δεν είναι Αμερικάνοι ή Γερμανοί ή Άγγλοι ή Ισραηλινοί αλλά είναι σαν τις ακρίδες: έρχονται, καταστρέφουν, και φεύγουν για άλλη γη.