1/9/17

Οι συμφωνίες που έχουν ήδη υπογραφεί

Η κ. Σάντρα Ράσκοβιτς-Ίβιτς, είναι μια πολύ έξυπνη μελαχρινή και είναι εκλεγμένο μέλος του σερβικού Κοινοβουλίου.
Σχολιάζοντας τις συνομιλίες των Βρυξελλών για το Κόσσοβο και το Μετόχι , των πρόεδρων Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου με τη μεσολάβηση της συντρόφισσας Φρειδερίκης, είπε ότι ο Βούτσιτς με το Χασίμ Τάτσι έπαιζαν θέατρο του παραλόγου αφού « διαπραγματεύονται για κάτι που έχει ήδη συμφωνηθεί».
Είπε ακόμα ότι ο Βούτσιτς παίζει το ρόλο του « παράγοντα της ειρήνης», που έχουν αναθέσει οι αμερικανοί , «όπως ακριβώς τον έπαιζε και ο Μιλόσεβιτς, μετά το 1995».

Δηλαδή, πίσω από την τηλεοπτική εικόνα, για τους χαζούς τηλεθεατές, υπάρχει ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος, ο παραγωγός, και ο Μέγας διευθυντής , με την Μπαγιέτα. Οι συμφωνίες έχουν ήδη κλείσει.

«Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα...», που έγραψε και ο Αντρέας Πανταζής.

Λίγα χιλιόμετρα νότια, στα Σκόπια, ο αμερικανόπαις σύντροφος Κοτζιάς, συνομιλούσε με τον πράκτορα Ντιμιτρόφ, για το πώς η αγάπη για το ΝΑΤΟ, θα νικήσει την ψευτο-ιστορία της τρίτης Διεθνούς.

Οι συμφωνίες έχουν ήδη κλείσει. Και το υποκατάστημα της Σια «Στράτφορντ», με άρθρο του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στο Βελιγράδι πράκτορα Κάμερον Μάντερ , εξυμνεί τους βασάλους του Τζες, που κάνουν τις υποκλοπές που τους ανέθεσαν, και τονίζει πως τώρα, με τον Ζάεφ, «η Δημοκρατία της Μακεδονίας βοηθά στην εξομάλυνση των Βαλκανίων», «με την υπογραφή της Συνθήκης Φιλίας με τη Βουλγαρία», «με την επιθυμία για επίλυση της διαφοράς για την ονομασία με την Ελλάδα», και, «με την αύξηση της συνεργασίας της με την Αλβανία».
Οτι θέλει ο …χορηγός.

Και θα περιμένουμε τον κ.Νίμιτς διότι έτσι προβλέπει το σενάριο. Αυτοσχεδιασμούς και μπαλαφάρες έκανε ο Αυλωνίτης . όχι το Χόλυγουντ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει πληρης ταυτηση των αποφασεων της 3ης διεθνους για το ψευτομακεδονικο
με την αποφαση των χιτλερικων να παραδοσουν Θρακη και Μακεδονια
στους βουλγαρους ,εξαπολιοντας σφαγες και διωγμους κατα των Ελληνων και
της γλωσσας μας,το εργο τους συνεχισαν επαξια οι εαμοβουλγαροι του κκε,
ναζιδες και σταλινικοι εφαρμοσαν το ιδιο σχεδιο αφελληνισμου της Θρακης
και της Μακεδονιας μας.
Για τις αποριες σας στο Χατζαρα.