23/9/17

Τα ρετάλια της γειτονιάς μας

Εκτός από τις δικές μας ξεκούμπωτες ρόμπες, γέλιο σε εμάς αλλά και θλίψη στους δικούς τους, προσφέρουν και τα ρετάλια της γειτονιάς μας.
Ο Αγκίμ Ζάεφ, ο επιλοχίας του Σόρος και της Σια στα Σκόπια μίλησε στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ως μέλος της αμερικανικής κερκίδας.
Και σαν τέτοιος, καταδίκασε τη Βόρεια Κορέα και τον ηγέτη της και του απαγόρευσε να δοκιμάσει ρουκέτες στο μέλλον! Ο Αγκίμ ξέρει όσα αγγλικά ξέρει και το Τσιπρά και για αυτό ο αμερικανός Ύπατος Μπέιλυ ο χειριστής του τα έγραψε στη γλάωσσα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ώστε να τα διαβάσει: «Aj kondemn Kim Jong Un end hi mast end his AJSIBIEM tests in da fjuchur». Ο Ζάεφ, επειδή δεν είχε χρόνο, δεν είπε αν θα στείλει στην Κορέα τους «Μυρμιδόνες» του, τώρα που έχουν νέες μπότες που τους χάρισαν οι Σλοβάκοι σύντροφοι.
Λίγο μετά το σοσιαλδημοκρατικό ρετάλι ,μίλησε στα Σκόπια, σε προεκλική συγκέτρωση, ο Νίκολα, το Φιλελέ «Πατριωτάκι» της Μερκελ, και υποσχέθηκε στο πλήθος των ψηφοφόρων του που παραληρούσε , Ανάπτυξη.
Ο Γκρουέφσκι, όπως ακριβώς και ο αδελφός Τζέφρυ Αβάπτιστος και ο αγνώστου μητρός αδελφός Μητσοτάκ είπε ότι, θα κάνει αν κερδίσει τα Σκόπια κέτρο Ερευνας και καινοτομίας. «Η Μακεδονία στους παγκόσμιους δείκτες καινοτομίας πρέπει να βρίσκεται στους κορυφαίους 50 του κόσμου», είπε. Βέβαια, "εμείς", οι αυθεντικοί θα είμαστε πάντα μπροστά τους.
Ο Ψευτομακεδών και ψευδό- πατριώτης Νίκολα Γκρουέφσκι, πάντως δεν είπε τίποτα για τις συλλήψεις  από το Κράτος Δικαίου, των «αγωνιστών του λαού», χωρίς τη νόμιμη διαδικασία, και την αποφυλάκιση των αλβανών εμπόρων ναρκωτικών και τρομοκρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝ ΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥ 21

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ  ἁπάσσας τὰς Ἑλληνίδας.  Βροχερός εἰς τοὺς 2°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ Γ...