21/9/17

Ποιος Κιμ Γιονγκ Ουν; Μπροστά στον Τζουκάνοβιτς δεν κάνει μία

Η απόλυτη Κομμουνιστική δικτατορία μπήκε στο ΝΑΤΟ και το παριστάνει το κράτος Δικαίου.
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι απλά πρόσκοπος μπροστά στον Μίλο και τον Μαρκοβιτς.

Όπως είπε ο τέως ασφαλίτης του Τζουκάνοβιτς, Ντούσαν Μάρκοβιτς, «το Κράτος ξέρει πώς να σταματήσει τους εγκληματίες», και αμέσως το Κράτος έπιασε δουλειά. Ο στρατοδίκης, επί της εποχής της Ένωσης Γιουγκοσλάβων Κομμουνιστών, και νυν εδικός Εισαγγελέας Μιλιβόιε Κάτνιτς, συνέλαβε το μέλος του Δημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος (DNP) Νίκολα Γιοβάνοβιτς και τον ανιψιό του στελέχους του Δημοκρατικού Μετώπου, ( DF) Πρέντραγκ Μπουλάτοβιτς, Βλαντιμίρ Μπουλάτοβιτς, και τους κατηγορεί ότι είναι μέλη της εγκληματικής ομάδας του Νεμπόισα Μεντόγιεβιτς, (του αντιπολιτευομένου PzP) .

Ο Μπουλάτοβιτς ανακρίθηκε από την ειδική εισαγγελία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή της δίκης. Ο Γιοβάνοβιτς παρέμεινε κρατούμενος.
Ο Κάτνιτς χαρακτήρισε τη διαδικασία απόρρητη και το μόνο που μπόρεσε να δηλώσει ο Μπουλάτοβιτς είναι ότι είναι αθώος, ότι προέρχεται από αξιοπρεπή και τίμια οικογένεια και ότι εργάζεται σε μια ιδιωτική εταιρεία ως οικονομολόγος.

Παράλληλα ο τέως στρατοδίκης Κάτνιτς συνέλαβε χθες το πρωί, τον ακτιβιστή Μάρκο Μιλάτσιτς, που έχει ιδρύσει το «Κίνημα Ουδέτερο Μαυροβουνίο», και τον ανέκριναν στην αστυνομία, επειδή έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια του Κράτους, με «όσα έγραψε στο Facebook» κατά του Τζουκάνοβιτς,του Μάρκοβιτς και του Κάτνιτς.

Από τις 19 Σεπτεμβρίου με παραγγελία της βοηθού του τέως στρατοδίκη Κάτνιτς ,Λίντια Βούκσεβιτς, κρατούνται και ανακρίνονται ως ύποπτοι για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος». ο Ιβα Πάβλοβιτς, (μέλος του DF) , ο Λούκα Ραντούνοβιτς , (γιός του Σλάβεν Ραντούνοβιτς του DF ) και το μέλος της Σερβικής Δημοκρατίας (NOVA) Πέταρ Ντράσκοβιτς.

Παράλληλα, συνεχίζεται, η «δίκη του αιώνα». Οι δικαστές του Aνωτάτου Δικαστηρίου στην Ποντγκόριτσα απέρριψαν το αίτημα των συνηγόρων του κατηγορουμένου για τρομοκρατία σέρβου απόστρατου στρατηγού Μπράτισλαβ Ντίκιτς, που νοσηλεύεται κρατούμενος, να απελευθερωθεί για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου.
Η δίκη συνεχίστηκε με την παρουσίαση των υπερασπιστικών ισχυρισμών της κατηγορούμενης Κριστίνα Χρίστιτς που είπε στο δικαστήριο ότι είναι αθώα, και δεν γνωρίζει τίποτα από οσα αναφέρονται ατο κατηγορητήριο, για το «πραξικόπημα» και την «τρομοκρατία».

Ο πρόεδρος Βουγιάνοβιτς μίλησε στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και είπε ότι το Μαυροβούνιο συμβάλλει ενεργά σ στη διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή και στις σχέσεις καλής γειτονίας και περιφερειακής συνεργασίας στα Βαλκάνια. Ο Βουγιάνοβιτς πήγε και στην δεξίωση του Τραμπ και τον ευχαρίστησε για την υποστήριξη των ΗΠΑ στον Μίλο και τους συνεργάτες του.

Ο Εσθονός της Φρειδερίκης αφού απέτυχε να σπάσει το εμπάργκο της αντιπολίτευσης στο ψευδο-κοινοβούλιο της Χούντας Τζουκάνοβιτς Εβγαλε ανακοίνωση και τόνισε ότι «ο διάλογος στο Κοινοβούλιο είναι η μόνη λύση για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στο Μαυροβούνιο».

Πολλές και Φρέσκες ειδήσεις από τα βαλκάνια θα βρειτε εδώ.....

https://ta-mavra-nea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: