24/9/17

Γερμανικές εκλογές

Τα βωθροκάναλα, οι γκαλοπάκηδες και οι μυαλοπώληδες, επί ένα χρόνο έκαναν μασάζ στον μέσο γερμανό , ότι η λαοφιλής Δωροθέα θα «σαρώσει» .Και τελικά «σάρωσε».... με 33%. 
Στη Βαυαρία οι Χριστιανοκοινωνιστές, (CSU), του Χορστ Ζέχοφερ συγκεντρώνουν το 38,5%, ενώ στις εκλογές του 2013 είχαν 49,3%.
Απογοήτευση!
Ο σοσιαλφασίτας θαλαμοφύλακας του Νταχάου,  είναι στο 20,5%.
70 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου τα κόμματα που δημιούργησαν οι αρχές Κατοχής έπεσαν στο 50%.
Η Αλτερνατίβα, τρίτη δυναμη, και παρά τις κραυγές περί των ξενοφοβικών και των «Ακροδεξιών» .
Οι ανύπαρκτοι Φιλελέ αναστήθηκαν με ποσοστό 10%, οι Πράσινοι ,(Die Grünen) ,επιβίωσαν με 8,9%. Το ίδια και οι συντροφοι του Οβριόπουλου, η Die Linke, με 9,2%.
Ο θαλαμοφύλακας του Νταχάου , στον οποίον οι Axel & Co είχαν στηρίξει κάποιες ελπίδες, καταποντίστηκαν. Μαζί του κλαίει και η κοινοπραξία.
Χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορούσε να γίνει, λένε ο μυαλοπώληδες και οι ρουφιάνοι περί την εξουσία, επειδή τα αδέλφια του KULIS, και βαφτιστήρια της Bundesbank το FDP, από το 4% πήγαν στο 10%.
Αυτά τα καθάρματα , είναι υπέρμαχοι της σκληρής δημοσιονομικής λιτότητας των τραπεζιτών και μπροστά τους ο Σακάτης θα φαίνεται για φιλάνθρωπος.
Ο αλληλέγγυος Οβριόπουλος έστειλε συγχαρητήριο στην συντρόφισσα εβραιουπούλα της «Freie Deutsche Jugend» ή FDJ. «Η αλληλέγγυα και δημοκρατική Ευρώπη είναι σήμερα πιο σημαντική και αναγκαία από πότε. Όσοι πιστεύουμε σε αυτήν οφείλουμε, παρά τις διαφορές, να εργαστούμε μαζί για την εμβάθυνση και διεύρυνση των ευρωπαϊκών (ιουδαικών) αξιών», της είπε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο το Ελλαδιστάν τιμά τον κομμουνισμό ψηφίζοντας 93% παγκοσμιοποίηση την ώρα που μπουκαρουν στίφη ισλαμιστών και η κρίση είναι στην χειρότερη κατηφόρα από ποτέ. Ο Φύσσας έγινε εθνικός ήρωας επειδή τον σκότωσε ένας ψυχοπαθής κομμουνιστής και οι γκέυ είναι το βασικότερο πρόβλημα που απασψολεί την κοινωνία μετά το i-phone.