14/9/17

Μπουγιουρουμού. Οι Αλβανοί έχουν ξετρελαθεί με τον Ζάεφ και την καλή Γειτονία με τον Μπορίσοφ

ΣΚΟΠΙΑ. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ανακοίνωσε ο επιδοτούμενος από τον Σόρος Τ/Ο σταθμός «TV Telma», ο «λαός» της Μπουγιουρουμού έχει «ξετρελαθεί» με τον Ζάεφ και την κυβέρνηση του.
Μεταξύ των «ψευτοΜακεδόνων» το 54,35% είναι ευχαριστημένοι από τις πρώτες 100 ημέρες της κυβέρνησης, ενώ μεταξύ των Αλβανών, το 71,36%.
Το 38,5 % έχουν «ξετρελαθεί» με την εξωτερική πολιτική, αλλά μόνο το 7,4% με τα «κοινωνικά προγράμματα», και το 3, 2% με την οικονομική ανάπτυξη. Όσον αφορά τον τομέα που η κυβέρνηση θα πρέπει να προσέξει περισσότερο, το 34,2% είπαν ότι θα πρέπει να αυξήσει τον αριθμό των θέσεων εργασίας, ενώ το 8,6% πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Το Κανάλι ανακοίνωσε επίσης οτι στην πρόθεση ψήφου «για πρώτη φορά σε 10 χρόνια η SDSM προηγείται του VMRO-DPMNE κατά 3%.

1 σχόλιο:

Pns_Exe είπε...

Σπύρο καλημέρα.

Ἄσχετο: πότε θὰ ξανακάνεις ἐκπομπή;

ΠΑΟΚ Σεπόλια

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα. Το απόγευμα μπήκαν και στο Ναύπλιο

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...