23/9/17

Οι πράσινοι ρουφιάνοι , οι επαγγελματίες Παναθηναϊκοί και οι Ιουδαίοι

του Σπύρου Χατζάρα

Ευτυχώς ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε αρνητικά στα σενάρια των καλοθελητών περί εμπλοκής του στην χρεοκοπημένη ΠΑΕ για να εγγυηθεί στους μανατζαρέους τους ρουφιάνους και τους επαγγελματίες Παναθηναϊκούς ότι θα πληρωθούν τα χρωστούμενα.

Οι ρουφιάνοι των Ιουδαίων «μανατζαρέων» μαζί με επαγγελματίες «Παναθηναϊκούς» και κάμποσους ηλίθιους το διακινούν ήδη από τα; κοινωνικά μέσα. «Όλοι μαζί μπορούμε να ξοφλήσουμε τους λωποδύτες. « Ας μαζευτούμε 1.000.000 Παναθηναϊκοι από 80 ευρώ και αγοράζουμε την ομάδα μας». «ΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Like το έχει ανάγκη η ομάδα μας !!!».
Το άκουγα εδώ και μέρες από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, από επαγγελματία Παναθηναϊκό που έφαγε και αυτός κάτι παιδάκια από το χρέος, αλλά με «έκπτωση». 1.000.000 Παναθηναϊκοί από 50 ευρώ.
Το ίδιο «πακέτο» μας επέβαλαν με το μνημόνιο με τα χρέη που δημιούργησαν οι πράκτορες και οι ρουφιάνοι δίνοντας προμήθειες σε τοκογλύφους, μεσάζοντες και προμηθευτές. 308 δισεκατομμύρια σε 10000000 κεφάλια. 30.000 έκαστος σε 20 χρόνια. (Συν, οι τόκοι).

Αν ρίξετε μια ματιά στο DNA των μεγαλομανατζαρέων, θα καταλάβετε αμέσως, οτι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είναι δικό τους. Υποκατάστημα. Εμπόριο Αέρα Κοπανιστού. Κιότο. Πράσινη ανάπτυξη. Κάνε την κρίση ευκαιρία. Όλοι μαζί μπορούμε. Για αυτό το άθλημα έγινε «προϊόν».

Ο τηλε-βιβλιοπώλης, το «αλαλάζον φιλελέ κύμβαλον» είπε στους οπαδούς του που τον ακολουθούν στο facebook, ότι, «η περίπτωση του Παναθηναϊκού μοιάζει εκπληκτικά με την πρόσφατη ιστορίας της Ελλάδος». Και είχε απολύτως δίκιο. 

Ξένα «απαυτά» δικά μας Κασσαβέτια. Άλλοι έφαγαν, αλλά εμείς θα πληρώσουμε τους φόρους που μας επέβαλαν οι τοκογλύφοι με την συντεταγμένη χρεωκοπία. Σε συντεταγμένη χρεωκοπία οδηγεί την ΠΑΕ ο ΑΛΑΦΟΥΖ, και οι «φανατικοί» «επαγγελματίες Παναθηναϊκοί» θελουν να σώσουν την ομάδα μας και να υπογράψουμε μνημόνιο για να πληρωθούν ο Εσιέν, ο Τελάντερ, ο Γκοβού,
ο Σάντσεθ, και ο στρατός των λωποδυτών, των εκπροσώπων τους και των μανατζαρέων τους που πέρασαν από το λογιστήριο.

Η λύση είναι η άτακτη χρεοκοπία. Η λύση Μελισσανίδη. Και ο «Παναθηναϊκός», το τρυφίλι, θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του, με τις δικές του δυνάμεις.
Τότε μπορεί να μαζευτούμε 100.000 «ερασιτέχνες» Παναθηναϊκοί αφού οι «επαγγελματίες Παναθηναϊκοί» θα έχουν αλλάξει.... επάγγελμα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι τον "τραυματία" με το βαμβάκι Κωνσταντίνου να λέει μπροστά στις κάμερες την ιστορική φράση :
- Λυπάμαι για το κατάντημα του Ολυμπιακού !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό και αν ήταν ανέκδοτο......

Ανώνυμος είπε...

Ο Χάρος έμαθε καράτε και φοράει μαύρη στολή

κι ήρθε στην οδό Αιόλου για να δείρει το Μπρους Λη

Δέκα μέρες δέκα νύχτες μάλωναν σαν τα θεριά

ξέραν και οι δυο καράτε κι είχαν σίδερο γροθιά

Ήταν Τρίτη, μέρα μαύρη, και ο Χάρος τον νικά

απ' τα πόδια τον εσέρνει και για τα βουνά τραβά

Κι έτσι εμείς εδώ παρέα μείναμε χωρίς Μπρους Λη

τώρα ποιος θα πολεμάει που 'μαστε όλοι μας δειλοί;

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς ποιητάκο, έχουμε τα θρεφτάρια της Χρυσής Αυγής, που υποτίθεται ότι θα πολεμήσουν για το Έθνος...

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...