1/10/19

Αυτοί που απεργούσαν για εβδομάδα 35 ωρών επανέρχονται μετά την μνημονιακή νάρκη

Ξανά απεργίες, ξανά κυκλοφοριακή συμφόρηση, ξανά τα πλοία δεμένα, ξανά η χώρα όμηρος 10 εργατοσκωλήκων που κατέστρεψαν την χώρα. Οι Εργατονταβατζήδες είναι εχθροί και τους λαού και του εργάτη. Ξανά νόμος είναι ο εργατοσκώληκας και ο εργατονταβατζής.

3 σχόλια:

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Στον Γρηγορη στην Κοραη περιμενω να παρω καφε πριν ενα μηνα και . . .
Διπλα ειναι μια παρεα εργαζομενων στο μετρο κι ο ενας εξ αυτων σταθμαρχης. (Αυτα προκυπτουν απο την συζητηση που εκαναν μεταξυ τους). Επισης η συζητηση ηταν κατα της νεοεκλεγεισας τοτε κυβερνησης και ο σταθμαρχης ελεγε στους αλλους . {Κατσε να μπει ο Σεπτεμβρης και θα τους χορεψουμε καρσιλαμα}. Τωρα, εγω δεν καταλαβα πως σε μια ιδιωτικη εταιρια μπορει να υπαρχουν τετοιες νοοτροπιες συνδικαλιστων και κοματοσκυλων τυπου ΕΡΤ . Αλλα η ουσια ειναι πως οι απεργιες γινοντι απλα για να γινουν για πολιτικους-κοματικους λογους. Κι ο κοσμακης που δινει το μεροκαματο στο ταξι ; Που λιωνει ολη μερα στο δρομο ; Που βλεπει το σπιτι του με το κυαλι ; Αυτους οι αριστεροι συνδικαλιστες κοπριτες τους θεωρουν απεργοσπαστες η μαυρη αντιδραση . . .Και το χειροτερο οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν ποσο σικε ειναι η αριστερολαγνεια η δημοκρατια και εν γενει ολο το μεταπολιτευτικο ιστορημα με τα το ασυλο την πολυφωνια τον πλουραλισμο ( τον θυμαστε ;) ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ . Το μονο που μας νοιαζει τα πολιτικα καφενειου η κουλτουρα επιπεδου Κακαουνακη - Κανελακη , Αυριανης κ.λ.π. Και σκοτωνουμε για την ομαδα μας και το ΚΟΜΑ !!!!! Ολα τα αλλα ειναι αευ σημασιας . ΕΝ ΕΤΗ 2019 ΟΛΩΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ . . . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΕΙΝΑ ΧΡΑΤΣΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τρελλοι ειμαστε να ψηφιζουμε ΧΑ για να μας λενε μετα οι Λιανες, οι Σουλες κι οι Καλλιοπες, αντισημιτες, Ναζιδες και Φασισταρια;
Εδω, μεχρι να λιωσουν οι παγοι στην Αρκτικη και οι εργατοσκωληκες να γινουν χρωματιστες πεταλουδες θα ψηφιζουμε Αλ6δες, και ομομητριους αδελφογιους.




Κλειστον λογω διακοπων

aviator είπε...

η δημοκρατια δεν έχει αδιεξοδα...
έχει μόνον έξοδα σύντροφε!!!

H 15η Μαΐου στην Ιστορία

H 15η Μαΐου είναι η 136η ημέρα του Δίσεκτου 2024. Απομένουν 230 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  392.  Ο αυτοκράτορας της Ρώμης Ουαλεντινιαν...