2/10/19

Το μυστήριο λύθηκε με τις αγέλες των γουρουνιών που έκαναν επιδρομή στους κομμουνσιτάς τα Εκάλης. Τα παρήγαγαν εγχώριοι οικολόγοι επενδυτές με επιδοτούμενο πρόγραμμα βιολογικής κτηνοτροφίας οικόσιτων χοίρων «ελευθέρας βοσκής». 
Η πρώτη «επίσκεψη» των «άγριων» μεταλλαγμένων γουρουνιών έγινε στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης. Λίγο αργότερα, μια άλλη αγέλη εμφανίστηκε στην .Εκάλη, αλλά ήδη στις αγροτικές και ημιαστικές περιοχές οι αγρότες μετρούσαν καταστροφές στις καλλιέργειές τους. 
Η πληθυσμιακή έκρηξη των αγριογούρουνων που είναι αποτέλεσμα του προγράμματος βιολογικής κτηνοτροφίας που επιδοτήθηκε αδρά.προκαλεί και τροχαία όπως έγινε στη Φθιώτιδα, στη Μεσηνία και στα Τρίκαλα.
 Η διασταύρωση των αγριόχοιρων που ζουν στα δάση με τα οικόσιτα γουρούνια ελεύθερης βόσκησης προκάλεσε μετάλλαξη και τα μεταλλαγμένα σε αντίθεση με το αγριογούρουνο που γεννά 4-6 μικρά, γεννούν από 8 έως και 15 , και έχει παρατηρηθεί ότι λόγω της αφθονίας της τροφής έχουμε δύο γέννες το χρόνο αντί για μία. Αυτό δημιουργεί επιθετική αύξηση στον πληθυσμό των αγριόχοιρων και όχι απλά πολλαπλασιασμό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να στείλουμε αρκετά γουρούνια σε όλα τα τζαμια και σ όλες τις συναγωγές της Ελλάδος μιας και οι εκλεγμένοι ελληνόφωνοι ρουφιάνοι δεν έχουν πρόθεση να αλλάξουν τιποτα.
Τουλάχιστον μπας και τα γουρούνια διώξουν τους λάθροβρωμιαρηδες που μας έχουν κατσικωθει απ' το 1453.

ikonsgr είπε...

Δηλαδή κάτι σαν τους "ευπαθείς" (β)ρωμά ένα πράμα....

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...