19/10/19

Oι αναθεματισμένοι. Ο αιρετικός τουρκορθόδοξος Βορθολυμαίος και ο αλβανοτσάμης Λιάπης της Μεγάλης Στοάς

Σήμερα ο τουρκορθόδοξος «Πατριάρχης» Βορθολομαίος και ο Τζερώνυμο Αθηνών έκαναν συλλείτουργο στην Αχειροποίητο της Θεσσαλονίκης και μνημόνευσαν τον φίλο τους πράκτορα που παριστάνει τον σχισματικό μητροπολίτη Κιέβου. 
Ο τουρκορθόδοξος Βορθολυμαίος και ο Τζερώνυμο Αθηνών,….. σύμφωνα με έναν αναγνώστη του makpress, ……..
«ταίριαξαν άριστα ένα σωρό ημερομηνίες συνεδριάσεων και αποφάσεων της «Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος» και του Αγίου Όρους για να συμπέσει αυτό το συλλείτουργο και να αποδείξουν την πιστή υπακοή τους στα γεωστρατηγικά συμφέροντα της παγκόσμιας ελίτ . Σε άλλες εποχές υπήρχαν πάντα Έλληνες πατριώτες και Ορθόδοξοι πιστοί... Σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένας αληθινά ορθόδοξος πιστός να πάει και να πει στον αιρετικό (σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες της Ορθόδοξης εκκλησίας αφού συστηματικά και δημόσια συμπροσεύχεται με αιρετικούς) Πατριάρχη, μπροστά στην πολυπληθή κουστωδία του «Ανάθεμα προδότη», όπως έκαναν ένα σωρό άγιοι, στην εκκλησιαστική μας ιστορία. Αντίστοιχα 10 εκατομμύρια ραγιάδες περιορίζονται να βρίζουν (από μέσα τους) τους πολιτικούς επειδή δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα οικονομικά, και όχι γιατί ξεπούλησαν την πατρίδα μας και συμμετέχουν στο τελικό σχέδιο κατάλυσης της λαϊκής κυριαρχίας μέσω του λαθροεποικισμού». 

Μ.Σ. τακτικός αναγνώστης του makpress

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάντως και οι δύο είναι αντι-Χιτλερικοί και μπορεί να ήταν και στην Νορμανδία. Όλοι όσοι υποδεχτήκανε τους Γερμανούς με ανοιχτές αγκαλιές όπως οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί, οι Βούλγαροι και οι Τούρκοι, όχι μόνο δεν μας δώσανε εδάφη, αλλά διεκδικούν εδάφη, περιουσίες, απειλούν και τα διεθνοί δικαστήρια και η ΕΕ δικαιώνουν Τσάμηδες και Σκοπιανούς ενώ αμέσως μετά την κατοχή μας κατέσφαξαν με τις κομμουνιστικές συμμορίες.

Οπότε ξανατίθεται το ερώτημα, είσαι χαρούμενος Σπύρο που ήσουν στην Νορμανδία και που αντιστάθηκε η Ελλάδα στον Άξονα αντί να βοηθήσει να πέσει η Σοβιετία όσο γρηγρότερα γινότανε;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδι μου πως ενας ανθρωπος μπορει να γινει δολοφονος και βιαστης ετσι στα καλα του καθουμενου.

Εκει που ειχα αραξει στο αιθριον του τσαντηριου μου κι ειχα απλωσει την αριδα μου στο καγκελο ρουφωντας τις τελευταιες τζουρες της καφεδιας μου και απολαμβανοντας το σουρουπο στον Κορινθιακο σκεφτηκα ποσο ασφαλης ειμαι εγω και η μαϊμου μου με το βραβειο Ιπεκτσι που ειχα παρει προ-10ετιας, την κουμπαρια του Κωστακη μας και τις φωτογραφιες με τον Ερντογαν τον Μικη και την Γιαννα που ειχα βγαλει.
Μη την ψαχνεις μαϊμου γυρισα και της ειπα.
Ελληνοτουρκικη φιλια κι ετσι. Εμεις ειμαστε ασφαλεις εδω στο τσαντηρι μας.

Και ξαφνικα ακουω απ' το χαζοκουτι τον πασα ενα κακο-καιριδη να λεει οτι οι τουρκοι ειναι βαρβαροι, δολοφονοι, τρομοκρατες, οι Κουδροι φιλοι μας, νασου στα καπακια κι ο βραβευμενος απ' το ΚΙΣΕ "καθηγητης" Μαζης να μας τσαμπουναει τα ιδια, κι απο δω πανε κι οι αλλοι.
Μαϊμου της λεω δωσε μου το τηλεκοντρολ για δε γουσταρω να ακουω τα λαμογια του 200σαρικου να μου χαλανε την ελληνοτουρκικη φιλια, α γαμησου μου λεει η μαϊμου ελα να το παρεις.
Και κει εγινε το μπαχαλο και το φονικο.
Σαλταρισα και την στριμωξα στη γωνια τσιριξε η μαϊμου και για να μη μας ακουσει ο μαχαλας της στραμπουλιξα το λαιμο και πεταξα το κουφαρι της στον Κορινθιακο.
Εμ ελα που την αλλη μερα χτυπησε την πορτα ο δικαστικος επιμελητης και μου παρεδωσε κλητηριον θεσπισμα απο το Παρατηρητηριο της Χαϊφας για τα Δικαιωματα των Μαϊμουδων γιατι λεει βιασα μια ανηλικη μαϊμου και μετα την σκοτωσα.

Ειναι να μη μπλεξεις αδερφε μου.
Αμα η συχωρεμενη μουδινε το τηλεκοντρολ με τη μια, δε θα γινοτανε τιποτα.




Ο Γιουφτος ανευ της μαϊμους του

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν τους κραζει το χριστεπωνυμο πληρωμα, καλα κανουν.

Η Προδοσία του 1941. 18 Απριλίου .Η Μεγάλη Παρασκευή του ελληνικού Κράτους και του Ελληνικού Λαού Η Δολοφονία του Κορυζή από το Ιωάννη Διάκο

Τα δήθεν ρεπορτάζ των εφημερίδων δεν ανεφεραν την αυτοκτονία αλλά αιφνίδιο θάνατο. Το κείμνεο της Καθημερινής μάλιστα ανέφερε τον "θά...