10/11/19

Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση και η πτώση του τείχους του Αίσχους


Όπως είπε ο κ Γιάννης Ζωγράφος στην χθεσινή παρουσίαση της προγραμματικής διακήρυξης της Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης στο Ξενοδοχείο Αμαλία, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Κωνσταντίνας Πλεύρης , διάλεξαν την   9η Νοεμβρίου, για να τιμήσουν  την κατάρρευση του Κομμουνισμού και την πτώση του τείχους του Αίσχους.
Μετά την πολύωρη και διεξοδική διαδικασία ανάδειξης νέου δωδεκαμελούς Συντονιστικού Συμβουλίου της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. εξελέγησαν οι ακόλουθοι: 
Ζωγράφος Ιωάννης, Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Συμιγδαλάς Αναστάσιος,Γερμενής Γεώργιος Αθανασάκος Χρήστος, Λουκάκος Γεώργιος Βλάχου Σωτηρία, Ανδρεάκος Δημήτριος, Κρέσπης Νικόλαος, Κατσινοπούλου Μαριλένα, Διδασκάλου Φώτιος Παντελαίος Ιωάννης.
Αυτοί, με τον Πρόεδρο της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. Ιωάννη Λαγό θα οδηγήσουν τον Φορέα στο Ιδρυτικό Συνέδριο της Άνοιξης του 2020.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέσα από τον κονιορτό και τη σκόνη που σήκωσε η πτώση του τοίχους του αίσχους,
γεννιέται και ανατέλλει δειλά - δειλά το Ε.ΛΑ.ΣΥΝ !!!
Πως το τραγουδούσε και ο Πετρέλης: "Χτύπα κι άλλο, θα τ'αντέξω, δεν πεθαίνω έτσι απλά θα παλέψω κι αν νικήσεις κι άμα χάσω, μην φοβάσαι θα το ξεπεράσω..!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ! Ποιος Πετρελης;
Ο Λε-Πα το τραγουδαγε συτο το ασμα και δευτερη φωνη του 'κανε η μουσα Κ.Σ. (Κλειω απο Σαλαμινα)


Ο Γιουφτος κι η μαϊμου του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντίνος Πλευρης, που "τίμησε" με την παρουσία του την εκδήλωση, έχει τον γιο του στην ΝΔ! Και μην πει κανείς ότι ο πατέρας δεν έχει ευθύνη για τις επιλογές του γιου του διότι αυτό μόνο γέλια προκαλεί! Ο πατέρας αντιπαρατεθηκε και "αντιστάθηκε" στους εβραιους με βιβλία και δικαστήρια και δεν μπορεί να μαζέψει τον γιο του; Μας δουλευουν όλοι, ρεεεεεεεεε!!!!!!!

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι