23/11/19

Πρέπει να σκοτώσουμε την πολυκέφαλη Ύδρα των Βρυξελλών

Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επισκέφτηκαν το Μπίχατς στη Βοσνία Ερζεγοβίνη για να εξετάσουν επί τόπου την «ανησυχητική κατάσταση» με τους «μετανάστες» και είπαν ότι «οι μετανάστες θα πρέπει να μεταφερθούν σε κατάλληλα καταλύματα το συντομότερο δυνατόν» και θα πρέπει να φιλοξενηθούν σε ολόκληρη τη Βοσνία Ερζεγοβίνη όχι μόνο στο καντόνι Ούνα-Σάνα.

 Όπως καταλάβατε η πολιτική της μεταφοράς των δυστυχισμένων και της διασποράς τους σε όλη την Ελλάδα, δεν είναι μια (κακή) πολιτική του Κούλη αλλά είναι μια «ευρωπαϊκή ντιρεκτίβα». Είναι μια ευρωπαϊκή «υποχρέωση». 
Είναι μια πολιτική που αποφασίστηκε από τα «πάνω», από τους Άνωθεν, και επιβάλλεται στους «υποκάτω» ακόμα και δια της βίας. Πρόκειται για τον «ευρωπαϊκό συγκεντρωτισμό», τον οποίο παλιά τον αποκαλούσαν οι κομμουνιστές «Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό»
Το ίδιο, και το λεγόμενο «Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά του Καπνίσματος» που ο Κούλης κάλεσε όλους τους πολίτες να εφαρμόσουν τον ευρωπαϊκό αντικαπνιστικό νόμο λέγοντας ότι «Εχθρός είναι ο καπνός». 
Ο Κούλης δεν είναι ο πρωθυπουργός που διάλεξε ο Κυρίαρχος ελληνικός λαός αλλά ο τοπάρχης του επικυρίαρχου που εφαρμόζει την πολιτική του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών. 

Για το λόγο αυτό μας λέγει ότι οι λαθροεισβολείς είναι «μια δύναμη που θα μπολιάσει την ελληνική κοινωνία». 

Το «μπόλιασμα» της Ελλάδας από την Παγκόσμια Διακυβέρνηση , είναι δολοφονικό. Έχει σκοπό την υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας, και για αυτό εποικίζει καθημερινά τον τόπο μας. 
Αυτή είναι η ντιρεκτίβα της ευρω-Χούντας , αυτό παπαγαλίζει και ο τοπάρχης. 
Ο Πασάς των Αθηνών, που εργάζεται για τον Πατισάχ των Βρυξελλών. Πρόκειται για την εφαρμογή της πολιτικής για την οποία μας είχε προειδοποιήσει ο Ανδρέας από τη Σύνοδο Κορυφής των Καννών πριν 24 χρόνια. Τότε είχε δηλώσει « Πηγαίνουμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης. Υπάρχει σαφές σχέδιο για τη μηδενοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων οι οποίες δεν θα μπορούν να παίξουν δημοκρατικά αποτελεσματικό ρόλο, αλλά θα υπόκεινται στις κατευθύνσεις που μας δίνει το διευθυντήριο...». Αυτό κάνει ο Κούλης. Ότι έκανε και ο Τσιπρόφσκι. Ότι έκανε και ο φον Αντωνάκης. 
«Εφαρμόζουν τις κατευθύνσεις που τους δίνει το διευθυντήριο», και το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο, που μας είπε και η υπουργός Μπίλντερμπεργκ.
 Για αυτό το λόγο, η «κυβέρνηση» , ανασχηματίστηκε μετά τις εκλογές και στις θέσεις των ευρω-αριστερών κάθισαν οι ευρω-φιλελέ, διότι έτσι «αποφάσισε» το πόπολο. Οι ευρω-αριστεροί και οι ευρω-φιλελέ, είναι συνιστώσες του ευρω-τόξου. Που ο συνταγματολόγος το είχε βαφτίσει συνταγματικό. Δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση. Η χούντα των Βρυξελλών που διορίζεται από τη Διεθνή τωνΤραπεζιτών ορίζει τα ελληνικά πράγματα. 
Ο «εχθρός» δεν είναι οι καπνιστές. Ο εχθρός είναι το ΑΘΕΑΤΟ «διευθυντήριο». 
Η Χούντα των Βρυξελλών με τα χίλια κεφάλια. Ένα κόβεις και δυο ξεπετάγονται. Και πρέπει να διδαχθούμε από τον ελληνικό μύθο. 
Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε μόνος του να σκοτώσει αθάνατη Υδρα και χρειάστηκε την βοήθεια του ανιψιού του Ιολάου. Κανείς δεν θα νικήσει μόνος του το τέρας των Βρυξελλών. Χρειάζεται συνεργασία. Πανστρατιά. 
Πας δυνάμενος να φέρει όπλο, για να κόψουμε τα κεφάλια της Υδρας και να λυτρωθεί και ο λαός και ο τόπος. Θέλουμε μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική Ελλάδα. Υποστηρίζουμε το Εθνικό κράτος. Αγωνιζόμαστε για την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία, και την Κοινωνική Απελευθέρωση. Για να επανέλθει η Εξουσία στον Ελληνικό Λαό και να ανατραπεί η Ολιγαρχική ψωρο-Ελίτ που μας δυναστεύει.

 Σπυρίδων Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρει ο Έλληνας από πανστρατιά. Είναι ένας νεόπλουτος τυπάκος που ξέρει μόνο από προσωπικό συμφέρον.

Ο Μητσοτάκης θα είναι ο χειρότερος όλων..αδίστακτος για την εξουσία και ψεύτης.

Μέχρι στιγμής διασώζεται πολιτικά λόγο της επικοινωνίας του τίποτα και τον πλήρη έλεγχο των ολιγαρχών-καναλαρχών και τις μαριονέτες δημοσιογράφους.

Η δε αδελφή Ντόρα Μπακογιάννη μας εξηγεί πως θα γίνει το μπόλιασμα και η πολυπολιτισμική κοινωνία.

https://www.youtube.com/watch?v=q5um_3B4m1w

Όσο για τα νέους αυτής της χώρας; Αν δεν αλλάξει κάτι; Κανένα μέλλον. Θα ζήσουν με τον τρόμο. Με τον φόβο σε μια χώρα ρημαδιό.