24/11/19

Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, ήταν πράκτορας της Cia



Οι εχθροί του Τζων Κέννεντυ που τον ήθελαν νεκρό ήσαν πολλοί. Τραπεζίτες, πετρελαιάδες, πολεμική βιομηχανία, αλλά και ο υπόκοσμος.
Πρώτοι στον κατάλογο οι τραπεζίτες της ιουδαϊκής τραπεζικής Χούντας διότι με το σχέδιο νόμου, (Νο:11110/1963), που υπέγραψε τον Ιούλιο του 1963, και το οποίο απέστειλε για ψήφιση στο Κογκρέσο, ανακαλούσε την εκχώρηση του δολαρίου στους Ρότσιλντ και τις εξουσίες που δόθηκαν το 1910 στην ιδιωτική «Federal Reserve», και το δολάριο θα ήταν «UNITED STATES NOTE» και όχι «FEDERAL RESERVE NOTE».
Εναντίον του Προέδρου ήσαν και πετρελαιάδες, με πρώτους τους Τεξανούς, διότι ο Κέννεντυ σκόπευε να καταργήσει τις φορολογικές απαλλαγές που τους είχαν δοθεί για την εκμετάλλευση του υπεδάφους, οπότε και εκείνοι θα έχαναν τεράστια χρηματικά ποσά. Πολιτικός εκπρόσωπος των εταιρειών πετρελαίου ήταν ο αντιπρόεδρος Λίντον Τζόνσον, ο οποίοε είχε άμεση συμμετοχή στην οργάνωση της επίσκεψης του προέδρου και στα ζητήματα ασφάλειας του. 

Το στρατιωτικό-βιομηχανικό Καρτέλ που δεν ήθελε την απόσυρση από το Βιετνάμ και την συνδιαλλαγή με την Σ. Ένωση ήταν επίσης θανάσιμοι εχθροί των Κέννεντυ, οι οποίοι για να αποτρέψουν την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου με τη Σοβιετική Ένωση, είχαν αποφασίσει να θέσουν τέλος στον Ψυχρό πόλεμο, συνεργαζόμενοι με το, Νικήτα Χρουστσόφ. Άλλωστε μετά τη δολοφονία στο Ντάλας, ο Ρόμπερτ Κέννεντυ, έστειλε στη Μόσχα τον Ουίλιαμ Ουόλτον, για να πληροφορήσει τον Χρουστσόφ ότι η οικογένεια των Κέννεντυ υπέθετε, ότι η συνομωσία για τη δολοφονία του προέδρου προερχόταν από τις ΗΠΑ και ότι σε αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισαν η CIA και το οργανωμένο έγκλημα.

Στον όμιλο των «εχθρών» πρέπει να προσθέσουμε και τη Μαφία που με την ανατροπή του Μπατίστα από τον Φιντέλ έχανε τις τεράστιες επενδύσεις της στα ξενοδοχεία και τα Καζίνο της Αβάνας. Η Μαφία και η Cia συνεργαζόντουσαν άλλωστε την απόβαση στον κόλπο των Χοίρων και πραγματοποίησαν πολλές κοινές επιχειρήσεις, για να εξοντώσουν το Φιντέλ Κάστρο, στις αρχές της δεκαετίας των ’60. 

Σχεδόν κανείς δεν πιστεύει πια το παραμύθι της Επιτροπής Συγκάλυψης της συνομωσίας για τον μοναχικό δολοφόνο με τη μαγική σφαίρα τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ. Στη συνωμοσία ήσαν ‘όλοι μέσα. CIA, τοπική αστυνομία, Μαφία, Κουβάνοι, Τραπεζίτες, πετρελαιάδες, πολεμική βιομηχανία, και είχαν την κάλυψη του Τζόνσον που ήξερε τα πάντα.
Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, στον οποίο φόρτωσαν την εκτέλεση ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών. Όταν κατατάχτηκε στους πεζοναύτες εκπαιδεύτηκε στα Ραντάρ πέρασε από διάφορα στρατιωτικά σχολεία και αφού αξιολογήθηκε σαν άκρως απόρρητος τοποθετήθηκε στην MACS-1 στο Ατσούγκι του Τόκυο (στην πρώτη αεροπορική πτέρυγα των πεζοναυτών, από όπου γίνονταν πτήσεις παρακολούθησης της Κίνας και της Σοβ. Ένωσης).
 Στο Ατσούγκι άρχισε να μαθαίνει ρωσικά και Ισπανικά. Τον προετοίμαζαν για στην Κούβα.
Το 1959, τον έστειλαν στη Ρωσία για να κάνει τον μαρξιστή αλλά το 1962 όταν εκείνος είχε επιστρέψει από την ΕΣΣΔ, οι πράκτορες της CIA ήσαν υποχρεωμένοι να ανακρίνουν έναν άκρως απόρρητο πεζοναύτη που «αποστάτησε» και να ελέγξουν τον άνθρωπο, που κατέφυγε στη Σοβιετική Ένωση, έζησε εκεί σχεδόν τρία χρόνια, και στη συνέχεια επέστρεψε στις ΗΠΑ.
Στη CIA δηλώνουν ακόμα ότι δεν έγινε ποτέ ανάκριση και ούτε παρακολούθηση. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος να υποψιαστεί κανείς ότι η CIA λέει ψέματα όταν αρνείται οποιαδήποτε επαφή με τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως έφαγες τον παπά, αγαπητέ Σπύρο.
Με το εκτελεστικό διάταγμα 11110, ο Κέννεντυ δεν αφήρεσε καμμία αρμοδιότητα από την FED, ούτε εξουσιοδότησε κάποιον να εκδώσει κρατικό νόμισμα.
Απλώς εξεχώρησε μια αρμοδιότητα, που είχε ήδη ο Πρόεδρος στον Υπουργό Οικονομικών.
Αντίθετα, με το διάταγμα αυτό, στην ουσία κατήργησε την κυκλοφορία κερμάτων με περιεκτικότητα σε ασήμι.
Λόγω της αύξησης της τιμής του αργύρου, που είχε οδηγήσει στο να κοστίζουν τα νομίσματα περισσότερο από την ονομαστική τους αξία.
Ο Κέννεντυ δεν θα προέβαινε σε καμμία πράξη, που να θίγει τα συμφέροντα των τραπεζιτών, γιατί ήτανε τσιράκι τους.
Έχεις δίκιο φυσικά σε όλα τα υπόλοιπα, τα αφορώντα τον φερόμενο ως εκτελεστή, όπως και τον ρόλο των Τεξανών πετρελαιάδων, του στρατοβιομηχανικού συμπλέγματος και της Μαφίας.
Ως προς την τελευταία όμως, θα πρέπει να κάνουμε την διάκριση, ανάμεσα στην Μαφία που πουλούσε την ηρωίνη, την οποία υποστήριζε γιατί ήτανε συνδεδεμένη με τους περιούσιους, από την Μαφία που πουλούσε την κοκαΐνη την οποία πήγε να στραγγαλίσει, γιατί ήτανε συνδεδεμένη με τον τεξανικό Νότο των Η.Π.Α.
Η πρώτη ήταν αυτή που έφερνε ηρωίνη από το Τρίγωνο, μέσα στα φέρετρα των νεκρών Αμερικανών στρατιωτών του πολέμου στο Βιετνάμ, μια ιστορία που αποκαλύφθηκε όταν ένας τυπολάτρης τελωνειακός επέμεινε να ανοίξει ένα φέρετρο, αλλά συγκαλύφθηκε αμέσως.
Η δεύτερη έφερνε κοκαΐνη από το Μεξικό και την Κούβα στο Μαϊάμι, χρησιμοποιώντας τους Κουβανούς "πολιτικούς εξόριστους", δηλαδή τα κατακάθια των κουβανικών φυλακών που ξεφορτώθηκε ο Κάστρο.
Συμπερασματικά, ο Κέννεντυ φαγώθηκε από τους Τεξανούς μέσα στο άντρο τους, γιατί υποστήριξε τις Αφορολόγητες Πολυεθνικές του πετρελαίου τις τότε καλούμενες "7 Αδελφές" έναντι των ανεξάρτητων τεξανικών πετρελαϊκών.
Και την ηρωίνη έναντι της κοκαΐνης.

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα τί έχεις να πεις για το σχόλιο του προηγουμένου;

Ανώνυμος είπε...

http://theodotus.blogspot.com/2017/07/blog-post.html

mnk είπε...

Kύριε Χατζάρα, να ρωτήσω: Έχεις άποψη για το γεγονός πως οι φωτογραφίες, που διακινήθηκαν τότε, παρουσίαζαν 4 άτομα μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ οι τωρινές 6;

soulis είπε...

H περιπτωση Κενεντυ ειναι μια ισως μοναδικη που εχω διαφωνια με τις εν γενει αποψεις σου Σπυρο.
Ειχα ξαναγραωει και παλαιοτερα με παρομοια αφορμη και ειχα αντιμετωπισει χλεταστικα σχολια απο σενα η καποιους σχολιαστες του ιστολογιου.
Αλλα επιμενω.
Δεν υπηρχε καμμια μαγικη σφαιρα.
Τρεις σφαιρες εριξε ο δολοφονος (για μενα ο Οσβαλντ) και δυο απο αυτες βρηκαν τον Κενεντυ η πρωτη που τον βρηκε στον αυχενα (και η οποια ακομη και αν δεν ειχε υπαρξει η δευτερη εαν δεν πεθαινε ο Κενεντυ σιγουρα θα ειχε μεινει παραλυτος) η οποια βγηκε απο μπροστα και τραυματισε τον Κυβερνητη στο χερι.
Οι αποστασεις απο τις οποιες εβληθη ο Κενεντυ οπως ειχα γραψει ηταν σχετικα μικρες αντιθετα απο οτι πιστευει πολυς κοσμος και δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολο για εναν ικανο σκοπευτη οπως ο Οσβαλντ να βρει στοχο.
Ο Οσβαλντ ηταν γενικα ενα ρεμαλι κοινωνικα απροσαρμοστος και ασταθης που δεν στεριωνε πουθενα.
Δεν μου φαινεται πιθανον μια υπηρεσια σαν την CIA να βασιζοταν πανω σε ενα τετοιο ατομο για οποιαδηποτε αποστολη.
Οι Κενεντυ ηταν ενα πολιτικο βρωμοσογο ιδιο και χειροτερο με τα δικα μας.
Η Μαφια ηθελε να τον δολοφονησει γιατι ακομη κι αυτοι θεωρουσαν τους Κενεντυ ατιμους καθως δεν τηρησαν την συμφωνια που ειχε κανει ο πατερας τους να βαλουν δηλαδη ολο τον ιταλικης καταγωγης και οχι μονο κοσμο που ελεγχαν να ψηφισει τον Κενεντυ με ανταλλαγμα μια σχετικη ελευθερια κινησεων στις παρανομες δραστηριοτητες τους.
Και οι εβραιοι πιθανον να ηθελαν τον θανατο του γιατι οπως λεγεται ο Τζων διαφωνουσε με την προοπτικη να αποκτησει το Ισραηλ ατομικη βομβα .
Αυτοι ομως ξεροντας τα "χουγια" του Κενεντυ με τα γκομενακια οπως εχω πει θα μπορουσαν να τον σκοτωσουν με πολυ πιο ευκολο τροπο και οχι με ελευθερους σκοπευτες σε κινουμενο οχημα με παρα πολλες πιθανοτητες αποτυχιας.
Θα εβαζαν μια σαγιαν γκομενα απο διπλα του και θα τον καθαριζε στον υπνο του μετα το σεξ (που αυτο μονο ειχε στο μυαλο του ο Κενεντυ) και θα εφευγε και σαν κυρια και μεχρι το αλλο πρωι θα ηταν στο Ισραηλ.
Οπως και ναχει ο Οσβαλντ τους προλαβε ολους .
Υπγρξε και μια σειρα σατανικων συμπτωσεων βεβαια που ισως εξηγουνται μονο μεταφυσικα.
Οπως ας πουμε αυτο με την περιεργη σταση του σωματος του κενεντυ μετα τον πρωτο πυροβολισμο οπου ολοι οι ειδικοι λενε πωε φυσιολογικα ενας ανθρωπος θα εγερνε και θα επεφτε στο πλαι πανω στο καθισμα και ο δολοφονος δεν θα ειχε στοχο για την δευτερη σφαιρα που του διαλυει το κεφαλι.
Αλλα ο Κενεντυ οπωε ειχα γραψει φορουσε την μοιραια μερα οπως σε καθε δημοσια εμφανιση εναν ειδικο κορσε κατα καποιο τροπο για να του κραταει ευθυ τον ενα ωμο που εγερνε λιγο συνεπεια μια πολυ σοβαρης ψυξης που ειχε παθει νεος που του αρεσε να κολυμπαει γυμνος μαζι με γκομενακια στο Martha'Vineyard που ειχαν το εξοχικο τους.
Ειπαμε σατανικες συμπτωσεις...

Ανώνυμος είπε...

Σουλη
ΤΟΥΣ Κεννεντυ τους εφαγαν οι εβραιοι. Τελεια και παυλα.
Αυτοι ειχαν τα περισσοτερα κινητρα.
Απο τοτε οι εβραιοι εισεδυσαν ακομα πιο πολυ πολιτικα και οικονομικα στο βαθυ κρατος των ΗΠΑ που μεχρι τοτε κρατουσαν οι WASP.
Την τρομοκρατια της 11ης Σεπ την εξετελεσαν εβραιοι.
Οπως και τωρα θελουν να ριξουν τον Τραμπ γιατι δεν τους κανει τα χατηρια να επιτεθει στο Ιραν και επισης ξερουν οτι την επομενη 4ετια θα αποσυρει κι αλλα στρατευματα απο Ιρακ Αφγανισταν και Περσικο κολπο με αποτελεσμα να τους αφησει ξεβρακωτους στο χιονι.
Το χειροτερο δε για δαυτους ειναι οτι μετα την αποχωρησιν του απ' τον Λ.Ο. θα αφησει καποιους να συνεχισουν το ξηλωμα του βαθεως εβραϊκου κρατους που εχουν στησει εδω και πολλα χρονια.



Περηφανος Γιουφτος με την καινουργια μαϊμου του.

Ανώνυμος είπε...

Σωστό το σχόλιο σου γιουφτε! Και όσοι κατηγορούν και πολεμούν τον Ντόναλντ, παίζουν απλώς το παιχνίδι των εβραιων!

Ανώνυμος είπε...

@ Δευ Νοε 25, 09:35:00 π.μ.

Με βοηθαει κι η μαϊμου. Μην την αφηνουμε στην απ εξω.




Περηφανος Γιουφτος με την καινουργια μαϊμου του.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...