6/5/20

Για να μην τους επικρίνω μόνον, τους υπέβαλα και 4 προτάσεις

Η Επιτροπή «Ελλάδα2021», συγκροτήθηκε βασικά ,για να τιμήσει και να δικαιώσει την εξάρτηση από το Λονδίνο, τους δολοφόνους του Ιωάννη Καποδίστρια και την Αγγλική πολιτική. Και προσπαθούν να εξαπατήσουν τους Ευκολόπιστους πουλώντας «Νεοπατρωτισμό» και φωνάζοντας «Εμείς».
 Μη σας εξαπατούν. Η ΨωροΑλίτ, η Στοά και η Συναγωγή των Αθηνών, και η Κοινοπραξία ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, & Σια, με την Επιτροπή «Ελλάδα2021», δεν τιμούν τα 200 χρόνια της Παλιγγενεσίας αλλά τα 190 χρόνια από την δολοφονία του Εθνάρχη Ιωάννη Καποδίστρια.
 Για να μην τους βρίζω μόνον τους έκανα και 4 προτάσεις.

- Πρότεινα στην κυρία Αγγελοπούλου και στην Επιτροπή «Ελλάδα2021» να χρηματοδοτήσουν την εκτύπωση του Πατριωτικού Δοκιμίου του 1817, σε 1000000 αντίτυπα και να μοιραστεί δωρεάν σε κάθε ελληνική οικογένεια. 
-Πρότεινα στην κυρία Αγγελοπούλου και στην Επιτροπή «Ελλάδα2021» να χρηματοδοτήσουν την μελέτη και τη δημοσίευση των συμβολαίων της «LevantCompany» με τους αδελφούς Κουντουριώτη και τους άλλους «εφοπλιστές» της Ύδρας και τους σταφιδεμπόρους της Πελοποννήσου.

 -Πρότεινα στην κυρία Αγγελοπούλου και στην Επιτροπή «Ελλάδα2021» να χρηματοδοτήσουν τη δημοσίευση όλων των εγγράφων του Ουέλλιγκτον για την Επανάσταση και τον Ιωάννη Καποδίστρια. 
Τέλος,
- πρότεινα στην κυρία Αγγελοπούλου και στην Επιτροπή «Ελλάδα2021» να με χρηματοδοτήσουν για να βρω, (επιτέλους) τον τάφο του Τσακάλωφ στην Ρωσία και το Αρχείο του

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρότεινες να ζητήσουν να ανοίξουν τα αγγλικά αρχεία για τον Καποδίστρια.

panos είπε...

Σὰ νὰ ζητᾶς ἀπὸ τὸν μεγάλο χαλίφη νὰ χρηματοδοτήσει τὴν ἀνέγερση τοῦ τάματος τοῦ Ἔθνους. Ἕνας ἀπ’ τοὺς λόγους ποὺ δὲν μᾶς ἀφανίζουν πλήρως, εἶναι ἡ ἀδυναμία ἐξεύρεσης πόρων γιὰ ἐθνικὰ ζητήματα, χρησιμοποιοῦν καὶ κάποιους ἀπὸ μᾶς, ὁπότε δὲν προβληματίζονται...

Ανώνυμος είπε...

Προτεινες....και αυατη η γιδα το 'ξυσε.

Ανώνυμος είπε...

Αν τα βιβλία σου για την Επανάσταση διαβάζονταν από μία κρίσιμη μάζα Ελλήνων, θα πλήρωναν ευχαρίστως Τουρκαλβανούς, πάκια ή κυπατζήδες να σε σκοτώσουν. Αν τα έπιανες από την Επιτροπή του Mazower με βιτρίνα τον Joker,θα ήσουν άλλος ένας εθνικόφρων της Teva.