6/5/20

Η συμμορία των ΑΝΤΙ-ΦΑ και ο ρόλος της

Όσοι βλέπαμε τον επαγγελματία τροτσκιστή αραγμένο για χρόνια στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής ξέρουμε ότι υπάρχει θύλακας στον Δήμο. 
Κατέβασαν και συνδυασμό στις δημοτικές. 
Αυτός ο θύλακας οργάνωσε και το χθεσινό μολότωφ-πάρτυ στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή, για να «χτυπηθεί η απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων». 
Στο «κάλεσμα» μαζεύτηκαν καμιά 300αριά με μπύρες και μουσική. Αμέσως ο Κοέντζόγλου έστειλε τα Καρακόλια, τα οποία μόλις διαπίστωσαν ότι πρόκειται για «δικά μας παιδιά» της κλαδικής Σόρος-ΑΝΤΙ-ΦΑ, πήραν μέρος στο πάρτυ ρίχνοντας χημικά και αποχώρησαν ευγενικά χωρίς να κάνουν προσαγωγές των Ακτιβιστών ΑΝΤΙ-ΦΑ.
Ο Ολιγαρχική Παγκόσμια Διακυβέρνηση, προσπαθεί με την «Πανδημία» απάτη να επιβάλει «το Κράτος Δικαίου» της σε όλο τον πλανήτη. Αποστολή της ΑΝΤΙ-ΦΑ που στις ΗΠΑ επιτίθεται κατά του ΤΡΑΜΠ, είναι να εμφανίσει το ζήτημα ως "δήθεν ταξικό" ενάντια στην «εργατική τάξη» και με τον τρόπο αυτό να κάνει αυτομάτως τους νοικοκυραίους να θεωρούν συνοδοιπόρους των αλητοτροτσκιστών όσους προσπαθούν να διαφωτίσουν τους «τηλεθεατές» για την Ολιγαρχική Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

ΥΓ. Θυμίζω ότι τα Ιδρύματα Γκέιτς και Σόρος, συνεργάζονται με τον ΠΟΥ του οποίου τον ρόλο κατήγγειλε ο ΤΡΑΜΠ, και ότι ο Ομπάμια, ενέκρινε εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις για το (κινεζικό)εργαστήριο στη Βουχάν το οποίο ανέπτυξε τον ιό. Και η Νάνσυ κάνει ότι μπορεί για να μπλοκάρει στο Κογκρέσο την έρευνα για τις επιχορηγήσεις στο (κινεζικό)εργαστήριο στη Βουχάν που ζλητησε ο Τραμπ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραγκα το αναγνωσμα.
Εδω που τα λεμε εχει καποιο δικιο

«O υπερ-πανικός των τελευταίων δύο μηνών «δολοφόνησε» την ελληνική οικονομία. Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν για να τρομοκρατηθεί υπέρ του δέοντος ολόκληρος ο λαός. Πάνω στην ανασφάλειά του, οργανώθηκαν και αναπτύχθηκαν μπίζνες δισεκατομμυρίων, που αφορούν από την παραγωγή μασκών και γαντιών, μέχρι την προώθηση της τιμής και της αξίας μετοχών πολυεθνικών για ανύπαρκτα μέχρι στιγμής φάρμακα και εμβόλια.
Οι άνθρωποι κλείστηκαν στα σπίτια τους δύο μήνες. Πολλοί ανέπτυξαν ψυχικές ασθένειες. Επιβαρύνθηκε η υγεία μέρους του πληθυσμού, που ήδη έπασχε από άλλα νοσήματα και δεν επισκέφτηκε καθόλου το γιατρό του. Εκατομμύρια άνθρωποι ζουν αυτή τη στιγμή, τον εφιάλτη που έφερε ο Μητσοτάκης και η ομάδα Τσιόδρα στη ζωή τους. Τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να αποκαλύψουμε, όλο το νιαγάρα χρημάτων από φαρμακοβιομηχανίες προς τα μέλη της επιτροπής δημόσιας υγείας. Προς τον Τσιόδρα, τον Σύψα και άλλους που εισηγήθηκαν το lockdown στην ελληνική κυβέρνηση.

Δεν είναι τυχαίο, ότι επιστήμονες του επιπέδου του καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ, κατήγγειλαν όσους συνεργάζονταν με την πολυεθνική Gilead. Δεν είναι τυχαίο, ότι μεταξύ των χορηγών του Τσιόδρα είναι η GlaxoSmithKline, η οποία πούλησε (ουσιαστικά δοκίμασε πειραματικά) τα εμβόλια για τον Η1Ν1 στον Ελληνικό λαό. Ο ρόλος του Κοντοζαμάνη και τότε και τώρα, αποτελεί διερευνίσιμη και ύποπτη συγκυρία. Και επειδή, πολλαπλασιάζονται οι ψίθυροι για δουλειές που στήνει ο Μητσοτάκης – και μάλιστα σε περίοδο τρομακτικής ύφεσης και δυστυχίας του ελληνικού λαού – δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι οι Τσιόδρας και Κοντοζαμάνης «φυτεύτηκαν» από την κυβέρνηση, για να παιχτούν διάφορα οικονομικά παιχνίδια.
Είναι συμπτωματικό, ότι η GlaxoSmithKline, η Gilead και άλλες εταιρίες έχουν δώσει έναν πακτωλό χρημάτων, σε αυτούς που εισηγήθηκαν το lockdown στον κο Μητσοτάκη;
Είναι συμπτωματικό, ότι βασικός μέτοχος της GlaxoSmithKline και άλλων πολυεθνικών φαρμάκων είναι ο Μπιλ Γκέιτς που έδωσε συγχαρητήρια στον κο Μητσοτάκη και συνέντευξη στην Καθημερινή»;

Ανώνυμος είπε...

Τα καρακώλια συλλαμβάνουν μόνο Έλληνες που κρατούν σημαίες, πιστούς που θέλουν να κοινωνήσουν, ιερείς που κοινωνούν πιστούς και τον Κερκύρας. Λαθρομετανάστες, ΠΑΜΕ, Αντίφα-Σόρος και λοιπούς συγγενείς δεν συλλαμβάνουν. Πάντως να ξέρεις, πως η πιτσιρικαρία των Αντίφα δεν έχει ιδέα για τον ρόλο των καθοδηγητών τους. Μάυρα μεσάνυχτα και απίστευτη αγραμματοσύνη...

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο δες αυτή τη γελοιογραφία:

http://stonetoss.com/comic/opposites-attract/

soulis είπε...

Πραγματι Σπυρο πολλα περιεργα συμβαινουν με αυτο το θεμα.
Εδω οι αντιφα θελουν να περασουν για επαναστατες που αντιδρουν στο lockdown γιατι ειναι κατα της εργατικης ταξης.
Στις ΗΠΑ το συστημα Σορος και το βαθυ κρατος θελουν να τραβηξει το lockdown για να παει οσο γινεται κατα διαολου η οικονομια και να ηττηθει ο Τραμπ.
Κανουν και διαφορα επικοινωνιακα κολπα οπως αυτο με τον τενεκε ντυμενο Χαρο που τριγυριζε στις παραλιες στην Φλοριντα.
Οι αμερικανοι ομως τους γραφουν στ αρχ..ια τους.
Δεν ξερω εαν προσεξες ενα πλακατ με ενα συνθημα που κυριαρχει στις διαμαρτυριες στο Μιτσιγκαν και αλλου.
Γραφει "Τhis is a dry run for communism" δηλαδγ αυτο ειναι τεστ δοκιμη για κομμουνισμο αναφερομενο στο lockdown.
Ενδιαφερουσα η αντιθεση εδω .
Οι πατριωτες αμερικανοι που παντα απεχθανονται καθε τι κομμουνιστικο και σοσιαλιστικο βλεπουν ολα αυτα τα μετρα σαν κομμουνιστικα ενω εδω οι αντιφα σαν επιθεση στην εργατικη ταξη και το παιζουν επαναστατες .

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι ποιοι είναι οι "νοικοκυραίοι", μάλλον τα δημοσιοκοπρόσκυλα και οι αφελληνισμένοι που ψηφίζουν δημοκρατικό τόξο, είναι αστείο να μιλάς για "νοικοκυραίους" στην Γραικία. Όλοι αλήτες, προδότες και διεφθαρμένοι είναι.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...