21/10/20

Ένας ακόμα από αυτούς που προέβλεψαν την νίκη του Τραμπ το 2016 όταν ΟΛΟΙ οι επιστήμονες του ψεύδους και τα βωθροκάναλα προέβλεπαν την νίκη της Χίτλερι ονόμασε τον Τραμπ ως τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ

Ο πολιτικός επιστήμονας Ρόμπερτ Καχάιλι του Ομίλου Τραφάλγκαρ, ο οποίος προέβλεψε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ το 2016, δήλωσε στο «Fox News» ότι ο σημερινός αρχηγός του κράτους, Ντόναλντ Τραμπ, θα επανεκλεγεί για μια νέα θητεία. 
 Ο εμπειρογνώμονας σημείωσε ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που διεξάγει δείχνουν ότι σε αρκετές βασικές πολιτείες ο Τραμπ προηγείται με μικρή διαφορά. Ο Καχάιλι δήλωσε πεπεισμένος ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της Φλόριντα, του Οχάιο, της Βόρειας Καρολίνας και της Γεωργίας θα ψηφίσει για τον Τραμπ. 
Ο πολιτικός επιστήμονας τόνισε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν καταγράφουν τους λεγόμενους «κρυφούς» υποστηρικτές του προέδρου. «Φαίνεται ότι πολλοί υποστηρικτές του προέδρου δεν ενδιαφέρονται να εκφράσουν ανοιχτά τη γνώμη τους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να συμμετάσχουν στις δημοσκοπήσεις», εξήγησε. 
 Ο Όμιλος Τραφάλγκαρ με έδρα την Ατλάντα τράβηξε την προσοχή του κοινού το 2016, όταν προέβλεψε τη νίκη του Τραμπ σε αρκετές βασικές πολιτείες μια ημέρα πριν από τις εκλογές. 
Οι ειδικοί της οργάνωσης ήταν οι μόνοι που στοιχημάτισαν ότι ο Ρεπουμπλικάνος Τραμπ θα ήταν σε θέση να κερδίσει την υποστήριξη της πλειοψηφίας των κατοίκων στην Πενσυλβάνια και το Μίσιγκαν, που θεωρούνται φιλοδημοκρατικοί. Νωρίτερα, ο Αμερικανός ηγέτης μίλησε για τον εκσυγχρονισμό των πυρηνικών όπλων της χώρας σε ένα «άνευ προηγουμένου επίπεδο». 
Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλες χώρες δεν έχουν φτάσει καν σε τόσο ύψη στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε ότι η Ουάσινγκτον έχει επενδύσει 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια στην ανάπτυξη των ενόπλων δυνάμεών της και τώρα διαθέτει τον καλύτερο οπλισμό στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: