21/10/20

Η 3η Νοεμβρίου, θα σημάνει το τέλος της Ανοιχτής Κοινωνίας, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της ΑΝΤΙ-ΦΑ, στις ΗΠΑ. Και σιγά-σιγά η ΑΛΛΑΓΗ θα φθασει και σε εμάς.

 

Η 3η Νοεμβρίου, θα σημάνει το τέλος της Ανοιχτής Κοινωνίας, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της ΑΝΤΙ-ΦΑ, στις ΗΠΑ.  Και σιγά-σιγά η ΑΛΛΑΓΗ θα φθασει και σε εμάς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@ρχίδι@ Σπύρο, αυτή είναι η ψυχολογία του ραγιά που περιμένει τον μαρμαρωμένο βασιλιά με το σπαθί, σε δουλειά να βρισκόμαστε, οι αντίφες να τα σπάνε και ο Τραμπ να το παίζει εθνικιστής για να έχουν αυτοί λόγω να τα σπάσουν περισσότερο

το ίδιο με την δίκη της ΧΑ στην Γραικία

Ανώνυμος είπε...


Εβραϊκος οργανισμος στις ΗΠΑ ο ADL, αποκαλυπτει ΚΑΙ παραδεχεται οτι φιμωνει τον Τραμπ στο Φεϊσ-μπουκ και στο Τουϊτερ. Υποσχεται δε, περισσοτερες ενεργειες φιμωσης της ελευθεριας του λογου, οταν ΔΕΝ τους συμφερει.

Για να ξερουμε κι εμεις οι γκογιμ επιτελους αυτα του κωλου, τα περι δημοκρατιας και ελευθεριας του λογου που "ΥΠΕΡΜΑΧΟΝΤΑΙ" οι εβραιοι γενικως (οποτε τους συμφερει φυσικα).

.....................................

Jewish Organization Admits to Role Censoring Donald Trump and Conservatives On Facebook and Twitter; Promises More

https://www.unz.com/estriker/jewish-organization-admits-to-role-censoring-donald-trump-and-conservatives-on-facebook-and-twitter-promises-more/

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να εχεις δικιο αλλα πολυ φοβαμαι ουτε θα γυρισει να κοιταξει . αλλωστε γιατι να το κανει;
οτι ηθελε το πηρε, ακομα και τα σωβρακα. ο τςσεφυ κανει δουλεια εδω γαματη. τα εχει βαλει ολα στη τσεπη και μαλλον θα συνεχισουμε να τον τρωμε στη μαπα. το τελευταιο που διαβασα ειναι οτι αποφασισε μονος του να μας φτιαξει και βαπορα. εμεις θα τα πληρωσουμε μονο. και τα απλυτα στο τσεπακι τους τα εχουν, οτι τους πουν κανουν.
thats it boys.

Ανώνυμος είπε...

Με ενα νομο, μια υπογραφη σκιζουμε το μνημονιο

Ανώνυμος είπε...

Πρός ανώνυμον Τετ Οκτ 21, 04:09:00 μ.μ.

Βλέπω να έχεις ΑΠΌΛΥΤΟ δίκιο φίλε μου!

https://www.realjewnews.com/?p=1464