22/10/20

Πέθανε εθελοντής που συμμετείχε στις δοκιμές του άχρηστου και θανατηφόρου εμβολίου της «ΑστραΖενέκα» που αγόρασε ο ΜΡΑΒΟΚΟΥΛΙ με τα δικά μας λεφτά χωρίς καμιά άλλη έγκριση αλλά μόνο με την υπογραφή του.

Ένας από τους εθελοντές των εθνικών δοκιμών του εμβολίου κατά του Κορωνοϊού που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και της βρετανο-σουηδική φαρμακευτική εταιρεία «ΑστραΖενέκα», πέθανε στη Βραζιλία, «ως αποτέλεσμα επιπλοκών του COVID-19». 
Αυτό ανακοινώθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Παρακολούθησης της Υγείας της Βραζιλίας. Η κλινική δοκιμή του εμβολίου θα συνεχιστεί, παρά τον θάνατο του εθελοντή, προσέθεσε η Anvisa. 
 Ο 28χρονος εθελοντής συμμετείχε στην Τρίτη φάση των δοκιμών του εμβολίου στη Βραζιλία που γίνονται από το Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο. 
Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ έχει αγοράσει το εμβόλιο με τα δικά μας λεφτά χωρίς καμιά άλλη έγκριση αλλά μόνο με την υπογραφή του. «Η Ελλάδα θα λάβει την ποσόστωση εμβολίων κατά του κορωνοϊού που της αναλογεί με βάση τη συμφωνία προαγοράς που σύναψαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, εφόσον το υπό ανάπτυξη εμβόλιο περάσει επιτυχώς τις απαραίτητες δοκιμές. Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ τόνισε ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον πολλά υποσχόμενα εμβόλια κατά της Covid-19 που βρίσκονται σε φάση δοκιμών, και μίλησε για «λελογισμένη αισιοδοξία» που γεννά η επιστημονική πρόοδοη». «Θα ήθελα να πω σε όσους έσπευσαν να κατηγορήσουν άδικα τον Υπουργό ότι προανήγγειλε κάτι το οποίο δεν υπάρχει να δουν τα πραγματικά δεδομένα. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχει ένα συμβόλαιο προαγοράς για ένα εμβόλιο το οποίο δεν ξέρουμε ακόμα αν θα δουλέψει, αλλά είμαστε αρκετά αισιόδοξοι ότι θα δουλέψει», είπε τον Αύγουστο ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ. 
Μην τα ξεχνάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...