25/10/20

Μια καλή πρωινή είδηση του 2003. Ο Βαλόντια συνέλαβε τον Μωυσή

 Τότε ήμουνα στην Μόσχα. Με το που άνοιξα την τηλεόραση στις 8 π,μ της 25ης Οκτωβρίου για να μάθω τα πρωινά νέα της ημέρας, άκουσα, ότι τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο του Νοβοσιμπίρσκ συνελήφθη από τους «Σπέτσναζ» ο περιούσιος πρόεδρος τη πετρελαϊκής εταιρείας «Γιούκος» και μεταφέρθηκε στη Μόσχα με βάση ένταλμα της εισαγγελίας που τον κατηγορούσε για μεγάλη απάτη , και φοροδιαφυγή σε βαθμό κακουργήματος. Η γραμματέας του Μωυσή είχε δηλώσει σε διεθνή πρακτορεία ότι κατά τη σύλληψη οι αστυνομικοί τον κακοποίησαν. Δηλαδή τον έδειραν με εντολή του Μεγάλου.

Ο Μωυσής. έμεινε στην φυλακή μόνο δέκα χρόνια γιατί το 2013 του έδωσε χάρη ο Βαλόντια, για να απολαύσει το 500 εκατομμύρια από τα κλεμμένα που είχε κρύψει στην Ελβετία. Η δίκη για τις ηθικές αυτουργίες στους φόνους  που διέπραξαν μισθοφόροι της Γιούκος δεν έγινε ποτέ. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε ο Πουτιν να τους ειχε κρεμασει προς παραδειγματισμο τους παλιοπουστες εβραιοκλεφτες που με την βοηθεια των δυτικων εβραιων πηγαν ν' αρπαξουν ΚΑΙ την Ρωσσια απ τα κερατα οπως εχουν αρπαξει την Αμερικη

Ανώνυμος είπε...

Και τι έγινε Χατζάρα που ο Πούτιν συνέλαβε κάποιους Εβραίους ολιγάρχες; Η ουσία είναι ότι στο τέλος τους απελευθέρωσε και έδωσε και δωρεά για να χτιστεί Εβραϊκό Πολιτιστικό Κέντρο από τον μισθό του! Κάθε χρόνο τους άναβε την μενόρα, φορούσε κιπά και πήγε μέχρι και στο τείχος των δακρύων και προσευχήθηκε! Ποιός Χριστιανός Ορθόδοξος θα έκανε ποτέ τέτοια πράγματα;

101 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...