20/7/21

Η Κοντή Κνίτισα, Κατίνα Σαλαμάκι, που λερώνει το Προεδρικό, θα εορτάσει την Μεταπολίτευση , κάτω από το σύνθημα «Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς»

 

Η διορισμένη από τον Ανθύπατο Τζέφρυ , Κοντή Κνίτισα, Κατίνα Σαλαμάκι. κάλεσε τους ΛΟΑΤΚΙ μαζί και τους Πακιστανούς εποικιστές, και την Χαροκαμένη Μάνα του Αντάρτη Τζαζμπάντ ,για να συνεορτάσουν την Προδοσία που έφερε την Μεταπολίτευση.
 Μαζί και η «ηγεσία» των Ενόπλων Δυνάμεων και η πολιτική ηγεσία του προδοτικού Τόξου. ΟΛΑ τα καθάρματα κάτω από το κοινό τους Σύνθημα: «Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς». 
Αυτές είναι οι κοινές Αξίες ΌΛΩΝ των ΙΔΙΩΦΕΛΩΝ .
Η τρίτη ελληνική δημοκρατία, ξεκίνησε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου επέζησε της εσχάτης προδοσίας της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα των Επενδυτών και το ΔΝΤ και της εσχάτης προδοσίας της συνθηκολόγησης με την ΣΝΟΦ αλλά θα καταρρεύσει τώρα.

3 σχόλια:

Βαλτε το μπολι στην τελευταια στροφη του πατου σας είπε...

Θα ειναι και ο Κουφοντινας εκει αγκαζε με το μουλικο της Ντορας για τον μεγαλο περιδρομο.

Ανώνυμος είπε...

Μα τι ρατσισμος ειναι αυτος; Ουτε φετος προσεκληθησαν οι σκηνιτες με ή χωρις μα'ι'μου...

Βαλτε το μπολι στην τελευταια στροφη του πατου σας είπε...

@ Τρί Ιουλ 20, 08:06:00 μ.μ.


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!
Ναι καλα το ερμηνευεις!

Η 20η Οκτωβρίου στην Ιστορία

1314. Ο Λουδοβίκος Βιτελσμπάχερ της Βαυαρίας εκλέχθηκε κατά πλειοψηφία Γερμανός Αυτοκράτορας.  1448.  Έληξε η δεύτερη μάχη του Κοσσυφοπεδίου...