18/7/21

Η Αλβανική Μαφία, η εγκληματική οργάνωση Εφιαλτάκη, τα (έξαλα) πάρτι στην Μύκονο, ο Κορωνοϊός, η ΠΦΟΥΣΤΙΑ κα η ΘΕΟΣΤΡΑΒΗ

 

Όλα τα βωθροκανάλα της ΠΦΟΥΣΤΙΑΣ και της ΠΡΟΟΔΟΥ, σκούζουν για τα «ξέφρενα» «Κορωνοπάρτι» σε βίλες ,και για τους μαθητές που πήγαν στην Μύκονο και κόλλησαν. 

 Οι μαθητές πήγαν σε Μύκονο με αρνητικά τεστ που τα έλεγξε το Λιμενικό. Αλλά το μέγα ερώτημα είναι ποιος οργανώνει τα «ξέφρενα» «κορωνοπάρτι» και ποιος «ψαρεύει» μαθητές από το Facebook για να πάνε στο νησί της Πφουστιάς και των ανέμων. 
Στη Μύκονο οι εμβολιασμένες gayfrendly Lactalovers φιλούνται στο στόμα και κολλάει η μία τους την άλλη, στον συνωστισμό. 
Ο ΚΟΒΙΝΤ19 εκτός από την μανδάμ μεταπολίτευση χτύπησε και την ΠΦΟΥΣΤΙΑ. 
Μήπως θα έπρεπε, τους μαθητές που κόλλησαν τον ΚΟΒΙΝΤ στα «ξέφρενα» πάρτι σε ιδιωτικές βίλες στη Μύκονο να τους εξετάσει και ο ιατροδικαστής, ιδίως στην περιπρωκτική περιοχή. 
Τα ερώτημα αφορά στην σχέση των ιδιωτικό ξέφρενων πάρτι με το σπρώξιμο της Κόκας, την οποία εμπορεύεται η αλβανική Μαφία που ελέγχει την Μύκονο και τον «τουρισμό», των ανδρών που αναζητούν νέους ερωτικούς συντρόφους μεταξύ των μαθητών και των «ασυνόδευτών» και που κάποτε πήγαιναν στην Ταϋλάνδη αλλά τώρα στην gayfrendly Μύκονο, με την εγγύηση της αλβανικής Μαφίας ότι ουδείς θα τους ενοχλήσει. 
 Μου φαίνεται ότι οι μαθητές θα είναι πολύ τυχεροί εάν φύγουν από την Μύκονο μόνο με Κορωνοϊό.
 Μου κάνει όμως εντύπωση η αδιαφορία της εμβολιασμένης κυβέρνησης και της Θεόσταβης Τυφλής. Η μόνη αντίδραση ήταν η απαγόρευση κυκλοφορίας. 

Σπυρίδων Αλεξάνδρου Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι όπως τα γράφετε κ.Σπυρο αλλά στη χώρα που γέννησε την Λογική έχει επικρατήσει ο παραλογισμός! Η "ηθική" των κυβερνήσεων και δυστυχώς ενός μεγάλου τμήματος του λαού εξαφανίζεται όταν έρχεται το δολάριο ή ευρώ! Σαν την παλιά Τρούμπα ένα πράγμα. Η Μύκονος έχει γίνει ένας μεγάλος οίκος ανοχής των λακτα λοβερς και κάθε διεστραμμένου! Όταν ο Αντρέας προειδοποιούσε ότι θα γίνουμε τα γκαρσονια της Ευρώπης έκανε λάθος. Δεν γίναμε τα γκαρσονια, γίναμε τα "τσιμπούκ τσογλανια" της Ευρώπης!

Έλλην Ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

ακόμα κάποιοι καταδικάζουν τις κούτες που κλώτσαγε η ΧΑ στο Μεσολόγγι, το σύστημα έχει πείσει τον ραγιά ότι είναι "εγκληματικό" να ασκείς βία εναντίον του συστήματος, γι'αυτό δεν έχει καεί και κανένα εμβολιαστικό κέντρο, γελάς με τις παπαριές κάθε "αντιστασιακού" περί "νομιμότητος", "ειρηνικά", "θα δείτε τι θα πάθετε στις εκλογές", "θα κάνουμε μαζικές μηνύσεις", είναι καταδικασμένοι οι ραγιάδες σε αφανισμό αφού η βία είναι το ανοσοποιητικό σύστημα ενός έθνους, όταν δεν μπορεί να ασκήσει βία ο ιστορικός του κύκλος έχει τελειώσει....ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Σωστωτατος o Κυρ Ιουλ 18, 03:07:00 μ.μ.

Ηταν ναζι ο Μιχαλολιακος και δεν μας αρεσε.
Μωρε η πουτσa του "Κωστας" απο σαλονικ θα φτασει μεχρι τα νεφρα και θα λετε δωσε κι εμενα μπαρμπα.

Ρεεεε τετοιε; (Κυρ Ιουλ 18, 02:23:00 μ.μ.)
"Ο Αντρε-ας προειδοποιουσε";
Ρε ειχε χρονο να προειδοποιησει αυτος; μονο αρπαζε.
Οπως αρπαξε και την Μιμη απ' τον Καποπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Το οτι μα3ς κυβερνουν επικινδυνοι δεν δινει αλλοθι στο χοντρο και τους αλλους της φυλακης ΔΟΜΟΚΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν δινει αλλοθι στο χοντρο και τους αλλους στο Δομοκο ανοιξε τοτε υποχρεωτικα τα κωλοβαρδουλα σου και αναμενε το μπολι.
Οχι εκεινο του "κωστας" απο σαλονικ, αλλα το "μπολι" των αραπαδων και των πακιστανων.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...