22/7/21

Το «Δημοκρατικό» επιχείρημα της Παγκόσμιας Χούντας εναντίον της Ελευθερίας είναι τα αόριστα δικαιώματα των ακόμα πιο αόριστων «πολλών», που δεν έχουν ονοματεπώνυμο

 

«Δεν μπορεί να καταπατούνται τα δικαιώματα των πολλών, από κάποιους. Δώρο Θεού, το εμβόλιο. Να μάθουν να σέβονται τα δικαιώματα των άλλων.. Πρέπει να σταματήσει ο καθένας να κάνει το δικό του κομμάτι ιδιαίτερα οι νεαροί οφείλουν να συμμορθωθούν»
Ο φετβάς εκδόθηκε από τον βδελυρό Επίσκοπο  που είναι και υψηλόβαθμός Τέκτων και έμπειρος πράκτορας .

 Το εμβόλιο του Μπουρλά το ευλόγησε ο ανώτερος και ισχυρότερος θεός. 

Όταν ο βδελυρός Επίσκοπος Νεας Ιουστινιανής είπε ότι το σκεύασμα του Μπουρλά είναι «δώρο Θεού», εννοούσε τον ισχυρό και Ανώτερο Θεό που λατρεύει ο περιούσιος λαός των Σοδομιστών, και το Περιστύλιον είτε λέγεται Μωλέχ ειτε Μπαφομέτ! 

Τα επιχειρήματα τους είναι: 
1. Πειθαρχία και Υπακοή.
 2. Τα δικαιώματα των πολλών. 
3. Είμαστε η πλειοψηφία 
4. Η υποταγή της μειοψηφίας στην πλειοψηφία. 
Δηλαδή ο Δημοκρατικός Συγκεντρωτισμός. 

 Οφείλουμε λοιπόν να πειθαρχούμε και να υπακούσουμε τους ανωτέρους μας και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. 
Θα πρέπει να πάψει ο καθένας μας να κάνει το δικό.
 Η Ελευθερία και η Ισότητα ισχύουν μόνο για τους ΛΟΑΤΚΙ, τους «Πρόσφυγες» τους «Οικονομικούς μετανάστες», τους «Ιεχωβάδες» που δεν χρειάζονται εμβολιασμό γιατί δεν συνιστούν απειλή. 

 Οι άλλοι , ΕΜΕΙΣ, δεν έχουμε στην Παγκόσμια Δικτατορία, ατομικές ελευθερίες και Δικαιώματα. 

Αλλά, ποια ακριβώς δικαιώματα των πολλών καταπατούμε ΕΜΕΙΣ οι αρνητές οι ανεμβολίαστοι, δεν μας το λένε.

 Η παγκόσμια Χούντα αποφάσισε 2+2=5. Τελεία και παύλα. 

Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τα δικαιώματα των άλλων! 

Ποια δικαιώματα; 

Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή γιατρού και φαρμάκου; Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή εμβολίου; Γιατί πρέπει να πειθαρχήσουμε στον κ.Μπουρλά; 
Και πώς αποδεικνύεται ότι είναι οι Πολλοί; Από τη δημοσκόπηση του ΟΠΕΝΒάρδουλα; 

 Γιατί δεν βάζουν σε δημοψήφισμα και όχι σε «δημοσκόπηση»,  όλα τα διλλήματα; 

 Να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό αν συμφωνεί με τον εξαναγκασμό σε εμβολιασμό. Να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό εάν θέλει εμβόλια για τους υγιείς ή Φάρμακα για τους άρρωστους, Να ρωτήσουν αν συμφωνεί ο ελληνικό λαός με τον εμβολιασμό των παιδιών και των εγκύων. 

Και να δημοσιεύσουν με βάση τον ΑΜΚΑ πόσοι από τους συμβολισθέντες ως τώρα εξακολουθούν να βρίσκονται στη ζωή και πόσοι πέθαναν εντελώς συμπτωματικά. 

Το δικαίωμα στην ενημέρωση και στην πληροφόρηση δεν είναι δικαίωμα των πολλών; 

ποιός αποφάσισε ότι η λογοκρισία , ο περιορισμός της ενημέρωσης για τους θανάτους, είναι για το καλό των πολλών; 

 Το ίδια πάνω κάτω είπε και η Βδελυρά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, που «συνιστά σε όλους, να αξιοποιήσουν το δώρο αυτό, που μας χάρισε» ο Θεός, Μπαφομέτ ή Μωλέχ τον οποίο λατρεύουν στο Περιστύλιο. 
Η Βδελυρά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος επικαλείται και τον συνάνθρωπο Και λεέι ότι η δολοφονία μας με το δηλητήριο του Μπουρλά «αποτελεί μέγιστη πράξη ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο, προκειμένου, να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, αλλά και κάθε άνθρωπο».
 Οι Βδελυρά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος λέει προφανώς και καταφανώς ψέματα γιατί το πειραματικό σκεύασμα δεν προστατεύει αλλά αντίθετα σκοτώνει

Οι Βδελυροί παλιάνθρωποι που λατρεύουν τον Θεό των Σοδόμων, εγραψαν:
    «Δεν είναι δυνατόν να αποδώσουμε κανενός είδους συμφέροντα στις Ιατρικές Υπηρεσίες Υγείας του Κράτους παρά μόνο την έγνοια τους για την υγεία του λαού» .

Η  Βδελυρά Σύνοδος  δεν έχει καμιά .. έγνοια  για την υγεία του λαού. Η έγνοια τους  όπως και Εφιαλτάκη είναι η προμήθεια και μόνο αυτή.

ΥΓ. Άντε και ο μαύρος εύζωνας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε λόγια Αγγλικά "οι πολλοί" λέγονται "hoi polloi" και προφέρεται "χόι πολόι"

Ανώνυμος είπε...

βασικά εγώ αυτό ρωτάω όλους αυτούς τους ούλτρα δημοκράτες, αν όντως οι πολλοί θέλουν εμβόλιο εσύ θα πάς να το κάνεις;;;

εγώ αν ήμουν μέσα σε ένα αμάξι που πάει στο γκρεμό με άλλους τέσσερεις μέσα που θέλουν να πεουν στον γκρεμό τότε θα έκανα κάποιο από τα εξής

1) θα διόρθωνα δια της βίας το τιμόνι
2) θα έδερνα τους άλλους 4 αν χρειαζόταν
3) θα πήδαγα από το αμάξι

κλασμένη την έχουμε την δημοκρατία που μόνο δεινά έχει φέρει στην Ελλάδα τα λιγοστά χρόνια που επικράτησε μέσα στις χιλιετίες

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Εν τω μεταξυ η CIA, η Νικη και το υπολοιπο ελληνοφωνο αργυρωνητο πουταναριο πανηγυριζαν οχι μονο γιατι "το Γιαννης" πηρε το κυπελο αλλα και γιατι ο καχεχτικος οβραιος, Αδαμ ο Αργυρωνυτος, (Adam Silver) τουδωκε και το βραβειο MVP.
Ελα μου ομως που το παιγχνιδι τοβλεπαν περιπου 20.000 κοσμος μεσα στο γηπεδο αλλα ειχαν μαζευτει και καπου 70.000 απ' οξω απ το γηπεδο ΧΩΡΙΣ μασκες, ο ενας πανω στον αλλον, ορθιοι, με το ποτο στο χερι και καργα μουσικη;
Αυτο δεν παραξενεψε τις βρωμοπουτανες να μας κανουν ενα κηρυγμα για την "μεταλλαξη" του ιου του κωλου τους;
Το καναν γαργαρα φυσικα γιατι για τις "μεταλλαξεις" ακολουθουν την γραμμη των βοθροεβραιοCNN μπουρδελοκαναλων για να πεφτει και η σταδιακη μιζα (τοσα πουλησες Κουλη μεχρι στιγμης τοση και η μιζα σου) της παγκοσμιας φαρμακομαφιας.

Τι λεω γω τωρα θα μου πεις;
Εδω ειχαν μαζευτει οξω απ το εφετειο οι απογονοι των κονσερβοκουταδων γιατι οι αλλοι μεσα "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ" και δε βρεθηκε ΚΑΜΜΙΑ εβραιοΠΟΥΣΤΡΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ οπως μας χτυπαγαν εχτε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιουφτε κανοκικωτατε ας τους οβραιους και τα τσιράκια τους να προσπαθούν να μετατρεψουν τους αραπαδες σε λευκούς και στο πετσί και στο μυαλο.
Ας τους να κωλοχτυπιωνται γιατι Ο Δημιουργός αλλιώς τάχει φτιαγμενα.

Ανώνυμος είπε...

http://anti-kentauron.blogspot.com/2021/07/blog-post_17.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/al-tsipras-charaktiristiko-paradeigma-apotychias-sti-diacheirisi-tis-krisis-i-mykonos/
Συνεχίζουμε την ανάρτηση ειδήσεων για τη Μύκονο, από τα πιθανά γεγονότα βλέπουμε , δηλώσεις οι οποίες μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι Τούρκοι και συριζαιοι γνωρίζουν τι έχει γίνει στην Μύκονο.
Ταυτοτης