21/7/21

Μα ποιος οργανώνει τις συγκεντρώσεις;

 Γράφει ο Ζώης Μπέχλης Στρατιωτικός γιατρός, και Πρόεδρος του  Κινήματος 21 

Ο κόσμος, οι Έλληνες, χωρίς κομματική ταμπέλα, για δεύτερη φορά θα συγκεντρωθούν στις πλατείες της χώρας συσπειρωμένοι γύρω από την βασική αξία της ελευθερίας και κυριαρχίας του ατόμου πάνω στο σώμα του. 

Η κυβέρνηση - εκπρόσωπος των φαρμακευτικών εταιρειών, της κλίκας του εξωτερικού και των μασονικών στοών, πιστεύοντας ότι η μεταπολίτευση, μας είχε σαπίσει αρκετά, έκανε το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. 

Οι καλοζωισμένοι κυβερνητικοί, αυτοί που με μεγάλη άνεση χαρτζιλικώνουν τον κανακάρη τους για να τσιλημπουρδήσει στο Ρο-λάν Γκαρός, απείλησαν τον μεροκαματιάρη Έλληνα, τον φτωχό, τον συμπιεσμένο από την οικονομική δυσπραγία, που αυτοί τον βύθισαν, ενώ ζει στην πλουσιότερη χώρα του κόσμου, εκβίασαν λοιπόν οι καλοζωισμένοι της ΝΔ, ότι θα του κόψουν το μεροκάματο, το ψωμί του δικού του παιδιού, αν δεν πάει να μπολιαστεί με τα εφευρήματα του Μπουρλά. 

Φυσικό ήταν ο κόσμος να αρχίσει να αντιδρά.

 Οι συγκεντρώσεις που ξεκίνησαν αυτό ακριβώς είναι.

Φυσικά, το σύστημα ενεργοποίησε τις ασφαλιστικές του δικλείδες, έτσι ώστε ακόμα και η αντίδραση να εγκλωβιστεί ως εσωκομματική αντιπολίτευση του συμπλέγματος της ΝΔ. 

Αυτό είναι ο καρδιολόγος, ο οποίος εμφανίζεται σε στημένα μπλογκ ως ο διοργανωτής. ΓΕΛΑΜΕ, για έναν και μόνο λόγο: διότι γνωρίζουμε ότι όταν η συστημική ενημέρωση - και δεν αναφέρομαι στην"ΈΩ" φυσικά - συστηματικά προωθεί κάτι, αυτό το κάτι. είναι απλά άλλη μια.βαλβίδα εκτόνωσης. 

Μα ποιος τελικά διοργανώνει τις συγκεντρώσεις; 

Οι συγκεντρώσεις αυτές. είναι η αυτενέργεια του λαού ενάντια στον κίνδυνο που εμφανίστηκε, ενάντια στον εχθρό που νοιώθει σίγουρος και με ύφος χιλίων μπαμπουίνων, από τις διακοπές του στο ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ, εκδίδει διαταγές εμβολιασμών, λοκντάουν και περικοπής μισθών. 

 Η αυτοοργάνωση και η αυτενέργεια έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς των πολιτών. Το σημείο αναφοράς είναι οι συλλογικές μνήμες του  που ξυπνάν 200 χρόνια μετά την Επανάσταση. 

Οι μνήμες αυτές με μια μυστικιστική διαδικασία, εσωτερική και για τον πλέον ταπεινό Έλληνα...που δεν παίζει γκολφ και δεν παρακολουθεί γκαλά στο Καλλιμάρμαρο, που ζει με 500 ευρώ και προσπαθεί να ανδρώσει την επόμενη γενιά, με ένα πρόσωπο, μια μορφή μια λαμπρή εικόνα ανασταίνουν και ανασταίνονται, αυτήν του Γέρου μας, του ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. 
ΑΥΤΟΣ διοργανώνει τις συγκεντρώσεις,

 ΑΥΤΟΣ είναι ο αφυπνιστής των Ελλήνων. 

Μαζί του είναι ο Κατσιμήτρος, ο Ανδρούτσος, ο Αθανάσιος Διάκος, ο Μεταξάς, ο Λαμπράκης,. ΝΑΙ ΡΕ! Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, που οι Έλληνες δεν τον χαρίζουμε στα διεθνιστικά σκουπίδια της αριστεράς και της δεξιάς που μας ρουφούν στην κυριολεξία πλέον, το αίμα.
 'Οταν στις κυβερνήσεις κυκλοφορούν οι ΝΕΝΕΚΟΙ και τα ΠΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ, τότε η ελληνική γη και η ελληνική ψυχή ανασταίνουν τους ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΥΣ. 
 Σήμερα το απόγευμα στις 7 σε όλη τη χώρα πάνω από τις ηλιοκαμένες καλοκαιρινές αυτές συγκεντρώσεις, θα υπερίπταται τον πνεύμα του Αρχηγού μας. 
Το πνεύμα του ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. Το σύστημα μίσθωσε τα παπαγαλάκια να λεν ασυναρτησίες για να αποτρέψει τον κόσμο από πς συγκεντρώσεις που οι μεταπράτες επιστολών θείας προέλευσης, και επιτυχημένοι κεραλιφιώτες, δεν μπορούν να ελέγξουν, για να αντιμετωπίσει τον κόσμο που οι κολαούζοι και θεράποντες των εφοπλιστών αδυνατούν να καπελώσουν. 

Απέναντι τους δεν στέκεται κανένα αρχικά τεράστιο πλήθος, στέκεται ένα πλήθος αντίστοιχο με αυτό που ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ παρέταξε στα Δερβενάκια...

Και ναι... ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΘΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. 

ΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΜΑΣ. 
200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ. 

Οι αφορισμένοι καλο-περασάκηδες, οι δια βίου παραθερίζοντες και πλουτίζοντες ξεπουλώντας την χώρα, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. 

Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ, Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. 
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. 

 Η τρίτη ελληνική δημοκρατία, ξεκίνησε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου. επέζησε της εσχάτης προδοσίας της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα των Επενδυτών και το ΔΝΤ και της εσχάτης προδοσίας της συνθηκολόγησης με την ΣΝΟΦ, αλλά θα καταρρεύσει τώρα. 

Οσοι βγουν στους δρόμους για να ανπσταθούν στους σφετεριστές και την κυβέρνηση τους, που είναι απροκάλυπτα εχθρός της χώρας και των ανθρώπων της, είναι αγωνιστές των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. 
Μαχητές για τη Δημοκραπία. 

ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. 
Ο ΓΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ, Ο ΓΕΡΟΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. 
ΠΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: