23/7/21

Οι φωτιές ήταν οργανωμένο σχέδιο της Cia και του Αλέκσυ Μεκεντόνσκυ-Τσιπρέσκου για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό

 

Η κλασσική θεωρία για την διαλεύκανση των εγκλημάτων μας διδάσκει να αναζητούμε αυτόν που επωφελείται από το έγκλημα. 

 Ο πολιτικά ωφελημένος από τον εμπρησμό της Πεντέλης και την μεθοδευμένη δολοφονία 102 αθώων συμπολιτών ήταν ο Τσιπρέσκου που υπέγραψε την προδοτική Συμφωνία στους Ψαράδες της Μικρής Πρέσπας για την αναγνώριση από την Ελλάδα της ύπαρξης «μακεδονικού λαού, μακεδονικού έθνους μακεδονικής γλώσσας, και μακεδονικής μειονότητας στη Ελλάδα». Η ΣΝΟΦ 69 χρόνια μετά τη ΝΙΚΗ στο Βίτσι και το Γράμμο θριάμβευσε. 

Ο Τσιπρέσκου, και η Cia έβαλαν την φωτιά για να ξεχαστεί η προδοτική συμφωνία των Ψαράδων της Μικρής Πρέσπας. 

Η ΕΛΑΣ έκλεισε τους δρόμους για να μην διαφύγουν οι κάτοικοι και να καούν ζωντανοί.
 
Μετά την ανθρωποθυσία στο Μάτι τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία ακυρώθηκαν παντού και δεν υπήρξαν άλλα. Το αλάνθαστο λαϊκό αισθητήριο το είπε στο πανό της Τούμπας «Σκοτώσατε τον κόσμο στη Ραφήνα. Πουλήσατε τη Μακεδονία». 

Έκαψαν ζωντανούς 102 για να καλύψουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ο εμπρησμός της Πεντέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Cia ήταν απλός επικοινωνιακός αντιπερισπασμός και οι 102 ήταν παράπλευρη απώλεια της Συμφωνίας των Ψαράδων Μικρής Πρέσπας. 

 Το επικοινωνιακό επιτελείο του Τσιπρέφσκι , μετέθεσε το ζήτημα των ευθυνών, στο διαχρονικό πρόβλημα των αυθαιρέτων, στην καταπάτησης του αιγιαλού, στα «δεξιά συμφέροντα» με τα οποία θα συγκρουστεί η «αριστερά» και στην «ασύμμετρη απειλή», δηλαδή, «στον ρωσικό δάκτυλο», τον οποίο αναζητεί μαζί με την Cia.

 Οι 102, δεν κάηκαν επειδή υπάρχουν αυθαίρετα, ούτε επειδή έπιασε φωτιά η Πεντέλη, ούτε επειδή φύσαγε πολύ. Τα αυθαίρετα στο Μάτι υπήρχαν 40 χρόνια, και η Πεντέλη έχει καεί από τους οικοπεδοφάγους πολλές φορές και πάντα με δυνατούς ανέμους. 

 Αυτό που έγινε για πρώτη φορά, είναι ότι η φωτιά πέρασε την αντιπυρική ζώνη, της Λεωφόρου Μαραθώνος και πήγε προς τη Θάλασσα, με ευθύνη εκείνων που συντόνιζαν τη μάχη με τη ψωτιά. 

Με εντολή Άνωθεν Συριζαίου κάηκε ο κόσμος στο Μάτι 

 
Ο εικονιζόμενος παρασημάτος διοικητής Τροχαίας Αγίας Παρασκευής Αργύρης Μπακαλώνης, έλαβε εντολή «άνωθεν», και διέταξε το κλείσιμο της Λεωφόρου Μαραθώνος σε δυο διασταυρώσεις. Αυτός ο άνωθεν ιεραρχικά, που του έδωσε την εντολή ήταν η «σκοτεινή δύναμη». Αυτός που την εκτέλεσε, πήρε πάνω του 102   ψυχές. 

 Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκιο έχετε!
Τείνω να πιστεύω ότι όπως τα πάντα (χθες λέγατε για τους τόνους κοκαϊνης με συνδρομή DEA) έτσι και η αλληλουχία των "γυναικοκτονιών" (άκουσον άκουσον, καμπαλιστική ατζέντα πραγμοποίησης ανθρώπινων όντων!) είναι μια επικοινωνιακή-psyop που την εκτελούν ψυχοκατευθυνόμενα υπανθρωπάρια τους! Τί χρεία έχουμε άλλων μαρτύρων;;;; Ο κεερφίτης της Φολέγανδρου δεν τρελάθηκε ξαφνικά και πέταξε την άλλη στο γκρεμό, ούτε ο άλλος στη Γαύδο, ούτε ο άλλος ο Κρητικός πρόπερσι τη βιολόγο Σούζαν Ήτον! Όλοι αυτοί είναι εγκεφαλοπλυμένα (mind control) πρακτοράκια που εξυπηρετούν ακόμα και μικροπολιτικά τους επικοινωνιακούς αποπροσανατολισμούς του πόπολου που στη στήνει η εκάστοτε δοτή κυβέρνηση της Κούλας, του Μόγγολου, του Ζαβού, του Στραβού και δεν συμμαζεύεται!
Του δώσανε οι Σορολαθραίοι και τα χαπάκια στο χέρι κατά τη σύλληψη για να το παίξει τρελλός και να τη σκαπουλάρει!
Έτσι και τα περσινά βιτριόλια και οι μαφιόζικες εκτελέσεις και τα λιγναδοκυκλώματα: οι μυστικές υπηρεσίες όταν αντιληφθούν στριμωκώλιασμα στα εθνοξεπουλήματα πετάνε στον όχλο μια ακρούλα από τις βρωμοδουλειές του, στήνουν και εικονικές φυλακίσεις και ξεμπερδεύουν από την καυτή ανάσα των οξυδερκών...

Κατά τ' άλλα:
εμβολιαστείτε γκοϊμ... και ξεφορτωθείτε από το σβέρκο μας, γιατί πολύ μας κουράσετε κάθε λίγο και λιγάκι να προσπαθούμε να σας παραπλανούμε! Βαρεθήκαμε να είμαστε αθέατοι! Θέλουμε να βγούμε μπροστά και ν' αλλάξουμε φόρα- παρτίδα τα φώτα σε όλο το σύμπαν! Είμαστε ή δεν είμαστε Άρχοντες στην τελική;
Άντε, γιατί πολύ σας ανεχτήκαμε και μοιραστήκαμε τόσες χιλιετηρίδες μαζί σας τον πλανήτη!

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...


Σπύρο, διάβασε εδώ και θα καταλάβεις γιατί κάηκε το Μάτι.
https://attikanea.info/%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%87%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1/?swcfpc=1

Ανώνυμος είπε...

Και εδώ : https://iskra.gr/%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%bd%ce%ae%ce%bc%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-105-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b9/

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...