12/8/21

Η κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ της ΨωροΑλίτ

 

Η κ. Βόζεμπεργκ είναι γερμανικής καταγωγής . Ανήκει στην μειονότητα των πολύ κομψών και πολύ τυχερών Κυριών. Πέτρα πιάνει και μάλαμα γίνεται. Είναι μια από τους πολύ λίγους Εκλεκτούς Θαρραλέους και Προνομιούχους Δημοκρατικούς Πατριώτες. 
Μάχεται στην Ευρώπη μαζί με τον Εφιαλτάκη για την Πατρίδα που μας αξίζει, για Πράσινη ανάπτυξη και την Μεγάλη επανεκκίνηση.
  Ανήκει στους Λίγους Περιούσιους. Τους Παρφέ. Τους Ωραίους. 
Θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι είναι επιφανές στέλεχος της Ολιγαρχίας αλλά θα ήταν λάθος για μια τόσο ευγενική και δημοκρατική κυρία.
Είναι και δικηγόρος, είναι και πολιτικός είναι και ευρωφιλελεβουλευτής. Ζει μια ζωή χαρισάμενη.

 Είναι μια μικρή δημοκρατική Αντουανέτα, μια μαντάμ Πομπαντούρ της εποχής μας. 

Και φυσικά επειδή είναι ευγενής και πλουσιοτάτη απεχθάνεται την πλεμπάγια,  τους Αβράκωτους, τους Νατιβιστές τους θρησκόληπτους και όλους όσους βρίζουν τους Θεσμούς και τον Εφιαλτάκη. Τον Αρχηγό της παράταξης που αποκρούει τους διχασμούς και να ενώνει τους Έλληνες και εργάζεται σκληρά «για την πατρίδα που μας αξίζει». 

Και θύμωσε η κ. Βόζεμπεργκ. 
 Όχι δεν άφρισε. Δεν είναι ούτε του επιπέδου της ούτε της τάξης της. 
 Αλλά,θύμωσε και έγραψε: «Μίσος, εμπάθεια , υβρεολόγιο, χυδαιότητα καί κατάρες σε βαρος προσώπων και θεσμών! Η …κριτική στο τουιτερ εκ του ασφαλους, με όχημα τη βολική ανωνυμία!! Οι δειλοί της απόλυτης ντροπής». 

Η κ. Βόζεμπεργκ απευθύνεται στο δικό της ακροατήριο. 

Τα 2.200.000 χαζούς τηλεθεατές που ψηφίζουν τις Οικογένειες που πλούτιζαν και πλουτίζουν από την καταστροφή και την πτώχευση της Ελλάδας. 

Προς τους πολλούς που ψηφίζουν τους λίγους, για να τους πεί να κλείσουν τα αυτιά τους και τα μάτια τους και να συνεχίσουν να ψηφίζουν τις Κωλο-Οικογένειες των Ολιγαρχικών. 

 Επειδή όμως δεν είμαι ανώνυμος και δειλός της θύμισα ότι μέσα στην οργή της, ξέχασε να καταγγείλει τον αντισημιτισμό, τη ξενοφοβία και τον νατιβισμό. 

 Σπυρίδων Χατζάρας

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρτα Ελιζα και καντα κορνιζα

Ελιζα Ψωλεμπεργκ

Διηνέκης είπε...

Πρώην σύζυγος τού συγχωρεμένου Θανάση Μυλωνόπουλου (πρώην εκδότου τής εφημερίδος «Α1» τού Καραγκιοζοφέρη) η μανδάμ.

Ανώνυμος είπε...

Με την εν λογω "μανδαμ" της Κυψελης, εχασε και ο ελληνικος κινηματογραφος.
Διοτι λογω περιουσιας καταγωγης και πριν της δωσουν το κωλοπτυχιο νομικης στο χερι, της εδωσαν την ευκαιρια να δοκιμασει και στον κινηματογραφο. Μπας και γινει η καινουργια Βουγιουκλακη.
Αλλα μαπα το καρπουζι.
Οποτε την εσπρωξαν στην πωλιτικη που εκει τα λεφτα ειναι σιγουρα.

Αααααα και κατι αλλο.
Οι περιουσιοι της Ντισνεϋ εξ αμερικας εξουσιοδοτησαν το περιουσιο δικηγορικο της γραφειο ωστε να κανει μηνυσεις σε ελληνικες μικροεπιχειρησεις αν χρησιμοποιουν "Ντισνεϋκους" χαρακτηρες σαν φιρμα.
Αν δηλαδη ενα μαγαζι που πουλαει παιδικα ρουχα εχει σαν φιρμα "Ντοναλντ Ντακ" παει η περιουσια Βοζεμπεργκ και το απειλει να κατεβασει την ταμπελα ή αλλως.....

Ανώνυμος είπε...

@ Διηνεκη
Λαθος:
Η εν λογω ηταν παντρεμενη με καποιον γΚυμπραιο ονοματι Βρυωνιδη ο οποιος μαλλον θα την βαρεθηκε και απεδημησε εις Κυριον

Ανώνυμος είπε...

Η Ψώλενμπεργκ,

που καπνίζει και Πούρα,

να βάλει ένα όπου βολεύεται.

Ανώνυμος είπε...

Και πρώην εκπρόσωπος του Αβρααμοπουλου στο ΚΕΠ(κίνημα... ευνουχισμενων πολιτών), το "από-κομμα" που επιχείρησε να κάνει το 2000.

Unknown είπε...

Χαίρομαι για λίγα πράγματα πια. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα.

Ανώνυμος είπε...

Ελάχιστες γυναίκες πολιτεύονται με την αξία τους. Οι περισσότερες είναι Ψώλενμπεργκ ή Μπίλντερμπεργκ...

Ανώνυμος είπε...

μουγκα τοσα χρονια ο πιπετοs ΜΟΥΓΚΑ ουλα τα ξευρει ουλα.....μονο για τον καταζητουμενο αδελφο τηs μπουμπουκαs και κουνιαδο του μπουμπουκου Γιαννη Καραγιαννιδη που καταζητειται απο την Interpol απο το 1999 δεν ηξευρε τιποτα...!

Ανώνυμος είπε...

χλατσα χλουτσα η μεγαλοκοπελα του λαοσ κυρια βαιτσα αποστολατου κατα κοσμον η "υγρη"...τα ελεγε ο κ.Γρηγορηs Βαλλιανατοs αλλα...

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...