30/11/21

Ο πφούστης Εφιαλτάχεν μας επέβαλε χαράτσι 1200 ευρώ το χρόνο, επειδή δεν πεθαίνουμε και δεν είμαστε πελάτες του Μπουρλά. Θα πάνε ΟΛΟΙ φυλακή. (Εάν μείνουν ζωντανοί από το εμβόλιο με αλατόνερο που έκαναν).

10 σχόλια:

SCRIPTA MANENT είπε...

....... 😅

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ;;;
ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ, ΑΒΟΥΛΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ, ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΊΚΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΏ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ 45 ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ , ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ.
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ (10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,& ΠΡΕΣΠΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΦΩΝΑΧΤΕ ΟΣΟΣ ΘΕΛΕΤΕ) ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ!!!
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΖΥΓΩΝΕΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ!!!
ΕΞΩ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΦΌΡΑ ΠΕΡΊΦΡΑΞΗ ΕΝΩ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ/ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ (ΙΤΑΛΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΛΠ)!!!!
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ;;;;;;;;

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Ένα απόσπασμα από τη σημερινή ανακοίνωση του πρωθυπουργού:

"Για αυτό και ενόψει των γιορτών η πολιτεία προχωρά σε ένα ακόμη συμπληρωματικό μέτρο. Στο διάστημα από τις 6 έως τις 12 Δεκεμβρίου θα διαθέσει δωρεάν ένα self-test σε κάθε ενήλικο, εμβολιασμένο και μη, ώστε να εντοπιστούν πιθανοί ασυμπτωματικοί φορείς του ιού πριν από τα Χριστούγεννα. Η ίδια ακριβώς άσκηση θα επαναληφθεί και από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου ώστε να παρακολουθήσουμε την πορεία της μετάδοσης της πανδημίας στην διάρκεια των γιορτών. Γιατί είναι σημαντικό όλοι να ελεγχόμαστε κατά τις συναθροίσεις των ημερών."

Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός παραδέχεται πως και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν (σε μικρότερο ή στον ίδιο βαθμό, μικρή σημασία έχει για αυτό που θέλω να πω στη συνέχεια). Διαφορετικά τι νόημα έχει να κάνουν self test και οι εμβολιασμένοι;.
Κατά συνέπεια, ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ μπορεί να νοσήσουν και να μεταδώσουν, όπως και οι ανεμβολίαστοι!
Και, βέβαια, όσοι εμβολιασμένοι υγειονομικοί νοσήσουν, θα μπουν σε καραντίνα ώστε να μην μεταδώσουν τη νόσο στους συναδέλφους τους και στους ασθενείς.
Για ποιό λόγο, λοιπόν, τιμωρούνται οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί;
Μπορούν κι αυτοί να γυρίσουν, με test, όπως και οι εμβολιασμένοι συνάδελφοί τους.

Απλή λογική, κύριοι...

ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Και ΠΟΙΟΣ σου ειπε ΙΩαννη οτι επικρατει η απλη λογικη;
Επικρατει, το οτι τους διαταξουν οι εβραιοι Ιωαννη, αν δεν τοχεις παρει χαμπαρι

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή έκοψαν μισθούς και συντάξεις. Μετά κατήργησαν τον 13ο και 14ο μισθό και σύνταξη.
Συνέχισαν με την "εισαγωγή" του ΕΝΦΙΑ, που ήλθε για να φύγει, αλλά παρέμεινε και έτσι ολοκληρώθηκε και η "κατάργηση" του 12ου μισθού και σύνταξης. Σήμερα ξεκίνησε και η κατάργηση
του 11ου μισθού και σύνταξης. Το έτος συνεχίζει να έχει 12 μήνες. Στους πόσους μισθούς θα συμφωνήσουν ΄τι χρειάζεται κάποιος για να ζήσει και εκεί να σταματήσουν.
μπορεί για ψυχολογικούς λόγους να το κάνουν και διαφορετικά. Να υποδιαιρέσουν το έτος π.χ σε
10 μήνες. Έτσι θα αισθανόμαστε ότι βελτιώθηκε η ζωή μας...;;;!!!
Ιωάννης Χριστοφορίδης

Ανώνυμος είπε...

οποιος αποκαλει τον γουρλοματη πρωθυπουργο ειανι εχθρος του Ελληνικου Εθνους

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Συνέλληνα Ανώνυμε Τρί Νοε 30, 07:18:00 μ.μ.,

Απευθύνομαι στους Έλληνες, σαν εσένα κι εμένα. Αυτούς της ελίτ τους ξέρω και δεν περιμένω τίποτε από αυτούς. Εν γνώσει τους άλλωστε τα κάνουν, δεν πρόκειται για λάθη.

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Φίλε Ιωάννη Χριστοφορίδη, επαναφέρουν σιγά - σιγά το Old Regime (το καθεστώς πριν τη γαλλική επανάσταση). Τίποτε δεν κάνουν τυχαία...

ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκαιο, αλλά είναι δύσκολο. Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός είναι εναντίον απλών πολιτών που αγωνίζονται για την επιβίωση των. Απαιτούνται έξυπνες και δραστικές λύσεις.παντως δεν πάει άλλο.

Unknown είπε...

Πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι μαζί και να αντιδράσουμε.Εχει καταλυθεί η Δημοκρατια και ζούμε υπό καθεστώς δικτατορίας Οι σημαίες όλες πρέπει να κυματιζουν μεσιστιες σε ένδειξη πένθους για όλη τη χώρα.Τετοια πράγματα δεν τα ζήσαμε ούτε στην δικτατορία.Ελληνες εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι ενωθειτε.Η χώρα μας γέννησε την Δημοκρατία.Οι πρόγονοι μας ήταν πάντα αγωνιστές δεν θα ανέχονταν ποτέ τετοιες καταστάσεις.Δεν φοβήθηκαν ούτε τουρκους ούτε Γερμανούς.Εμεις γιατί δείχνουμε τέτοια υποδουλωση;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...