19/11/21

Δεν υπάρχουν θάνατοι από το Σπούτνικ5.

 

 

 Ο αναπληρωτής διευθυντής επιστημονικών εργασιών του  Ινστιτούτου «Γκαμαλέγια»Κέντρου Ντένις Λογκούνοφ δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο ΙΙΙ Συνέδριο Καρδιολογίας της Μόσχας ότι δεν εχουν αναφερθεί  θάνατοι από εμβολιασμό κατά της λοίμωξης από τον  κορωνοϊό με το  εμβόλιο  «Sputnik V».

Όπως είπε  το εμβόλιο χρησιμοποιήθηκε επίσης στην Αργεντινή και στην Ουγγαρία, όπου χορηγήθηκαν περισσότερες από πέντε εκατομμύρια δόσεις  και δεν καταγράφηκαν θανατηφόρα κρούσματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα υπαρξουν με την πφαϊζερ που διαπραγματευεται ο Πουτιν επειδη πολλοι ρωσσοι παιρνουν το αεροπλανο και πανε Κροατια τισμπιωνται με πφαϊζερ και επιστρεφουν Ρωσσια,τελικα ολοι ξεφτιλες ειναι και ως λαοι και ως κυβερνησεις,δεν υπαρχει ελπις στη γη εχει καταληφθει απο τον αρχιδιαολο εντελως,μονο ο θεος μπορει να βοηθησει,αλλα ποιους αξιζει να βοηθησει? τους απιστους και φοβισμενους υλιστες και πανηληθιους?

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...