26/11/21

Πάει ο άνθρωπος... κι ας εμβολιάστηκε για να μείνει ασφαλής όπως του είπαν


ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. Εκοιμήθη ο Γέροντας Παύλος Λαυρεώτης, πρώην Πρωτεπιστάτης του Αγ. Όρους. 

Ευρέθη να έχει αναχωρήσει για τη χαρά του Κυρίου του, καθώς οι Αδελφοί Αγιορείτες Πατέρες τον αναζήτησαν στο Κελί του. Υπέστη καρδιακή Προσβολη. Είχε κάνει πρώτη και δεύτερη δόση του εμβολίου  και είχε σπέυση να κάνει και την Τρίτη διότι φοβόταν τον θάνατο.

Την Κυριακή 14/1η Ιουνίου 2020 στις Καρυές παρουσία των Αντιπροσώπων των Ιερών Μονών, του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κώστα Βλάση και του Πολιτικού Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανασίου Μαρτίνου, του είχε ενεχειριστεί η Ράβδος του Πρώτου

  ΤΡΙΚΑΛΑ. Έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό,  ο υπάλληλος της Π.Ε. Τρικάλων Νίκος Τσιαμπαλής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η κατάσταση της υγείας του 63χρονου επιδεινώθηκε το τελευταίο 10ήμερο, καίτοι εμβολιασμένος, και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε. 
Ήταν από τους πιο εργατικούς και φιλότιμους εργαζόμενους της Π.Ε. Τρικάλων και κάλυπτε με τα μηχανήματα ολόκληρο τον ορεινό όγκο. 
Ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης δηλώνει συγκλονισμένος από το χαμό του.Κηδεύεται σήμερα στις 13:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Ροπωτού Τρικάλων. 
Συλλυπητήρια στη σύζυγο Παναγιώτα, τα παιδιά του Θεοδώρα και Δημήτριο και τον Πατέρα του Ευάγγελο. 

ΥΓ. Στην είδηση δεν αναφέρεται αν του χορηγήθηκαν μονοκλωνικά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντί να δηλώνει συγκλονισμενος ο... αντιπεριφερειαρχης το καλύτερο θα ήταν να ενταχθεί στο Κίνημα 21 για να πολεμήσουμε όλοι μαζί τον Κουλη και τους Αθεατους. Όλα τα υπόλοιπα είναι... λόγια!

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...