24/11/21

Μπατριώτες για κλάματα

 

 

Ο  Ευπατρίδης και Εθνοσωτήρας  Μπατριώτης, με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ διακήρυξε « Καμία ανοχή στις Τουρκικές προκλήσεις». Δεν διευκρίνισε πριν η μετά το φαγητό.

 Φαντάζομαι ότι οι ποδίτσες φίλοι του θα του είπαν ότι αεροσκάφη της συμμάχου Τουρκίας πετούν μέσα στον εναέριο χώρο μας για να μας προκαλούν. 

Ο  σοβαρός Πρόδρομος τι θα κάνει με αυτά ;

Οι Μπατριώται που δεν είναι πελάτες του ΝΟΥΡ1 παρακαλούντια να συστοιχηθούν πίσω από τον κ. Χίο

Οι Μπατρώται που θέλουν για Γαμπρό τους τον κ. Σεμέδο να πάνε πίσωβ από τον κ. Φαήλο και τον κ. Τζίμερο. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι πατριώτης με την καλή έννοια.....

soulis είπε...

Σπυρο ασχετο με θεμα της αναρτησης αλλα το γραφω εδω για να σχολιασεις εαν θελεις και στην ιντερνετικη ραδιοφωνικη εκπομπη στον ελλας21.
Αυτο το "δυστυχημα" χθες με τα παιδια που καηκαν ζωντανα σου φαινεται πραγματι τυχαιο;
Μηπως εβαλαν κανα εμπρηστικο μηχανισμο μυστικες υπηρεσιιες η ανθρωποι του θειου Σορος στην προσπαθεια να σωσουν την κυβερνηση Ζαεφ και να αποφυγουν εκλογες να δουν τι θα γινει στην Βουλγαρια το βετο κλπ.
Γιατι χθες ηταν να παραιτηθει το τομαρι και παλι το απεφυγε.....

Ανώνυμος είπε...

είναι πραγματικά για λύπηση ο μεταπολιτευτικός νεομαρξιστής πασόκος λαμογιοραγιάς, τρέμει για την τιποτένια βρώμικη και μίζερη ζωούλα του, καλύτερα νεκρός παρά Γραικός ραγιάς

Ανώνυμος είπε...

Eγω θελω να δω ΤΙ θα που οι καργιες της δημοσιογραφιας με τον εγκληματια σκυλαραπα που θερισε τους λευκους με το αυτοκινητο του σε μια προ-γιορτη για τα Χριστουγεννα σε μια πολη του Γουϊσκονσιν των ΗΠΑ.
Ή θα αναφερουν μονο το "ατυχημα" και μετα φτου κακα;

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...