16/11/21

Να γιατί οι φαρμακευτικές και οι συνεργάτες τους θέλουν να μας εμβολιάσουν όλους

 

Οι φαρμακοεταιρίες κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τα σκευάσματά τους, και ξέρουν ότι το τέλος της ιστορίας είναι κοντά. 

Φοβούνται θύελλα αντιδράσεων και βουνά μυνήσεων και αγωγών από θύματα και συγγενείς θυμάτων για τη ζημιά που παθαίνουν.

Σε κάθε περίπτωση η ζημιά αυτή τεκμηριώνεται με μάρτυρα, όπως σε κάθε πείραμα.

Αν για παράδειγμα, παγιωθεί η αναλογία εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων στο 60-40%, και στατιστικές μετρήσεις δείξουν ότι στους εμβολιασμένους η αναλογία καρδιοπαθειών είναι 1/1.000, ενώ στους ανεμβολίαστους 1/10.000, αυτό θα σημάνει άμεση συσχέτιση μεταξύ εμβολίου και καρδιοπαθειών.

Τα θύματα ή οι συγγενείς τους θα έχουν τεκμήριο υπέρ των αγωγών τους για αποζημιώσεις. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι φαρμακοεταιρίες θα πληρώσουν δισεκατομμύρια αποζημιώσεις.

Αφού, λοιπόν άρχισε να βρωμάει η δουλειά, κοιτάνε να φυλάξουν τα νώτα τους. Πώς;

 Να μην υπάρχουν μάρτυρες! 

Να πως!

Να γιατί οι κυβερνητικοί πλασιέ λύσσαξαν ανά την υφήλιο για να εμβολιαστούν όλοι.

Γι' αυτό ρίξαν τον Κουρτς στην Αυστρία. Ωστε ο διάδοχός του να αρχίσει και επισήμως το πογκρόμ των ανεμβολίαστων.

Αν αυτοί μειωθούν κάτω από 10%, τότε δεν είναι στατιστικά σημαντικοί, και δεν αποτελούν μάρτυρα. Άρα, δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα για τη σχέση εμβολίων - παθήσεων.

Όλα εξηγούνται. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Είναι τόσο μεγάλο το διακύβευμα, που και στον ύπνο μας θα έρθουν να μας τρυπήσουν !

Να κοιμούμαστε με τα φώτα αναμμένα ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στις ΗΠΑ απαγορεύονται οι έρευνες που συγκρίνουν εμβολιασμένους με ανεμβολίαστους και ένας παιδίατρος που συγκρινε στοιχεία 20 ετών και βρήκε ότι τα ανεμβολίαστα παιδια ήταν πιο υγιή του πήραν την άδεια

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βλέπω ότι εσύ γράφεις άρθρα ενώ ο Κουλης ετοιμάζεται να βάλει ραπιντ και στα σούπερ-μάρκετ και ο κοσμάκης δεν ξέρει τι να κάνει!! Θα κάνει κάτι επιτέλους το Κίνημα 21; Ο Σκλαβενίτης επίσης θα υπακούσει την εντολή του βρωμοκουλη; Τώρα θα μετρηθεί ο πατριωτισμός όλων!!

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...