1/12/21

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 75ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!! ΗΤΑΝ ΦΟΥΛ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΚΟΓΙΜ . ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΑΑΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.
ΗΤΑΝ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΜΕ 2 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ  ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΠΑΣ  

 

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα ο παιδίατρος Σταύρος Ξηρογιάννης. Ο 75χρονος γιατρός νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο εκλιπών είχε υπηρετήσει και την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς στις περιφερειακές εκλογές του 2010 είχε εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη. 
 Για τον θάνατο του Σταύρου Ξηρογιάννη ο Πέτρος Τατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του φίλου μου Σταύρου Ξηρογιάννη. Ο Σταύρος ήταν μέλος του συνδυασμού μας στις εκλογές του 2010, τιμήθηκε από τους Μεσσήνιους συμπολίτες μας και εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος. Αγαπούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του και μοιράστηκε το όραμά μας για την Πελοπόννησο. Παιδίατρος με συνέπεια λόγων και πράξεων αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. 

ΠΗΓΉ  messiniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σεξ Σαπιλα και Ραφαλ