1/12/21

To «Big Bang» και το «The Great Reset »


Δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνοι, αλλά θεωρούν ΕΜΑΣ ως εντελώς βλάκες αφού είμαστε ζώα. Γκογίμ. Γι αυτό δεν κρύβονται.
     Σύμφωνα με το μοντέρνο «Κοσμικό ημερολόγιο» της Στοάς, του Κάρλ Σαγκάν , την 1η Δεκεμβρίου έγινε η «‎‎ ‎‎Μεγάλη έκρηξη», το «Big Bang» δηλαδή είναι η αρχή του Σύμπαντος Χρόνου. Η Γέννηση.
 Το ίδιο «συμβολικά», θεωρούν ότι την 1η Δεκεμβρίου ανέβασε πυρετό ο κινέζος που έφαγε το φίδι που είχε φάει την Νυχτερίδα στο Βουψάν και άρχισε το Μπίγκ Μπάνγκ του « Great Reset»

ΥΓ.Le 1er décembre est le 335e jour de l'année du calendrier grégorien, le 336e en cas d'année bissextile, et symbolise à ce titre la période de formation d'une atmosphère terrestre dotée de dioxygène, dans le calendrier cosmique de l'astronome Carl Sagan (en proportion, "seulement" 11 mois, après le 1er janvier symbolisant quant à lui le Big bang). Il reste 30 jours avant la fin de l'année.2011 — открыт Алма-Атинский метрополитен. 2019 — начало вспышки коронавирусной инфекции в городе Ухань.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...