22/6/22

Οι πατσαβούρες προκήρυξαν εκλογές για τις 18 Σεπτεμβρίου, πριν τα νέα εμβόλια, ενώ το Γιάνι και ο Κουμπάρος τις ήθελαν για τις 2 Οκτωβρίου. Ανακοίνωσε και η Ματίνα ότι θα είναι υποψήφια. Η Κούλα όμως που κήρυξε την Επιστράτευση, δεν βιάζεται. Περιμένει να δει αν πιάσουν οι παροχές με τα κουπόνια, και οι μάχες με το Τούρκο. Δεν θα πάει ως πρόβατο επί σφαγή ! Θα περιμένει να δει και τις φωτιές.




 

Όπως μόνο το Δελτίο των 11 σας είχε ενημερώσει, ξαφνικές εκλογές θα ήσαν μόνο αυτές που θα γίνονταν πριν τις 18 Σεπτεμβρίου. Υπήρχαν εισηγήσεις για εκλογές ακόμα και στις 28 Αυγούστου ή τις 4 Σεπτεμβρίου αλλά εγκαταλείφθηκαν. 

Η Κούλα Εφιαλτένσκι θέλει να εξαντλήσει την τετραετία, αυτός είναι ο σκοπός του, αλλά, έχει αρχίσει να κατανοεί ότι δεν θα είναι εφικτός με τον χειμώνα που έρχεται και διέταξε να γίνουν προετοιμασίες.
 Η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα είναι κριθεί από τις πυρκαγιές τον Αύγουστο, με την Ελλάδα στις φλόγες όπως πέρσι θα πάρει 0%.
Το πολιτικό αφήγημα, για  προκηρυχθούν οι πρόωρες εκλογές θα είναι «το νοσηρό κλίμα το οποίο θα έχει επιβάλλει η αξιωματική αντιπολίτευση δημιουργώντας έντασης και μη συναινώντας σε καμιά πολιτική λύση στα επείγοντα προβλήματα της χώρας».
Αυτο το είπε πατσαβούρα του Αλαφούζου. «Η πόλωση».
 Αν ο Εφιαλτένσκι το αποφασίσει θα τις ανακοινώσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο για τις 25η Σεπτεμβρίου η την 2α Οκτωβρίου όπως του πρότειναν ο κ.Μαρινάκης και η Μητέρα του.Η ΔΕΘ, θα παίξει τον ρόλο των προεκλογικών ανακοινώσεων των προγραμμάτων όλων των κομμάτων. 
 Με το δεδομένο ότι εξαιτίας της απλής αναλογικής δεν θα προκύψει πλειοψηφία,  η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα είναι στις 6 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...