19/6/22

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ Ή 2+2=5

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ II (Της Σοφίας Σολομώντος)
 «Εκείνοι, που έριξαν πρώτοι στον λαό το σύνθημα « Ελευθερία, Ίσότης, Αδελφότης» είμαστε εμείς. Το σύνθημα αυτό, το επαναλαμβάνουν συνεχώς ασυνείδητοι παπαγάλοι, δελεασμένοι από το δόλωμα μας για να ταράξουν, και να καταστρέψουν την ειρήνη και την ευημερία των λαών και τις πραγματικές ατομικές τους ελευθερίες, βάζοντας στην θέση τους την επαναστατική βία τού όχλου»
 ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ III 
 « Ενθαρρύνουμε κάθε πολιτική κίνηση. Εξοπλίσαμε ιδεολογικά όλα τα κόμματα και βάλαμε σαν στόχο, όλων αυτών των φιλοδόξων, δουλοπρεπεών την εξουσία. Τα «λαϊκά δικαιώματα» για τις μάζες, πού εμείς φροντίσαμε να περιληφθούν στα Συντάγματα και στους Νόμους είναι εικονικά και όχι πραγματικά. Δεν θα πάρουν ποτέ σάρκα και οστά ». 

 Ο Κοσμοπολιτισμός, ο Διεθνισμός, ο Νέος Πατριωτισμός ,                 ο ΔικαΙωματισμός και η Ανοιχτή Κοινωνία, είναι η κοινή Ιδεολογία των Κλεφτολουμπινέ, της Αριστεράς ,της Κεντροαριστεράς και των Ντιντίδων  της Κεντροδεξιάς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ο μπεκρογιανης να μαζεψει τις καποτες των παστελιδων

Ανώνυμος είπε...

@ Κυρ Ιουν 19, 11:37:00 π.μ.
Να βαλει την CIA να τις μαζεψει που θαναι και σκατομενες

Σουλα Ξανθοπουλου-Κοντοπωπουδακι είπε...

Η φωτογραφια της αναρτησης δειχνει πως ζουν οι ισρα-αλητες και πως οι Παλαιστινιοι οταν φυσικα δεν τους βομβαρδιζουν τα σπιτια οι αλητες/δολοφονοι του ισραηλ.

Όχι δεν είναι Ουκρανία.
Είναι Συρία είναι Δαμασκός το διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο μετά το βομβαρδισμό από Ισραήλ προχθές. Μούγκα στη στρούγκα για τα εγκλήματα πολέμου από τους "περιούσιους”.
Αν αυτό γινόταν σε ευρωπαϊκό αεροδρόμιο οι καργιες του "υπουργειου της αληθειας" θα μιλούσαν για Τρομοκρατία!!!!

https://dimpenews.com/2022/06/13/%cf%8c%cf%87%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd/