21/6/22

Ο Αλαφούζος και ο Παπαχειλάς έσκισαν τις ζαρτιέρες τους μετά την εκλογή 89 βουλευτών της Λεπέν. Ανησυχούν για την Ευρώπη του Πουστρόν. Έρχονται και η Λέγκα του Βορρά και οι Φρατέλι στην Ιταλία. Ο Όρμπαν δεν θα είναι μόνος του.


 Η μπατριωτική "Μπώρα", αναζητά την λε Πεν του "Μπατρωτικού χώρου" για να διευρύνει το Ορθό της Κούλας , που την αποκαλεί Κυριάκο,  για να δείξει στους αναγνώστες της ότι τον συμπαθεί λιγάκι, και οτι δεν πιστεύει όσα έλεγε ο Φράκας ότι το Κιοτσέκι κοιμάται στην Υπόγα με τον ψηλό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά ο Ζώης αρθρογραφουσε στην "Μπωρα", αν δεν κάνω λάθος. Έχει παραιτηθεί;

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

Γέλασα με την ψυχή μου! Όλα τα λεφτά... Στην υπόγα η στραβή!!!

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα λέγκα και φρατέλι είναι του συστήματος (κάτι σαν βελόπουλος,φαήλος, κλπ) τους ξέρω από κοντά ζω χρόνια Ιταλία. Μην τρέφεις ελπίδες απο αυτούς.
Στην
Ιταλια αυτή την στιγμή εθνικό κόμμα είναι μόνο ένα CasaPound (κάζα πάουντ), τέλος.

soulis είπε...

Aσχςτα με το τι λεει αυτη η φυλλαδα η δικη μου προσωπικη πειρα ζωντας μεγαλωνοντας σε αυτη την χωρα με εχει κανει πολυ απαισιοδοξο.Δεν μπορει να υπαρξει Λεπεν ουτε Ορμπαν ουτε Σαλβινι η Μελονι στην Ελλαδα.Απλα δεν γινεται.Οσοι εχουν παει σε ελληνικο σχολειο απο το νηπιαγωγειο μεχρι το πανεπιστημιο η απατριδα κομμουνια θα βγουν η κουληδες.
Ειναι πολυ δυσκολο να ξεφυγει κανεις.Αντε να υπαρχουν μερικες δεκαδες χιλιαδες που θα ξεφυγουν δεν θα γινουν κατι απο αυτα τα δυο αλλα αυτοι δεν μπορουν να αποτελεσουν καποιο σοβαρο ποσοστο ικανο να στηριξει ενα πατριωτικο κομμα ωστε να γινει πλειοψηφια η εστω να εχει μια δυναμη 20% και πανω.
Λυπαμαι που το λεω αυτο δεν θελω να αποθαρυνω Σπυρο εσενα η τον Ζωη η οποιον αλλο αλλα προσωπικα δεν ειμαι αισιοδοξος.Στο μονο που ελπιζω μηπως και αλλαξει αυτος ο κοσμος ειναι ακριβως να υπαρξουν εξελιξεις αλλου σε αλλες χωρες που θα κανουν τους ευνουχισμενους νεοελληνες να ξυπνησουν λιγο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η λε πουλέν, τι είναι, αντισυστημική;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...