ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

9/6/22

Επί τροχάδην

-Απαγγέλθηκε από το στρατοδικείο η  θανατική καταδίκη για τους δυο Άγγλους Μισθοφόρους και τον Μαροκινό Μισθοφόρο poy συνελήφθησαν από την Lαϊκή Πολιτοφυλακή της DPR

-Οι κάτοικοι της περιοχής της Χερσώνος συμφωνούν να ενταχθούν στην Ρωσική Ομοσπονδία. Έρευνες της Κοινής Γνώμης δείχνουν ότι η πλειοψηφία των κατοίκων  συμφωνούν να ενταχθούν στη Ρωσία.   Ο βουλευτής Κύριλ Στρεμούσοφ ανέφερε ότι το δημοψήφισμα για την είσοδο στην Ρωσική Ομοσπονδία έχει προγραμματιστεί να γίνει  φέτος. «έχει ληφθεί απόφαση για το θέμα αυτό», είπε.

  =Ο διευθυντής της Ρωσικής Υπηρεσίας  Πληροφοριών Σεργκέι Ναρίσκιν δήλωσε ότι, σύμφωνα με αναφορές των μυστικών υπηρεσιών, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει συμφωνήσει να μεταφέρει την ουκρανική κυριαρχία στην Πολωνία «τα όνειρα των πολωνικών αρχών για την επιστροφή των "Ανατολικών Επαρχιών" ενσωματώνονται σε συγκεκριμένες ενέργειες», είπε

  =Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε  όλες τις (πεινασμένες) χώρες να μην αγοράζουν τα Ουκρανικά σιτηρά που εξάγονται από τη Ρωσία. Αυτό ανακοινώθηκε στις 9 Ιουνίου από τον εκπρόσωπο της υπηρεσίας εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Πήτερ Στάνο , που υποστήριξε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία φέρεται να «έκλεψε αυτό το σιτάρι από την Ουκρανία». «Καλούμε τις χώρες να ανακαλύψουν την προέλευση των σιτηρών», ανέφερε.

 =Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να εφαρμόσει ένα σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας παρόμοιο με το σχέδιο Μάρσαλ δήλωσε η  Ούρσουλα. ( φον ντερ Λάϊεν) και τόνισε  ότι η βοήθεια προς το Κίεβο αποτελεί ηθικό καθήκον της Ευρώπης. Όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα πρέπει να συμβάλουν στην ανοικοδόμηση της Ουκρανίας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να ενεργήσει ως ο κύριος επενδυτής, τόνισε η φον ντερ Λάιεν. Το σχέδιο Μάρσαλ για την Ουκρανία θα πρέπει να αναπτυχθεί με βάση τις αρχές της «περιβαλλοντικής βιωσιμότητας».

 =Ο Υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Ολεκσίι Ρέζνικο δήλωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χάνουν έως και 100 ανδρες καθημερινά και περίπου 500 άλλοι τραυματίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: