3/6/22

Σεργκέϊ Λαβρόφ για τον Βοθρολυμαίο: Η Δύση, υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει ως στόχο την καταστροφή της Ρωσίας και της Ορθοδοξίας

 

Η Δύση, υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει ξεκινήσει την προσπάθεια για την καταστροφή όλων όσων σχετίζονται με τη Ρωσία και την Ορθοδοξία. 
Αυτό δήλωσε σήμερα,  ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ σε πανηγυρική συνάντηση στο Σπίτι των Απόδημων Ρώσων Αλεξάντερ Σολζενίτσιν στο εξωτερικό, σε εκδήλωση  για την 140ή επέτειο της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Εταιρείας . 
«Τα τελευταία χρόνια, με πρωτοβουλία των Αμερικανών, οι οποίοι χειραγωγούν τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, έχει  δυστυχώς χαραχτεί  γίνει πορεία καταστροφής της Ορθοδοξίας.
 Γνωρίζετε ποιες ανατρεπτικές ενέργειες έγιναν στην Ουκρανία κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας. Εκεί δημιουργήθηκε μια οιονεί δομή που ονομάζεται ΟCU . Η Σχισματική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας. Ξ
Ξέρετε ότι προσπαθούν να χωρίσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία της Συρίας, το ίδιο ισχύει και για τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία. 
Αυτή είναι μια συνειδητή γραμμή που ταιριάζει στην τρέχουσα πορεία της Δύσης για να υπονομεύσει όλα όσα συνδέονται με τη Ρωσία, με τους Σλάβους, με την Ορθοδοξία. 
Αυτή η πορεία είναι προφανής και είναι πολύ δύσκολο να συγκαλυφθεί», ανέφερε ο υπουργός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...