2/6/22

Το Κιοτσέκι που έχει ξετρελάνει το Ταγίπ. Μόνον αυτό σκέπτεται νύχτα -μέρα. Κούλα δώστα ΟΛΑ!


 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί εσχάτως ένας… αστικός μύθος, σύμφωνα με τον οποίο οι Γερμανοί και οι υπάλληλοί τους στις Βρυξέλλες κάνουν τα στραβά μάτια στις δυναμικές μεθόδους φύλαξης των πολωνικών συνόρων, επειδή το έργο εξελίσσεται δίπλα τους.

Φοβούνται δηλαδή πως, αν «τρυπήσει» η πολωνική μεθόριος, σύντομα θα δεχτούν και οι ίδιοι ανεπιθύμητους επισκέπτες. Φοβούμαι ότι πρόκειται περί βολικής φαντασιώσεως και προσχήματος για να μην υιοθετήσει ποτέ η Ελλάδα τη σκληρή στάση των Πολωνών προς τους λαθροεισβολείς.

Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι οι Γερμανοί δεν άλλαξαν ποτέ ουσιαστικά την ανεκτική στάση τους στο Λαθρο Μεταναστευτικό.

Δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την αλλοίωση της πληθυσμιακής τους ομοιογένειας, θεωρώντας ότι ο καλός μύλος της παγκοσμιοποίησης όλα τα αλέθει και η τάση αυτή, με είσοδο των κοκκινων Πρασίνων στη νέα κυβέρνηση αναμένεται να ενισχυθεί.

ΜΕ 1 ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ


Επειδή βλέπουν τους λαθρομετανάστες ως «εργατικά χέρια» που χρειάζονται, από την εποχή του Τρίτου Ράιχ μέχρι τις μέρες μας για τη συντήρηση της εξαγωγικά προσανατολισμένης γερμανικής βιομηχανίας, θέλουν να τους διαλέγουν ΑΥΤΟΙ με βαση προσοντα και δεξιοτητες.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα οπως και το 1960-70 η Γερμανία ξεσκαρτάρει αυστηρά τους λαθρο η μη μετανάστες που θα δεχτεί με σκληρο οικονομικο ρατσισμο.

Δεν σκοτίζεται για τη χώρα προέλευσης, το θρήσκευμα ή το χρώμα του δέρματος, αλλά απαιτεί να έχουν μία κατ' ελαχιστον προσον εξειδίκευση τεχνίτη, για να μπορούν να καλύψουν ανάγκες στη βιομηχανική παραγωγή.

Αν πληρούν τις προδιαγραφές, είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να προσέλθουν με τις οικογένειές τους για να εργαστούν και να ενσωματωθούν στην τοπική κοινωνία. Σε αυτές τις περιπτώσεις το «μπόλιασμα» είναι καλοδεχούμενο.

Ετσι εξηγειται και η πρεμουρα των μυημενων στο γερμνικο δογμα λαθρο να φταοσυν εκει απο οπυδηποτε στην συνοριακη γρααμη της ευρωπης ως εισβολεις


Οι υπόλοιποι που θα φιλτραριστουν και κοπουν απο τη διαλογη εκτος γερμανικου εδαφους στα ευρωπαικα συνορα ;

ΒΟNNE POUR L'ORIENT

ανειδίκευτοι, αμορφωτοι φτωχοι, κακοποιοι , ανικανοι να προσφερουν στη βιομηχανικη παραγωγη , αναλφάβητοι, ηλικιωμένοι, διακινητές, ναρκομανείς η μισθοφόροι τζιχαντιστές, μπορούν να μείνουν στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες πρωτη διαλογης απο αυτους , κατά προτίμηση στις καλουμενες «χώρες πρώτης υποδοχής» που είναι και μακριά από τα σύνορά τους.

Η αδρή γερμανικη ευρω χρηματοδότηση δομών φιλοξενίας αυτήν ακριβώς την έννοια έχει και το μοντελο διαλογης υπηρετει εκει.

Ανώνυμος είπε...

Στην περίπτωση της Πολωνίας, η Γερμανία και ολόκληρο το ευρωιερατείο πράγματι κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Πρώτον, επειδή αυτή τη φορά αυτός που σπρώχνει τους λαθρομετανάστες στα ευρωπαϊκά σύνορα είναι ο μισητός Λουκασένκο και όχι ο καρντάσης ο Ερντογάν. Γι’ αυτό και οι κυρώσεις πέφτουν σύννεφο. Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, βεβαίως, έχουμε κραυγαλέες περιπτώσεις «εργαλειοποίησης» του λαθροΜεταναστευτικού.

Αλλά στη μία πρωταγωνιστής είναι η Λευκορωσία, που λειτουργεί ως εμπροσθοφυλακή του Πούτιν και στην άλλη η προσφιλής στο Βερολίνο συμμαχος Τουρκία.

Στο πλαίσιο της ψυχροπολεμικής αναβίωσης και της ρωσοφοβίας που επιδιώκουν με γερμανική και αμερικανική ενθάρρυνση οι Ουκρανοί, η αντιπαράθεση μιας ευρωπαϊκής χώρας με τον Λουκασένκο ταιριάζει γάντι.

Αντίθετα, η αντιπαράθεση της υπερχρεωμένης ελληνικής αποικίας λαθραιων απορριφθεντων απο το γερμανικο συστημα διαλογης τους με τους απέναντι τουρκους αντιμετωπίζεται συγκαταβατικά, σαν την γκρίνια ενός κακομαθημένου παιδιού που αρνείται να μοιραστεί τα παιχνίδια του με τον μεγαλύτερο συμμαθητή του


Ανώνυμος είπε...

Ένας δεύτερος λόγος που οι Πολωνοί αφήνονται απο την ΕΕ να προστατεύσουν τα σύνορά τους με τον τρόπο που εκείνοι νομίζουν, χωρίς να αγγίζουν τις ελαστικές χορδές δηθεν ανθρωπιστικής ευαισθησίας των Βρυξελλών,

είναι απλως ότι έχουν φροντίσει να κρατήσουν την «Ευρώπη» μακριά από το πρόβλημά τους σε αντιθεση με την ελλαδικη δημοκρατια που το ευρωποιησε αποτυχημενα!

Πληρώνουν τη φύλαξη από τον εθνικό τους προϋπολογισμό, αμύνονται με τις δικές τους δυνάμεις και δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει στο συνοριακο «μέτωπο» για να τους «βοηθήσει» ή πολύ περισσότερο, να τους ελέγξει και καταστειλει την απωθηση τους.

Σωστά διαβάσατε: Frontex, ΜΚΟ και λοιποί «καλοθελητές» δεν πατάνε το πόδι τους στη μεθόριο για χαρη των λαθρο , όπου υπάρχει «στεγανή ζώνη» 10 χιλιομέτρων αποκλεισμου στρατιωτικου.

Η συγκριση με τα ελληνικα συνορα προφανης και αντιθετη

Το απίθανο είναι ότι η ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή έχει την έδρα της στη Βαρσοβία! Αλλά οι Πολωνοί προτιμούν να καθαρίζουν την μπουγάδα μόνοι τους.

Κι ας τους κατηγορούν οι ανωτερω συνηγοροι της λαθρομεταναστευσης για χρήση υπέρμετρης βίας. Παραμένει γεγονός ότι από την άλλη πλευρά, της Λευκορωσίας, δεν περνάει κουνούπι.

Ανώνυμος είπε...

και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και ειδικά οι στρατηγοί, ταξίαρχοι κλπ πρέπει να έχουν εξέχουσες θέσεις στο σκάψιμο του μετρό κυκλάδων

Ανώνυμος είπε...

Τους λίγους επίδοξους λαθρομετανάστες που μάγκωσαν δεν τους αντιμετώπισαν με το «σεις και με το σας», όπως απαιτεί και αποφασιζει και διαταζει η σουηδη επίτροπος-μπουλντόγκ Ιλβα Γιόχανσον από την Ελλάδα και εκτελουν παραυτα οι ελληνες αξιωματουχοι σε ενα εσωτερικο μετωπο ανυπαρκτο και κινουμενο στην ιδια γραμμη με αυτην απο πληθος ελληνικων κομματων με ισχυ κοινοβουλευτικη η μη .

Τους μπαγλάρωσαν σε κρατητήρια και το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να τους πάρουν τα κινητά. Ανοίγοντάς τα, ανακάλυψαν πράματα και θάματα.

Από «πολεμικά ανδραγαθήματα» με το Ισλαμικό Χαλιφάτο ΙΣΙΣ , μέχρι πειστήρια παιδεραστίας και διακίνησης σεξουαλικών σκλάβων.

Μόλις τα βρήκαν, έσπευσαν να τα παρουσιάσουν σε συνέντευξη Τύπου, για να αντιληφθεί η πολωνική κοινή γνώμη ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να μπουν στη χώρα και γιατί πρέπει να εμποδιστούν με όλα τα μέσα.

Στην ελλαδα αντιθετως προτιμουν να νομοθετουν δρακοντιους αντιρατσιστικους νομους και να λογοκρινουν τα εγχωρια μμε στη γραμμη της υποδοχης των στιφων bonne pour l' orient

Θυμιζομε το 2020 και γενικοτερα ασφαλως

Στον αντίποδα, η Ελλάδα, παρά τους αρχικούς λεονταρισμούς Μητσοτάκη, υποχρεώθηκε και διαταχθηκε τελικως από τα ευρωπαϊκά αρμόδια «όργανα» (βλέπε γκαουλαιτερ Γιόχανσον) όχι μόνο να αφήσει ελεύθερους όσους μπουζούριασε στον Εβρο, αλλά να τους παραχωρήσει και δικαίωμα υποβολής αίτησης χορήγησης ασύλου!

δηλαδη πρακτικως απο την πειρα 30 ετων ηδη που εχομε,να τους μαζεψει για να κανουν εξωχωρια διαλογη οσους καλους θελους γερμανοι σουηδοι και λοιποι βορειοι και τους αλλους τους σκαρτους να τους αφησουν με επιδοτηση στην ελλαδα για εγκατασταση

και φυσικα επιδοτηση σημαινει και κερδος με δημιουργια σε γιγαντουμενους ντοπιους μηχανισμους που φροντιζουν να εφαρμοζουν τις πολιτικες εγκαταστασης στο διηνεκες να συνεχιζονται απροσκοπτα

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα, πραγματικό ξέφραγο αμπέλι λαθρομετανάστευσης απο το 1992 και τη συνθηκη μααστριχτ συνεχως επι 30 ακριβως χρονια εφετος συμπληρουμενα,

κατηγορείται περιοδικως με εμμονη ολα αυτα τα χρονια για βίαιες μεθόδους επαναπροώθησης.

η ελλειψη εθνικης συνειδησης ηγετικου αναστηματος και πολιτικης ευφυιας του τυχοδιωκτικου και ιδιοτελη πολιτικου κοσμου της θολοκουλτουρας και του βαφτισματος της αναξιοτητας του ως προσον δημοκρατισμου

και η απυθμενη βλακεια και αδιαφορια του πληθυσμου της που επιβραβευει την ανικανοτητα των πρωτων που μεταθετουν την ευθυνη στον ελληνα τιμωροντας τον οταν αντιδρα σαν εγκληματια !

εχουν σαν αποτελεσμα να

Έχει γίνει σάκος του μποξ διάφορων «ανθρωπιστικών οργανώσεων» που προωθουν την μαζικη εποικηση με καθε πικραμενο στιφος εισβολεα καιθως και αποδέκτης «έντονων συστάσεων» ευρωπαϊκών φορέων, χωρίς να προστατεύει πραγματικως τα σύνορά της.

Ελέγχεται για υπερβολική αυστηρότητα ακόμη και από τους πεμπτοφαλαγγίτες της Frontex, από ολους αυτούς τους μηχανισμους υπονομευσης των συνοριακων αμυνων στο ονομα δηθεν φυλαξης η ανθρωπισμου που οι Πολωνοί δεν αφήνουν ούτε να πλησιάσουν στα σύνορά τους.

Ανώνυμος είπε...

Στο πρώτο 15νθήμερο του μήνα νομεβριου 2021 ενδεικτικως ,

συνελήφθησαν -προσέξτε- μόνο στην περιοχή του Εβρου, αλλά σε διαφορετικά επεισόδια, 15 λαθροδιακινητές!

Αμέτρητα τροχαία έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια με πρωταγωνιστές ξενους απο απιθανες χωρες δουλεμπόρους. Και το ελληνικό κράτος αλλάζει σαν τα πουκάμισα τους ποινικούς κώδικες, χωρίς να έχει θεσπίσει αποτελεσματικα για αυτούς τους εγκληματίες .

ενω τα καταφερνει καλλιτερα να εξοντωνει ποινικα τους ιθαγενεις αντιδρωντες ως εγκληματιες οργανωμενους μεταθετοντας τις δικες ευθυνες και αδιεξοδα στους πολιτες της που δαιμονοποιει!

ισχυει εδω ο στιχος του μαρκοπουλου

και αν μας δερνει την βαζουν αλλοι με συμφεροντα πολλα

Γιατί; Γιατί φοβάται «τας Ευρώπας», όπου η έννοια του επαγγελματία διακινητή σκοπίμως συγχέεται με αυτήν του επαγγελματία «ανθρωπιστή», των «δικών μας παιδιών», δηλαδή, που διευκολύνουν τη διακίνηση και την επιτοπια διαλογη ανθρωπινου εμπορευματος επιλεξιμου για προωθηση στα ενδοτερα της ευρωπαικης ηπειρου.

Ανώνυμος είπε...

Γι’ αυτό είναι άγνωστος ο αριθμός των λαθρο που έχουν περάσει με τις ευλογιες τουν ευρω ιερατειου και την δωσιλογη σταση συλλογικα του πολιτικου κομματικου φασματος παράνομα σε ελληνικό έδαφος χωρίς να καταγραφούν και αυτών που φιλοξενήθηκαν για λίγο σε δομές και μετά απλά «εξαφανίστηκαν» με το μαγικο φλιτ του κκε εσ της κυρα τασιας , γνωρίζοντας ότι δεν θα πάρουν το φαιδρεπιγραφο ευρωενωσιακο άσυλο σκοπιμοτητας ούτε ακομη με τις εικονικες προυποθέσεις λαστιχο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.


Η Πολωνία δεν έχει τέτοια προβλήματα, γιατί, γράφει «τας Ευρώπας» στα παλαιότερα των υποδημάτων της.


κοινως στα αντιδημοκρατικα αρχιδια της βαζοντας την πολωνια πανω απο τη γερμανια τη δημοκρατια και την ευρωγραφειοκρατικη παρανοια των αντιφασεων της

Το ωραίο είναι όμως ότι αυτή εισπράττει τα «μπράβο» για τη σκληρή αντι λαθρομεταναστευτική της πολιτική ενεκα αντιρωσικου μενους και οι δουλικοι δημοκρατες πολιτικοι ολου του τοξου εισπράττουν τις καρπαζιές τους για ευχαριστω καταστρεφοντας την ελλαδα μακροπροθεσμα ανεπανορθωτα

Ανώνυμος είπε...

Ο, τι και να λέτε, ο Μητσοτακουλας δεν θα κάνει εκλογές πριν το 2023. Είναι η.... "δημοκρατία" ηλιθιε. Και το "Σύνταγμα" βεβαίως που το χειρίζονται όπως θέλουν. Understand, Μπογιοπουλε.... που λένε και οι αγγλοι;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...