17/6/22

Το Κιοτσέκι, η Ρωμιά, έδωσε ενα φιλί στα πεταχτά στον Ακάρ που του τον στενοχώρησαν η ψευδή ΣΝΟΦίτισα και ο Κλεφτολουέρντι . Είμαστε Ανοιχτοί. Ανοιχτοί Ορίζοντες, Ανοιχτά Βάρδουλα, Ανοιχτά Σύνορα , και ότι ήθελε προκύψει. Τα Κιοτσέκια είναι Ανοιχτά πάντα σε ΟΛΑ


 

1 σχόλιο:

ROMIOS XO είπε...

Άλλο το Ρωμέικο και άλλο το ΨευτοΡωμέικο.

Νομίζω πως κάνετε ένα στρατηγικό λάθος να συγχέεται αυτά τα δύο και αυτό το λαθος διώχνει Ρωμιούς (πατριώτες και χριστιανούς) από κοντά σας.

Ο άγιος Κοσμάς έλεγε ότι θα ανέβει το ψευτορωμείκο αλλά θα πέσει και θα έρθει το Ρωμέικο. Δεν ταυτιζε τους ψευτορωμιούς δηλαδή τους καλπικους πατριώτες και καλπικους χριστιανούς με τους γνήσιους πατριώτες Ρωμιούς.

Ψευτορωμείκο είναι όλοι αυτοί οι τάχα πατριώτες που όμως είναι φραγκομαϊμουδες δυτικολαγνοι παριστάνουν τους χριστιανούς αλλά είναι του συμφέροντος και τρέχουν πίσω από το πάπα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΙΟΙ είναι καλπικοι για αυτό και τους αποκαλούμε ψευτορωμείκο.

Απλά το λέω διότι κάνετε ένα στρατηγικό λάθος διώχνοντας πατριώτες γνήσιους Ρωμιούς οι οποίοι εχουν σιχαθει το ψευτορωμείκο .

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...