14/6/22

Τον Μακάκα και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς

 

 

Ένας ηλίθιος μου απάντησε στο σχόλιο μου για το άρθρο του πράκτορος Κόκα, περί του Πουστοθανάση. Ιδού το σχόλιο:

 

«Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» δεν λέει πουθενά ότι ο Βελουχιώτης ήταν πούστης. Αυτή είναι δική σου προσθήκη που δεν μπορείς να την αποδείξεις. Αν έχεις κάποια απόδειξη κατάθεσέ την, αλλιώς αυτό που κάνεις δεν σε τιμά σαν δημοσιογράφο και σαν άνθρωπο…»

Ο Μακάκας, θεωρεί το «δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» έγκυρο. 

Εάν ανάμεσα στις κατηγορίες  του «κλέφτη» περιελάμβανε και το «Πούστης»,  ο μακάκας θα το δεχόταν γιατί θα του το έλεγε ο έγκυρος Κόκας.

Ο Μακάκες είναι κουραστικοί.

Λέει ότι δεν μπορώ να αποδείξω, αυτό που έχω αποδείξει όταν αυτός κοιτούσε το δάχτυλό του. 

Ο «Αρης» ήταν ζευγάρι με τον σ. Τάκη Φίτσιο.

Η ουσία για το άρθρο της Ιντέλιζενς Σέρβις που υπέγραψε ο Κόκκας,  δεν βρίσκεται στο Ομοφυλόφιλος , (που ήταν), αλλά στην προαναγγελία  του βίαιου θανάτου του, και στην άποψη του Κόκα ότι το ΚΚΕ αλλά και ευρύτερα η πολιτική δεν πρέπει να δίνουν χώρο σε αυτούς που ανέρχονται στην κορυφή από την δράση, όπως ο Βελουχιώτης, διότι, "είναι τυχοδιώκτες".

Ο Βελουχιώτης ήταν και Ομοφυλόφιλος και αλκοολικός. Τελεία και παύλα. Κλέφτης δεν ήταν. Έκλεβε γα το Κόμμα. Ούτε δηλωσίας. Έκανε δήλωση με εντολή του Ζαχαριάδη.

 

ΥΓ. Η Αλήθεια με τιμά. Και σαν δημοσιογράφο και σαν άνθρωπο. Αυτό που δεν τιμά τον μακάκα είναι να αμφισβητεί την Αλήθεια.  

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Keep walking...

Ανώνυμος είπε...

Λες ο Βελουχιώτης να ήταν ομοφυλόφιλος και οι εφημερίδες της εποχής να το αγνοούσαν; Τέτοιες αναφορές γίνανε πολύ αργότερα μετά τον θάνατό του και μόνον από συγκεκριμένες εφημερίδες… Κανένας από το στενό περιβάλλον του Βελουχιώτη δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο στα απομνημονεύματά τους. Και αυτό που περιγράφεις ως «αιμοσταγή ομοφυλόφιλο» δεν υπάρχει. Στην εγκληματολογική ιστορία της Ελλάδας είναι ζήτημα αν υπάρχει μια περίπτωση που ομοφυλόφιλος έσφαξε, αυτή του «Άγγελου». Κατά 99% οι ομοφυλόφιλοι είναι τα θύματα σφαγών… Όσον αφορά το τυχοδιώκτης, πως μπορεί να είναι τυχοδιώκτης κάποιος που δεν αποκόμισε κάποιο οικονομικό ή άλλο όφελος και τελικά θυσίασε και τη ζωή του προκειμένου να μείνει πιστός στην ιδεολογία του; Τέλος, με το να αποκαλείς επικίνδυνους τους ανθρώπους που αναδεικνύονται μέσα από τη δράση τους, στην ουσία συντάσσεσαι με αυτούς που επικρίνεις, δηλαδή τους κληρονομικούς τενεκέδες και τους γόνους των διαφόρων τζακιών.

Μώβ Μέδουσα της Ν.Μ. είπε...

Kαλά κι εσύ κ. Σπύρο.
Πιάστηκες μ' έναν μαλάκα.
Πες του απλά, ότι ΜΟΝΟ η λέξη "κομμουνιστής" τάχει όλα τα κουσούρια.
Και κλέφτης και προδότης και τυχοδιώκτης και δολοφόνος και πρεζόνι και κωλογλύφτης των εβραίων ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ και και και....
"Η Τζάκυ Ο" δηλ., ΤΙ ΗΤΑΝΕ;

Ρε μήπως είναι ο Πολάκης αυτός που γκρινιάζει;

Ανώνυμος είπε...

Πως με κατάλαβες; Ο Βελουχιώτης όμως ήταν γατάκι. Εγώ θα σε σκίσω με νυστέρι ακριβείας και μετά θα σε ράψω, εργόχειρο θα σε κάνω…

Ανώνυμος είπε...

Μια έρευνα για κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων από την Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου διαπίστωσε ότι 151 στους 152 συμμετέχοντες είναι άνδρες που «προσδιορίζονται ως ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι ή άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες».

Γιατί δεν λαμβάνονται υγειονομικά μέτρα λοκνταουν, περιορισμού της διασποράς του πουστοϊού στις κοινωνικές ομάδες που πρέπει για το κοινό καλό;

Ο υγιής που κυκλοφορεί αφίμωτος/αφόλιαστος είναι ψεκ και «σκοτώνει» τον 98χρονο, αλλά ο κίναιδος που κυκλοφορεί και μολύνει με τα υγρά του δεν πρέπει να στιγματίζεται ακόμα και αν σκοτώσει το 98χρονο τζόβενο.
Μπιστήμη!

https://summit.news/2022/06/14/uk-health-agency-99-per-cent-of-monkeypox-cases-are-gay-men/

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, καταλαβαίνεις οτι έχουμε φτάσει σε ύστατη παρακμή οταν μπατριωτικές ιστοσελίδες κανουν simping* για μια (πολύ πιθανόν) λεσβία της φεμουνιστικής αεροπορίας που συγκυβερνά Μιράζ και κατά το ρεπορτάζ «την τρέμουν οι Τούρκοι», προφανώς διότι έχει αιδοίον το οποίο είναι πυρηνικό όπλο καταστροφής σπιτιών και πολιτισμών.

*https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Simp

KostasL είπε...

Σπύρο, τελικά δεν πειράζει κανέναν...εάν ο Βελουχιώτης ήταν ομοφυλοφιλος...

Και δεν έχει σημασία εάν ήταν ή όχι... Δικός του ήταν ο κώλος, στο κάτω κάτω!

Ο ρόλος του στο αιματοκύλισμα της χώρας μας πειράζει και η διαστρέβλωση της Αλήθειας από τους σύγχρονους αγιογράφους του!

Ανώνυμος είπε...

@ Τρί Ιουν 14, 04:03:00 μ.μ.
Σε ποιον απευθυνεσθε κυριε μαρτυς;

Ανώνυμος είπε...

4.03
και γω εσενα και την οικογενεια σου σταλινάρα.....

Thales είπε...

Τα πάντα, μέχρι και… καρέκλες σούφρωνε ο αρχικλέφταρος και αρχιαπατεώνας «πρωτοκαπετάνιος»! Διαβάστε την ακόλουθη ιστορία, δημοσιευμένη στο βιβλίο «Κουραδοκόφτης» του υπεραριστερού συγγραφέως Ηλία Πετροπούλου και θα καταλάβετε: «Το 1942-43 είχε αρχίσει ν’ ακούγεται ευρύτερα το όνομα του Βελουχιώτη. 
Μια μέρα, ενώ έγραφα τα μαθήματά μου, έστηνα αυτί για να παρακολουθήσω την κουβέντα του πατέρα μου με τον αδερφό του, οπότε τον άκουσα να λέει: Αλέξη, ξέρεις ποιος είναι αυτός ο Βελουχιώτης; 
Ο θείος μου δεν ήξερε. 
Και ο πατέρας μου του εξήγησε: είναι ο Κλάρας που μας έκλεψε τις καρέκλες! 
Όταν έφυγε ο θείος Αλέξης, ρώτησα τον πατέρα μου τι είχε συμβεί. 
Και τότε άκουσα τη σχετική αφήγησή του. 
Γύρω στα 1930, ο πατέρας μου και ο θείος Αλέξης είχανε, για λίγα χρόνια, ένα θερινό κινηματογράφο στο Θησείο, όπου χρησιμοποιούσαν καρέκλες ενοικιασμένες από μια αποθηκάρα. Ένα Φθινόπωρο, λοιπόν,  ήρθανε τα κάρα και φορτώσανε τις επιστρεφόμενες καρέκλες, που όμως δεν κατέληξαν ποτέ στον προορισμό τους. 
Την επομένη κατέφτασε ο ιδιοκτήτης της αποθηκάρας και ζήταγε τις καρέκλες του, προς μεγάλην απορία του πατέρα μου. 
Τελικώς και οι δύο κατέβηκαν στην πιάτσα των κάρων, στο Μοναστηράκι, για να λύσουν το μυστήριο. 
Οι καραγωγείς τους διαβεβαίωσαν ότι είχανε αφήσει τις καρέκλες στο τάδε οικόπεδο, σύμφωνα με τις οδηγίες που τους είχε δώσει ένας νεαρός απεσταλμένος του πατέρα μου. Όμως ο πατέρας μου δεν είχε στείλει κανέναν απεσταλμένο. Έτσι, όλοι μαζί κατέληξαν στη Γενική Ασφάλεια, που εντόπισε στο τάκα-τάκα τον δράστη – ήταν ο Κλάρας, ο μετέπειτα Βελουχιώτης».


Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...