9/6/22

Ενα αλάθητο ένστικτο τους οδηγεί στο ουσιώδες

 

Ο Κολεγιόπαις κ. Δούμας ήταν συμμαθητής του Χασάν Βορίδη. Αλλά, εκεί στο Ψυχικό, μάθαιναν καλά αγγλικά και δεν έμαθε ότι το Πύον γράφεται με ύψιλον και το γράφει με όμικρον γιώτα. 

 Ο παλαιός φίλος  της «Χιονάτης» ήταν και συνεργάτης στο γραφείο του. Ως Μπατριώτης, πέρασε και από τον Καρατζατούμπα, πρίν επιστρέψει στην ΚΝΟΥΔΟΥ. Μετά, πήρε μετάθεση στη Νέα Δεξιά, από όπου του έκαναν έξωση και τώρα στεγάστηκε από τον εργολάβο. 

«Όσοι γνωρίζουν  το ποιόν του Πρόδρομου», έγραψε!!!

Το αντιλαμβάνομαι ως πρόσκληση σε κάθε σαλταδόρο να πάει μαζί τους. Εργολάβοι προμηθευτές πορτοφολάδες. Όλοι με την Πύλαρο. 


Ένα αλάθητο ένστικτο τους οδηγεί στο Ουσιώδες!!!!!!!!!!  


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον πελασγο γιαννακενα κάνα σχόλιο;
είναι πασιφανες πλέον το αδελφάτο...

Κυρ Σπύρο είχε δώσει δείγματα γραφής από παλιά. Πχ Εξέδιδε το βιβλίο ενός τύπου που στην πρώτη φύλλομέτρηση εκθειάζει την ιστορική οικογένεια Σούτσου λολ. Το έχουν στο παζάρι στην κλαυθμωνος

Ανώνυμος είπε...

Το έχουν και στην στοά επίσης.....της εθνικαρας.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Σπύρο, με μπέρδεψες. Δεν κατάλαβα αν θέλεις να τους τρολαρεις εννοώντας ότι το πολιτικό ποιόν του Εμφιετζογλου είναι σαν το πύον. Ο Δουμας, ορθογραφικά τουλάχιστον είναι σωστός.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...